#Use your stuff 4, diaframes

Hoi!!

#Use your stuff 4 alweer! En alweer een aantal berichten gespot die met deze slogan aan de slag zijn gegaan!
Ik zie niet alles, dus heb je ook een berichtje gemaakt en heb ik dit nog niet gezien? Laat dan even een berichtje achter, dan kom ik zeker even bij je kijken, en kunnen andere ook mee genieten want dan plaats ik je link in een volgend bericht!
Deze keer berichten van;


Super leuk allemaal!

Geïnspireerd door Nadine (zij heeft een supermooie LO gemaakt) heb ik mijn diaframes van Simple Stories 'I am" erbij gepakt. Deze heb ik zeker al eens gebruikt, (klik hier) maar de rest blijft dan toch zomaar een beetje liggen...dus hup, pak ze erbij en kijk wat je er mee kunt doen. Uitdaging!
Ook de brads en de clips van dezelfde serie erbij gepakt, want ik vond deze serie zo mooi (fan van Simple Stories) dat ik deze er ook van heb.
De zwarte cirkel lag nog op mijn bureau en wilde ik ook gebruiken en zo ben ik een beetje gaan schuiven met strookjes, frame en clip. Als laatste de bloem en tekst geplaatst.


Het diaframe met sequins vroeg er gewoon om om een shakercard van te maken. Sprekende stempel van My favorite Things als eye catcher. Zelfde kleurtjes sequins erbij gezocht, maar dat lukt altijd met de mooie kleurtjes van EveryDEE shakerstuff!


Als laatste nog een verhuis kaartje. Het frame met de landkaart deed me daar gelijk aan denken. Ook de sleutel uit de papaerpad paste er leuk bij en mooi in het frame. Tekst eronder en nog een tekst op de tab ernaast. Het huisje is van Clearly Besotted en heb ik uit diverse papiertjes van de paperpad gesneden.

Helemaal leuk "Use your stuff" en nog leuker om te zien wat jullie hiermee maken!

Gisteravond ben ik naar de musical 'De Marathon' geweest in 'De la Mar' met nog drie vriendinnen. Het leuke is dat een gezamelijk dansgenootje van vroeger hier een leuke rol in heeft, dat maakt het nog specialer. Maar ik kan het iedereen aan raden. Ze spelen nu in Amsterdam, maar spelen op meerdere plaatsen in Nederland. Echt een te gekke avond hebben we gehad, een geweldige cast. Humor, heel veel humor, maar ook emotie, goede zang en muziek, eigenlijk alles wat je hoopt.
Zoek je nog een leuke avond uit? Ik zeg doen!

Fijne dag allemaal,

groetjes Cornelie


19 opmerkingen

Nadine zei

Weet je wat zo grappig is? Als ik je tekst lees en je kaartjes bekijk, dan zie ik je schuiven en plakken en knippen :) En dat vind ik altijd een leuk gezicht het hele proces. Je kaartjes zien er weer zo verzorgd uit! Ben vooral gek van de eerste twee! Top!

En een leuke avond achter de rug, lees ik? Nice!

Jantine zei

Heel mooie kaarten, Cornelie!
Leuk initiatief hoor, Use your stuff!
Groetjes
Jantine

Maartje zei

Je hebt leuke inspiratie opgedaan! Erg leuk met die frames. Nr 1 is mijn favoriet, maar ze zijn alle 3 geslaagd!

Mariken zei

Alle drie toffe kaartjes! Mooie kleuren heb je gebruikt. Ik heb vandaag ook ouwe stuff gebruikt...
Groetjes!!

Sarah zei

Weeral een toffe reeks!

Kaartenkraam zei

Hartstikke mooie kaarten, bij die eerste (voor mij de mooiste) geeft de zwarte cirkel en ook de tekst en streep een mooi pittig accent. De tweede kaart is heel leuk omdat de pailletten zich in het shaker gedeelte herhalen en mooi die stempel er achter!

groetjes van Ank

Margo zei

Wat een toffe kaarten ! Heel leuk die frames ! Echt tof om ze zo te verwerkend ! Dankjewel voor de link op je blog ! Zo lief ! Ik ga nog aan de slag hoor !

Margot zei

Gaaf dat je ook naar de Marathon bent geweest, ontzettend leuk vond ik het ook, zo gelachen en ook een klein traantje gelaten van ontroering.
Je kaarten zijn gaaf, ga ik pinnen!

Linda Visser - van der Velden zei

Leuke creaties weer! Mooi gemaakt! En wat leuk dat je al zoveel mensen weet te enthousiasmeren (en dat je de links hebt geplaatst), super! Groetjes, Linda

Nota Bene zei

Leuke kaarten! Tof effect, met al die frames en verschuivingen.
Groetjes, Nele

Danielle zei

Jij hebt ook wel erg leuke stuff om te gebruiken Cornelie :-) Weer een paar mooie kaartjes erbij, echt leuk gedaan!

Larissa zei

Echt leuke ouwe stuff heb jij.
Mooie kaartjes weer.
Ik knutsel nog niet zo lang maar ondertussen aardig wat verzameld, dus of het ouwe stuff is...hihi.

Angelique zei

Drie mooie kaartjes heb je met het diaframe gemaakt, zeker de eerste vind ik prachtig. Zo te lezen gisteren een heerlijke avond gehad. Wat leuk om te zien dat zoveel mensen in blogland ondertussen bezig zijn met Use Your Stuff.
lieve groetjes Angelique

Stella zei

Ik kijk mijn ogen weer uit. Wow! Ik stik in de spullen ( niets nieuws:)...) en moet nodig aan de slag. Jouw kaarten zijn altijd gaaf; en zo netjes afgewerkt. Ik vind kaart nummer 2 echt de klapper!

Jantine zei

Nog even een berichtje van mij. Ik heb vandaag ook een kaartje in het kader van "Use you stuff" geplaatst op mijn blog jantineskaartjes.blogspot.nl
Groetjes,
Jantine

Rhodé zei

Je inspireert ons wel, hoor! Wat een leuke kaartjes weer. Het verhuiskaarten vind ik ook erg leuk. Met o.a. heel subtiel een routekaart. Top! Ik heb vandaag ook een berichtje geplaatst in het kader van ' use your stuff'.

Sarah zei

Vandaag een planeten kaart waarbij ik nieuw met oud combineerde. ☺ Opruiminspiratie 💜

Nicole Parmentier zei

Jhee wat zijn ze leuk deze kaarten!! Ik kan zien dat je helemaal in de flow zat. Geweldig gewoon!! Die diaframes zijn eigenlijk heel erg leuk, geen idee of ze nog bestaan maar misschien heb ik er nog ergens een paar. Je kaartjes zijn in ieder geval weer heerlijk inspirerend!

Miranda V zei

Ik vind het zo leuk dat je jezelf uitdaagt om je oude spulletjes te gebruiken en dat je de hashtag #useyourstuff in het leven hebt geroepen! Ik zie her en der dat de uitdaging steeds meer wordt aangenomen, super leuk dat je hiermee ook weer anderen aan het gebruiken van oudere spulletjes krijgt. Want ja, wat hebben we allemaal al veel (en help, wat komt er elke maand weer veel nieuw leuks bij!). Super leuk hoe je deze frames hebt verwerkt op je kaarten, je bent lekker bezig! Ik zie alles, maar vandaag eindelijk even tijd om goed te reageren dus. Groetjes!

Back to Top