Use your stuff 'Labels'

Hoi!!

Bedankt voor jullie leuke reacties vorige week op mijn bericht 'Use your stuff'. Ook heb ik het al op een paar blogs gezien. Voornemens en ook al in praktijk genomen!
Kijk maar eens bij Nadine, Evy en Jolanda. Super leuk meiden!
Wie volgt? Of heb ik je bericht gemist misschien?

Ik kan je zeggen, het inspireert enorm! Om bij andere te kijken, maar ook jezelf uit te dagen hiermee!Zelf heb ik mijn bak met labels erbij gepakt. Alleen met deze bak kan ik al honderden kaarten maken...


...en het is niet dat ik dit nooit gebruik, maar sommige dingen zitten er werkelijk al jaren in! En ik vind het nog steeds leuk ;-)

Nu heb ik de labels van Jillibean Soup erbij gepakt. Met twee heb ik kaarten gemaakt.


Bij de eerste kaart was dus het label met tekst over lente het uitgangspunt.
De stempels van Clearly Besotted heb ik gekleurd met Copics.
Ook het ribbelkarton heb ik al zo lang, en is ook echt een leuk detail op je kaart.


Tweede kaartje ook het label weer als uitgangspunt gebruikt. Daarbij de nieuwe stempelset van My Favorite Things gebruikt voor de kuikentjes. Verder frisse kleurtjes, ook weer het ribbel karton, en een eyelet, ook deze zijn super leuk te gebruiken. Kraaltjes om het af te maken.

Wie zijn er nog meer in hun spulletjes gedoken?
Ik ben benieuwd!
Plaats op je blog het bovenstaande plaatje en laat het in een reactie weten, dan kom ik zeker even bij je kijken.
Of deel op Instagram #useyourstuff, en link mij @cornojet, kom ik ook langs!

Super leuk als je meedoet.

Fijne dag!

Groetjes Cornelie16 opmerkingen

Mariken zei

Ja joh, jouw berichtje is geweldig ontvangen, erg leuk! Je labels zijn gaaf, ik ben gek op tags! Bijna vakantie, dan ga ik ook eens in mijn ouwe stuff duiken...

Evy G zei

Ik vind het heerlijk om deze serie overal te volgen. Werkt inderdaad erg inspirerend! Wat heb jij veel labels! Zo'n doosje heb ik helemaal niet, ben ik nu raar? 😂 Ik kan wel begrijpen dat je er graag een paar wil opgebruiken... En je hebt er dan ook ontzettend mooie labels mee gemaakt! Goed idee weer!

Margo zei

Wat een toffe labels Cornelie ! Ik ga je voorbeeld zeker volgen ! Ik ben aan het opruimen maar heb gisteren beslist dat ik gewoon een deeltje uit de kast neem, gebruik en dan een volgend deeltje neem, er blijven steeds onafgewerkte dingen op mijn buro liggen en nadien gaat het ergens in de kast en als ik dan opruim, komt alles in 1 keer tevoorschijn en is het natuurlijk veel te veel en zie je door de bomen het bos niet meer .... Ik ben nu de afdrukjes die ik op knutseldates maakte aan het gebruiken. Ik laat zeker iets weten als ik ze op mijn blog plaats !

Danielle zei

Ik vind je labels super tof! En zo vond ik ook je kreet geweldig, heb 'm al een paar keer gebruikt in mijn blogberichten (en natuurlijk naar jou verwezen ;-)) De foto had ik er nog niet bij gezet, dat doe ik de volgende keer! En ik zag Nicole Parmentier ook al met oude stuff in de weer!

Rhodé zei

Wat een leuke dingen heb je weer gemaakt! De ronde vorm van de kaartjes vind ik ook erg leuk! Heb je daar een mal voor?

Kaartenkraam zei

Hartstikke leuke labelkaarten heb je gemaakt, lieve kleurtjes!
Eerlijk gezegd is er voor mij niets nieuws onder de zon als het gaat om oude spullen te gebruiken ik doe dat al heel lang en meld dat ook vaak in mijn blog dat ik een kaart heb gemaakt met wat er nog op mijn bureau lag (en dat is VEEL!!!) of wat ik op voorraad had. Alleen heb ik er niet het label 'Use your stuff' aan gekoppeld, maar het uitgangspunt is hetzelfde. In dat kader maak ik ook al jaren kaarten met stofjes. Het is een prima manier om jezelf te dwingen oudere spulletjes op te maken. Zo heb ik nu op mijn blog kaarten staan met hele oude plaatjes uit gebruikte kaarten.
Het blijft leuk en het geeft een boel inspiratie om te zien wat anderen, zoals jij, in dat kader doen.

groetjes van Ank

Ellen zei

Echt een goed idee, dat oude stuff-gebeuren van jou! Levert nu ook weer prachtige labels op. Ribbelkarton is en blijft ook gewoon heel gaaf.

GerJanne zei

Ook ik zag het al opduiken bij verschillende bloggers. Je doosje met labels is inderdaad aardig vol. En je kaartjes ermee zijn schattig. Als ik in mijn spullen kijk, hoef ik de rest van mijn leven niets nieuws meer te kopen. Erg maar waar. En natuurlijk blijf ik toch bestellen/kopen. De webwinkels moeten toch ook blijven bestaan, niet waar? ;-)
Groetjes,
GerJanne

Linda Visser - van der Velden zei

Super leuk weer Cornelie! Vind je idee van 'use your stuff' erg leuk! I'm in! Ik heb vorige week alvast een 'oudje' gebruikt (papier) op deze kaart: http://lindacrea.blogspot.nl/2017/04/opkikker-19-drieluik.html

Groetjes, Linda

Sarah zei

Use your stuff is iets dat ik vaak doe. Ik vind het heerlijk om oude dingen nieuw leven te geven of iets vergeten weer te gebruiken.
Zoals mijn tag vandaag. Toen ik actief kaartjes begon te maken, 4 jaar geleden ben ik met Sarah Kay prentjes begonnen. ( jeugdsentiment ).
Door het opruimen kwam ik ze weer tegen en ik maakte gisteren met eentje een tagje.
De jouwe zijn heel mooi! Xxx

Angelique zei

Twee prachtige labels heb je gemaakt met spulletjes uit de enorme doos met spulletjes. Vorige week had ik jouw naam ook genoemd omdat ik ook bezig ben met het gebruiken van oudere spulletjes. Zal de link even hieronder zetten. Wat leuk, je leest het op het moment veel bij de dames dat ze tussen hun voorraad duiken.
lieve groetjes Angeliqe
http://annigide.blogspot.nl/2017/04/kerstkaart-week-15.html

Nadine zei

Ik geloof dat je wel weer helemaal hersteld bent van de griep :) Je hebt de smaak weer lekker te pakken, heerlijk om te zien. En wat een mooie kaartjes! Ik heb ook nog zoveel van dat soort spulletjes, krijg de kriebels om ze erbij te pakken.

mirjam's paper- passion zei

zo leuk,....use your stuff, ik ben lekker bezig geweest, weliswaar met brand new stuff,maar zo leuk.
super goed idee van je Cornelie, en als ik zo de reacties hierboven lees, heeft iedereen genoeg spullen, maar niet teveel, we blijven kopen, hahaha, hobby;)
groetjes Mirjam

Colien zei

Dankzij jou ben ik ook weer in mijn 'old stuff' gedoken en wat laatjes uitgespit. Vandaag al wat op mijn kerstkaartjes gebruikt en er liggen nog wat dingetjes klaar voor in de vakantie. Ik hoop dat ik ze net zulk leuk resultaat kan bereiken als jij, wat een gave tagjes, erg tof!
grtz.Colien

Nicole Parmentier zei

Wat een leuke labels Cornelie! Inderdaad zonde om al die mooie 'oude' spulletjes te laten verstoffen!

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Ik heb geen oude dingen...is dat raar? Ik gebruik gewoon alles. En als ik dat niet doe, gooi of geef ik het weg. Ik ben niet zo van het bewaren... Maar het idee en jouw kaartjes zijn wel erg leuk!

Back to Top