Fruitjes en shaped cards!

Hoi!!

Zomaar een aantal kaartjes met m'n Silhouette gemaakt. Nou ja zomaar...er zat wel een reden achter.
Het toffe papier kreeg ik laatst van Wendy en is van Paper Trey Ink. Bij fruit denk ik gelijk aan beterschap kaartjes...dus dat was het uitgangspunt.


Shaped cards blijf ik leuk vinden, en dat leek me een leuke combinatie met het papier.


De wiebel kaart werd een stuk meloen, met een hap eruit. 'Have sweet day' vond ik een leuke tekst erbij en is van my Favorite Things.


De aardbei is zo'n leuke, het aardbeitje uit de set van Stampin Up 'Best of Everything' mocht natuurlijk niet ontbreken.
Tekstjes van onderste twee kaartjes zijn van Crealies.En het appeltje, gek op appeltjes! In combinatie met de stempeltjes van Clearly Besotted.
Zo'n leuk setje. 

Nu tijdelijk niet verkrijgbaar, maar in april gaat CB weer open, en hoe snel is dat alweer!

Het papier is best wel druk, en daarom heb ik de rest rustig gelaten.
Vandaag aan het stoeien geweest met embossingfolders, glitter enzo. Binnenkort zal ik de resultaten laten zien. Een heerlijke zondag was het. Buiten donker, binnen het kacheltje aan, en ik ben heerlijk in mijn frutselhoek bezig geweest!

Fijne avond iedereen!

Groetjes Cornelie

16 opmerkingen

Danielle zei

Wat een geweldig papier is dat! En je hebt er super leuke fruitige kaartjes mee gemaakt. Zo leuk hoe je alle bijpassende stempeltjes hebt gebruikt, helemaal af. Zit me nog altijd te bedenken om ook een Silhouette aan te schaffen, maar vraag me dan weer af of ik er genoeg mee zou doen. Als ik dit dan weer zie.... leuk dat je volger bent geworden bij mij!

Larissa zei

Erg leuk dit vrolijke papier! Ik denk gelijk aan het voorjaar/zomer, heerlijk!
Leuke beterschapkaartjes.

Je@net zei

Wat een geweldig gave serie kaarten, Cornelie!

Mariken zei

Gdat zijn echte opknap-kaartjes, ze zijn enig! Vrolijk, gezellig, daar word je echt wel blij van!!

Ellen zei

Wat een geweldig idee om met deze vrolijke papiertjes special shape kaartjes te maken! Het zijn echte Cornelies geworden. Zo'n Silhouete is dan wel heel gaaf en handig (zeg maar noodzakelijk ;-)). De watermeloen is mijn favoriet! Zo leuk met dat hapje eruit.

Alina zei

wow, ik vind ze fantastisch, Cornelie, leuk idee! en dat papier.... te leuk voor woorden!

Marjan zei

Ze zijn erg leuk, en wat prettig als je de Sil kunt inzetten bij je projectjes soms, hè? Ik vind ook de watermeloen het leukst!

Nicole Parmentier zei

Té leuk gewoon deze kaartjes!! Wat een super-origineel idee om deze fruitvormen met een hap eruit te maken!! Vooral die wiebelmeloen vind ik helemaal geweldig. (ik geloof dat ik een griepje op voel komen... ;-)

!neke zei

Helemaal leuk met dit papier !!!!!!
Ik gebruik de sil eigenlijk te weinig ......

Die appel helemaal te gek !

groeten Ineke

martina's kaartjes zei

grappige, lieve creaties ! mooi
grtjs, martina
x

Rhodé zei

Geweldig wat je met de Silhouettes allemaal kunt! Leuk hoe je het DP terug hebt laten komen in de vorm van de kaart. Geniaal!

Colien zei

Fantastische kaartjes, heel leuk!
grtz.Colien

Stella zei

Dat papier is superleuk en je kaarten - zoals altijd - geweldig! Ik vind dat stuk meloen met die hap eruit helemaal geweldig:)

GerJanne zei

Ja, dat heb ik nou ook, als ik fruit op een papiertje zie denk ik eigenlijk alleen maar aan beterschapskaartjes. Komt vast doordat je vroeger een fruitmand gaf aan iemand die ziek was... met van die plastic sliertjes op de bodem waar het fruit dan op lag. Zou je dat nog hebben??
Je kaarten zijn in elk geval heel gaaf! Mooi papier en de appeltjes zijn ook top!
Groetjes,
GerJanne

Angelique zei

Wat een geweldige kaarten, zo leuk die vormen en dan het bijpassende papier, super. Het heeft allemaal een heerlijke frisse uitstraling.
lieve groetjes Angelique

Marijke zei

Wat een leuke serie kaartjes. Vrolijke papiertjes! Ben weg van het wiebelkaartje!

Back to Top