Liftkaart #97

Hoi!!

Zijn er alweer twee weken voorbij? Ja er zijn alweer twee weken voorbij ;-)
Komend weekend is alweer "het heerlijke avondje" en wij hebben vandaag weer een heerlijke liftkaart voor jullie.
Deze keer van eigen bodem en wel van;Ik kom altijd graag op het blog van Nicole. Zo'n leuke eigen stijl. Heerlijk kleur gebruik. Diversiteit, I like! En wat dacht je van haar creative lettering. Zo gaaf! Dussss....vandaar een lift van Nicole, en dan wilde ik ook nog iets wat we nog niet hadden gedaan....
Stempelen op dessinpapier. Waarom niet. Het geeft een leuk effect, weer eens iets anders, en dus heb ik ook een poging gewaagd.Dat vond ik eigenlijk best wel lastig. Maar oké, deze kon er mee door ;-)
Stempels zijn van Clearly Besotted en Avery Elle.


Kon het niet laten het nog eens te proberen, maar dan weer heel anders.
Achtergrond stempels van Hero Arts en het envelopje en tekst zijn van.....ik weet het echt niet meer!


Ben benieuwd waar jullie mee komen! Je kunt in ieder geval je kaart linken tot vrijdag 11 december 18.00 uur!

Veel plezier!

Groetjes Cornelie16 opmerkingen

Sabine zei

Leuke kaartjes! Ik vind de bovenste echt heel gaaf gelift Liefs Sabine

Danielle zei

Mooi gedaan hoor Cornelie! Ik vind je kaartje erg geslaagd! Maar.... als jij het al lastig vond mag ik wel op tijd beginnen ;-)

Leni zei

Super, leuke liftkaart weer ik ga mijn best doen.
En ik vind jou ideetjes ook zeer geslaagd!

Groetjes Leni

Marjan zei

Leuk dat je er twee maakte, Cornelie. De bovenste kende ik al, de tweede is ook erg leuk met dat schattige envelopje. Maar de bovenste... die is mijn favoriet!

Maartje zei

Ze zijn inderdaad allebei heel anders! Bij de 2e kaart moest ik even naar de schets zoeken, maar als je goed kijkt haal je 'm er wel uit! Stempelen op dsp is leuk, al die ik dat ook weinig. Goede uitdaging dus ;)

Nicole Parmentier zei

Zit hier te blozen achter mijn laptop.. Voel me heel vereerd! Bedankt voor je lieve complimenten en je lifts zijn super. Vooral het envelopje vind ik heel leuk. Ben benieuwd wat iedereen gaat maken!!

Colien zei

Leuk om een kaart van Nicole te kiezen! Wel echt een uitdaging, maar jouw versie is te gek! Vooral de bovenste vind ik erg mooi!
grtz.Colien

Rhodé zei

Dat is een leuke liftkaart! En jouw uitwerkingen zijn ook mooi! Leuk dat je twee heel verschillende kaarten hebt gemaakt naar aanleiding van een en dezelfde liftkaart!

Marfien zei

Echt leuk gedaan. Gave opdracht. Je tweede vind ik een superkaart voor iemand in Verweghisthan zonder computer (vroeger schreef je echte brieven)

Stella zei

Jij schreef in je bericht: "Ik kom altijd graag op het blog van Nicole. Zo'n leuke eigen stijl. Heerlijk kleur gebruik. Diversiteit, I like!"

En dat denk ik dus bij jou ha!
Ik vind je kaarten g-e-w-e-l-d-i-g!!

Irene zei

Gave challenge en een super leuke uitwerking Cornelie, sluit me verder bij Stella aan hihi!!

xx Irene

José zei

Mooie liftkaart Cornelie

Nadine zei

Dat is inderdaad best een uitdaging. Ik vind je eerste het mooist, heel duidelijk deze stempels. Ze komen mooi uit die blaadjes. Op de tweede kaart moet ik beter kijken, maar vind ik het envelopje juist weer zo leuk :).

Liefs xxx

Ellen zei

Hahaha, ook bij jou is volop diversiteit te vinden! Deze twee zijn ook weer heel erg leuk en verschillend. Ik ga voor de bovenste. Toppertje.

Gerdine zei

Dat is een leuke uitdaging! Proberen of ik weer eens mee kan doen! Je kaartjes zijn gaaf, vooral die met de vogeltjes! En ik ben het met Ellen eens, bij jou is er ook genoeg afwisseling op je blog!

Angelique zei

Twee mooie kaarten maar de eerste vind ik echt goed geslaagd. En zo schattig het vogeltje dat op sorry zit.
groetjes Angelique

Back to Top