Een jarige!

Hoi!!

We hebben vandaag een jarige jop in ons midden en wel Tim! Ons lieve mannetje wordt toch echt wel een man ondertussen en is vandaag 13 jaar geworden! Wauw!
Bij z'n cadeau hoort natuurlijk een kaart en als basis heb ik het inpak papier genomen!Met een lijmspray, laatst bij de Action gescoord, het papier mooi strak, glad gelijmd op Cardstock.
De stans "Happy Birthday" van My Favorite Things, lag al een tijdje klaar, en wilde ik nódig iets mee maken. Voor een stoere kaart leek deze mij wel geschikt!Een schud gedeelte mocht niet ontbreken ;-)
Daar leent het middelste gedeelte zich prima voor! Sequins komen mooi uit tegen de zwarte rand.Labeltje is, net als de tekst van Clearly Besotted!

Tim moet tot half 5 naar school, en zelf moet ik de hele dag werken. Vanavond gaan we het gezellig vieren!

Vergeten jullie de DEEcember daily niet? Iedere dag een andere leuk, verrassend en creatief inspirerend blogbericht!

Groetjes Cornelie

15 opmerkingen

Rhodé zei

Mooie, originele kaart, Cornelie! Ik vind het altijd moeilijk om een kaart voor tieners te maken, maar deze past goed bij een jongen van 13. Gefeliciteerd!

Mariken zei

Gefeliciteerd met Tim! 13 jaar, dat is al een hele knul. Je hebt een hele gave, leuke kaart voor hem gemaakt! Geniet van zijn verjaardag en een gezellig weekend!

Ellen zei

Wow, jouw Tim al weer 13 jaar! Ja ja, dan gaat het zo langzamerhand een echte man worden ;) Jouw kaartje voor hem is superstoer. Inmiddels ben jij uitgewerkt en Tim al thuis uit school. Tijd om te feesten dus. Hele gezellige avond en een goed weekend. O ja, en natuurlijk gefeleiciteerd!

Maria V zei

Ten eerste gefeliciteerd en ten tweede ...wat een geweldige kaart.
Fijn weekend.

Sarah zei

Tof !! En hoera !!
Liefs Sarah

Je@net zei

Gefeliciteerd en wat een mooie kaart heb je voor Tim gemaakt.
Fijne avond gewenst!

Irene zei

Van harte gefeliciteerd met je grote knul Cornelie! Als ik Tim lees moet ik altijd aan het vriendje van onze Sylvia denken toen ze 5 was, wat konden die 2 uuuuuuuuuuuuuuren spelen, zo leuk!! Jouw Tim heeft nu vast zijn cadeau met gave kaart al uitgepakt en dan morgen Pakjesavond, zijn weekend kan niet meer stuk!!

xx Irene

Angelique zei

Gefeliciteerd met Tim! Wat heb je een stoere kaart voor hem gemaakt, leuk dat schudgedeelte in het midden.
Een fijn weekend.
groetjes Angelique

GerJanne zei

Ha Cornelie, van harte met Tim! Nu je dat schrijft, dat hij 13 wordt, tja, hij blijft geen 9. Ik weet nog dat je schreef dat hij 9 was. Maar dat kan ook, want ik blog bijna 5 jaar...
Je kaartje voor hem is super!! Stoer en met schudgedeelte! Helemaal top!
Groetjes en een heel gezellig weekend!
GerJanne

Inge Groot zei

Alsnog van harte met Tim! Wat een mooi en stoer kaartje heb je gemaakt, goed idee om het inpakpapier zo op cardstock te plakken.

Fijn sinterklaasweekend!

Johanna zei

Gefeliciteerd met Tim! Een prachtige kaart en volgens mij kreeg hij er gisteren nog meer ;-)

Nicole Parmentier zei

Proficiat met Tim, een echte officiële tiener nu! Prachtig stoer shaker kaartje, een beetje actie hoort er bij op deze leeftijd ;-)

Gerdine zei

Gefeliciteerd! 13 jaar, een geweldige leeftijd! Aan de ene kant een puber, maar de volwassen trekken komen er okk al heerlijk doorheen! Supergave kaart heb je gemaakt!

Danielle zei

Late reactie, maar alsnog gefeliciteerd met Tim! Leuke shaker card heb je gemaakt voor hem!

Unknown zei

Gefeliciteerd met Tim, leuke stans van Happy Birthday! Het schut gedeelte is idd erg leuk. Groet, Alexander

Back to Top