Nog een lift...

Hoi!!

Nog een kaart van Kristina Werner gelift. Maar of ik nu zo tevreden ben..


Komt waarschijnlijk ook omdat ik toch vaak netjes, recht en strak werk, 
dit is dan toch even anders ;-)

Vond het wel erg leuk om te doen, maar het resultaat vind ik "mwah".

Vind het toch leuk om het te laten zien.

Kijken of de volgende wel lukt.

Fijne avond!

Groetjes Cornelie

17 opmerkingen

GerJanne zei

Ontzettend leuk kaart! Ik had het bij Nicole ook gezien, de techniek hoe de kaart gemaakt is. Heel gaaf!
Enne...wat een smal koppie, ben je afgevallen?
Groetjes,
GerJanne

Marit zei

Ik vind 'm wel leuk Cornelie. inderdaad heel anders dan wat je normaal maakt, maar toch heeft het wat! En ik wilde hetzelfde zeggen als GerJanne, wat zie je er goed uit!!!!

Liefs,
Marit

Margot zei

Ik vind 't geweldig! Leuke techniek!

Diny zei

Ik heb geen idee hoe je het gedaan hebt Cornelie....maar het is een prachtig kaartje!
Groetjes Diny

Je@net zei

Vind het een leuke kaart geworden, Cornelie!

Ellen zei

Hihihi, ook ik ben van de strakke kaartjes, dus snap jouw 'mwah' helemaal. Dat zou ik waarschijnlijk ook denken als het een kaartje van mezelf was. Maar dat is het niet ;) Het is er eentje van jou en ik vind 'm eigenlijk wel heel erg leuk! Gaaf gedaan met die twee stempels min of meer over elkaar.

!neke zei

Heb eerst even naar het you tube filmpje gekeken.
Nou , ik vind dat je het er goed hebt afgebracht !!!!!
Gave kaart en een leuke techniek !
groeten ineke

Colien zei

Ik vind em wel geslaagd, hoor! Misschien komt het omdat 'jouw' sokken niet op lijntjes gestempeld zijn en in het filmpje wel....?!
grtz. Colien

Irene zei

Allereerst zie ik een heel nieuwe foto van een "gemetamorfoosde" Cornelie, een heel gave lift hihi!!!
Je kaart is idd niet een ECHTE Cornelie maar verder is er niks mis mee.

xx Irene

Judith zei

De nieuwe profielfoto was mij direct opgevallen. Mooi! Ik zag al op de groepsfoto van afgelopen zaterdag bij Miranda dat je haar kort is geknipt. Staat je heel goed! Hopelijk voel je je ook zo!

Wat je kaart betreft: de techniek en de kleuren vind ik leuk. Voor het eerst hoorde ik van deze manier van stempelen van Caro, toen wij die mooie zomerdag in jullie tuin aan het knutselen waren.
Het geheel is misschien niet helemaal Cornelie, maar het misstaat zeker niet!

Hartelijke groetjes, Judith

Angelique zei

Leuk om zo een ander soort kaart te maken. Ik heb ook even op Kristina haar blog gekeken en misschien is het bij haar net iets strakker omdat de stempel een dicht geheel is. (Ik hoop dat je snapt wat ik bedoel.
Maar zelf vind ik je kaart superleuk, wat een leuk effect geeft dit.
groetjes Angelique

Marjan zei


Snap wel wat je bedoelt met mwah. Misschien doordat zij kleinere en qua formaat bij elkaar passende stempels gebruikte en ze meer gelijnd zijn? En wat meer kleur gebruikte. Maar dat neemt niet weg dat ik jouw kaart ook leuk vind, soms zijn we op onszelf het meest kritisch.

Nadine zei

Hij knalt niet van het scherm af, nee, maar dat komt misschien ook door het kraft? Als je het met felle kleuren op zwart of een andere hardere kleur doet, misschien werkt dat? (hoor mij nou :)) Vind het al knap dat je een poging waagt hihi

Miranda V zei

Ik vind de techniek super leuk. Ik denk dat als je andere kleuren gebruikt die meer spreken, dat het mwah gedeelte helemaal weg valt. De sokjes zijn namelijk wel erg leuk, ik denk dat ze met of een andere ondergrond kleur óf een andere kleur sokken veel meer opvallen dan dat ze nu doen en dan wordt het wel een Cornelie kaart. Tof dat je de kaart gewoon laat zien ondanks dat je niet helemaal tevreden bent en super leuk dat je lekker aan het experimenteren bent!

Gerdine zei

Tja,ik vind dit dus heel leuk 😉

Maartje zei

De techniek is erg leuk! Dat mwah valt wel mee. Ik vind hem wel heel onrustig kijken. Misschien is een rechte lijn inderdaad wel een goed idee. Hoe dan ook, ik vind het leuk om hem te zien want hij levert wel inspiratie op!

Nicole Parmentier zei

Leuk dat je ook zo dapper was om uit je comfort zone te stappen! Door andere dingen te proberen (ook al wordt het niet helemaal wat je in gedachten had) ontwikkel je je creativiteit en eigen stijl steeds meer. Ik vind hem wel heel leuk geworden en zie er wel degelijk jou strakke en eigen stijl in! Gaaf dat je weer meegedaan hebt!!!

Back to Top