Geïnspireerd...


Hoi!!

Inspiratie kon ik wel een beetje gebruiken. Kon niet erg op gang komen, maar wilde, en moest ook, nog het één en ander maken. Liften of een schets brengt mij vaak weer in de flow...
Op het blog van Nicole werd ik geïnspireerd, en ben ook over gegaan tot het liften van het kaartje van  Kristina Werner...


Dit is mijn uitwerking ;-)
Niet zoveel kleurwerk als de andere twee dames, maar op mijn eigen manier in gevuld.


De huisjes zijn van Hero Arts en heb ik op kraft gestempeld met Versa Mark, daarna geëmbosst met witte embossingpoeder. Deur, kozijntjes, en schoorsteen gekleurd met Zig Art & Graphic Twin stiften, op water basis, en daar kan je ook mooi mee aquarelleren. 
Sneeuw gekleurd met wit potlood en met Stickels van glitter voorzien. Boompje op de achtergrond met meerdere kleurtjes groen gestempeld.
De tekst is van My Favorite Things en heb ik rond op het clearblock gelegd.
Achtergrond net als Christina gemaakt. Iets andere kleuren gebruikt. Leuk om te doen!




Dit leuke beestje is dan wel weer een eigen maaksel. Niet te veel toeters en bellen. 
Embossing achtergrond, twee randjes washi tape, en de mooie nieuwe tekst van MFT.


Ga kijken of de tweede kaart ook gaat lukken ;-)

Nou groetjes maar weer!

Cornelie

22 opmerkingen

Johanna zei

Mooi!! en wat is die pinguïn schattig!

Je@net zei

Leuke kaarten, Cornelie.
En die pinguin is echt super cute!

Maartje zei

Geweldige kaarten! Zo'n inspiratiebron kan héél erg handig zijn! De eerste kaart is een mooi tafereeltje, de pinguïn is weer heel grappig.

Ellen zei

Heel bijzonder kaartje, het bovenste. Het heeft een hoog knus-gehalte. De onderste is natuurlijk ook helemaal leuk. Gave pinguin, mooie tekst en tapejes... top. En soms is het wel heel fijn om bij een ander wat inspiratienge vinden om opmgang te komen, toch?!

Nicole Parmentier zei

Wat een leuke uitwerking van de lift! Zoals Ellen hierboven treffend zegt 'een hoog knus gehalte"! Je pinguin is ook superschattig!!

Diny zei

Hallo Cornelie,
Ben net volger bij je geworden ....zag zo vaak leuke dingen van je voorbij komen!
Ook deze twee kaartjes zijn PRACHTIG!
Groetjes Diny

Irene zei

Twee superrrr leuke kaarten Cornelie, gaat helemaal goed komen bij jou met de productie!!

xx Irene

Maria V zei

Niets mis mee en twee erg leuke kaartjes. De pinguïn is een dotje. Ik kreeg gelijk een glimlach om mijn mond van dat grappige kopje.

Marit zei

Ik dacht eerst, dat je bovenste kaart een kerstballetje was, door de vorm. Erg mooi tafereeltje! En je pinquin kaart is een cutie, leuk met die zachte kleurtjes!

Groetjes,
Marit

Colien zei

Erg mooi kaartje dat bovenste, leuk! En die onderste is grappig, cute zo'n pinguïn met muts ;-)
grtz.Colien

Anneke zei

Twee heel gezellige kaartjes, super!

Ilse zei

Twee heel mooie kaarten , die pinguÏn is zo grappig!
Groetjes
Ilse

Kaartenkraam zei

Ik vind je ronde kaart echt helemaal geweldig, zo mooi de kleuren en de knusse kerstsfeer heb je helemaal te pakken! De pinguinkaart is natuurlijk ook geweldig!

groetjes van Ank

Stella zei

Wat een rpachtig tafereel op je ronde kaart. Dat huisje vind ik zo schattig! En je tweede kaartje.....ach wat is dat beestje een lieverdje. Superleuk!

Angelique zei

Twee heel verschillende maar hele mooie kaarten. De bovenste straalt warmte uit en daarbij een mooie tekst. En ja de pinguïn is gewoon schattig daar moet je om glimlachen. En toch fijn dat we bij elkaar inspiratie op kunnen doen en van elkaars creatie's kunnen genieten.
groetjes Angelique

Inge Groot zei

Supercute het ronde kaartje met het huisje, echt een winters gevoel krijg je ervan :D

Judith zei

Heel mooi, Cornelie!!! Ik volg Kristina al jaren, maar heb nog nooit iets van haar gelift. Misschien ga ik nu ook eens aan de slag. Vanmiddag heb ik tijd vrij gemaakt om te knutselen (-:
Het huisje is prachtig, lekker knus! En de pinguïn kaart is zo lief en heeft een zachte uitstraling. Ik ben eigenlijk niet van rood, dat weet je, maar met lichtblauw vind ik het echt een top combi! Super cute!!!

Marjan zei

Mooi dat ronde kaartje, toen ik het zag in mij blogrol dacht ik al dat je door de blogpost van Nicole geïnspireerd was. Minder kleurwerk, maar erg gaaf resultaat! Ook je tweede kaartje met pinguïn is super, less is more!

Bernadet zei

Geweldig mooie kaartjes Cornelie!

Marijke zei

Gaaf dat ronde kaartje, heel sfeervol met het huisje erop!!
De pinguïns kaartjes zijn erg schattig! Heel mooi alles weer.
Ik heb nu vakantie en hoop ook wat te kunnen maken als de inspiratie er is.
Groetjes,
Marijke

Nadine zei

Ik vind die pinguïn echt zoooo cute! Die muts! En je eerste kaart in deze post vind ik prachtig! Heel mooi die achtergrond ook weer. Zie dat je lekker bezig bent, doet me goed :)

Miranda V zei

Dat vind ik nou zo leuk hé, die variatie van jou. Het is elke keer een verrassing wat voor leuks je hebt gemaakt. Mooi tafereeltje heb je gemaakt voor de ronde kaart, de achtergrond is ook mooi gelukt. En je pinguïn kaart is ook leuk en een schatje!

Back to Top