Liftchallenge #74

Hoi!!

We hebben vandaag weer een nieuwe liftkaart voor jullie! Twee weken verder zijn we alweer...

Maar voordat ik verder ga, even kort vertellen waarom het hier zo stil is,
en ik ook nagenoeg niet blog en reacties achter laat.
Rob heeft voor de zomervakantie zijn ontslag gekregen (na 14 jaar). Dit zagen we aankomen, maar zo snel, dat was toch een verassing. Alles was sinds vorige week net geregeld, en per 01 jan. komt hij in de WW.
Afgelopen maandag viel er nog een bommetje, toen kreeg ik ook mijn ontslag (na bijna 20 jaar). 
Je snapt, dat wij op het moment met andere dingen bezig zijn en we dit allemaal even moeten verwerken. Bij mij gaat dit 31 januari in. M'n vaste berichten plaats ik, maar verder bloggen zal denk ik even op een lager pitje staan.

Over tot de orde van de dag!
De liftkaart die we deze x hebben is oorspronkelijk van Keren Baker.


Weer eens wat anders vond ik!


Ik heb mijn kerst stempels erbij gepakt, om toch een beetje een andere uitstraling te krijgen.


Wat een leuk effect geeft dat!

Leuke en mooie voorbeelden verder op ons liftblog, en een leuke prijs beschikbaar gesteld door Yvonne van Bruggen!

Je kunt je kaart linken tot vrijdag 24 oktober 18.00 uur.

Veel plezier!

Groetjes Cornelie

33 opmerkingen

Mariken zei

Jeetje, wat een tegenvallers! Dat kost inderdaad tijd om te verwerken en alles op een rijtje te zetten. Jullie allebei veel sterkte!
Je kaartje is weer prachtig, mooie kleuren en prachtstempels! Hou je taai, xx

Miranda V zei

(**** bericht foetsie!) Jeetje, wat een bom is er gebarsten! Wat heftig dat jullie allebei zijn ontslagen! Ik snap idd dat je gedachten, tijd en energie daar nu helemaal aan op gaan. Heel veel sterkte ermee! Je kaart is erg leuk met de verhoging en de ronde stempels.

Marjan zei

Komt goed, lieverd. En iedereen zal begrijpen dat bloggen nu niet het eeste is waar je aan denkt.
Jouw lift is erg gaaf,deze stempels zijn er perfect voor!

Welmoed zei

Dan staat je wereld zo maar op z'n kop... en moet je dit samen verwerken en een plekje geven... Sterkte voor jullie, Cornelie! Komt vast goed, jullie hebben elkaar!!!

Je kaart heeft zoals altijd een prachtige vrolijke uitstraling!

Vriendelijke groet,
Welmoed

Adriana zei

Je kaart is weer prachtig, Cornelie! Je berichtje wat minder. Wat een misère. Alle begrip hoor voor het feit dat je andere prioriteiten stelt, nu. Sterkte!

Groetjes,
Adriana

Scraptastische hobby zei

Hoi Cornelie,
Je liftkaart is prachtig en je hebt een hele leuke te liften kaart uitgekozen!
1 ontslag is al verschrikkelijk, laat staan twee!!! Natuurlijk staat de boel behoorlijk op z'n kop, en ik wens julie dan ook heel veel sterkte met de ambtelijke mallemolen waar je in terecht komt, daar gaat heel veel tijd en energie inzitten!
Liefs van Gerie

Jolanda Cuper zei

Mooi effect met die kerst sterren!
Leuke uitdaging ook!

Kaartenkraam zei

Dat is nogal wat zeg, allebei tegelijk je baan kwijt, heel begrijpelijk dat jullie met andere dingen bezig zijn. Veel sterkte en succes daarbij!

De techniek die is gebruikt vind ik niet zo mooi maar bij jouw kaart komt het wel goed tot zijn recht. Prachtig stempelwerk en mooie kleuren!

groetjes van Ank

Irene zei

Cornelie wat schrik ik van dit bericht. De kranten staan er vol van maar direct 2 ontslagen in 1 gezin da is wel heel heftig! Heel begrijpelijk dat je nu totaal andere dingen aan je hoofd hebt ook al laat je weer een heel leuke lift zien! Hoop dat je af en toe toch nog wat afleiding in je hobby kunt vinden maar wens jullie in ieder geval heel veel sterkte en duim dat er toch heel snel weer iets leuks op jullie pad komt!

Liefs, xx Irene

Marfien zei

Mooie lift Cornelie.
sterkte met de verwerking en de stress die het allemaal geeft.

Maartje zei

Leuk effect, door die stroken zo te verwerken!
Privé heb je een hoop voor je kiezen, wat vervelend!! Sterkte in alles! De zon gaat echt weer schijnen (dat zeggen we uit ervaring), maar tot die tijd kan het behoorlijk pittig zijn! Zet 'm op!

Brendaxx zei

Jeetje wat hebben jullie een tegenslag gekregen zeg!! Wel heel veel ineens op je bord :( Logisch dat je hoofd niet naar bloggen etc. staat. Ik wens jullie heel veel sterkte en hopelijk gaat binnenkort het zonnetje weer schijnen voor jullie!! Veel liefs,Brenda
PS:je kaartje is prachtig, als altijd!

Aletta zei

Jeeee... das balen zeg... hoop dat er binnenkort toch weer een leuke baan voor jullie is... Voor nu sterkte en begrijpelijk dat t bloggen ff op een laag pitje staat. De liftkaart is in ieder geval weer superleuk. Groetjes Aletta

Je@net zei

Heftig, Cornelie. Schrik er ook van en wil jullie dan ook veel sterkte wensen!
Je kaartje is prachtige. Lijkt me een heel werk, maar het effect is wel erg gaaf!

Debby zei

Prachtige kaart uitgekozen en een mooie lift! Helaas samen met een hoop vervelend nieuws. Sterkte de komende tijd! Groetjes Debby

Nelly zei

Mooie lift kaart heb je gemaakt.
Ik mag je de hand schudden ik heb ook mijn ontslag gehad na 16 jaar dienstverband. Ben nu al een paar maandjes thuis en het valt niet mee om een andere baan te vinden. Ik wens je veel succes en sterkte de komende tijd.

Groetjes Nelly

Ellen zei

Jeetje zeg, dat zijn echt geen leuke berichten! Allebei zonder werk. Das heftig. Natuurlijk staat je hoofd dan niet naar bloggen. Toch is je kaartje wel heel erg mooi geworden. Enfin, doe rustig aan en natuurlijk heel veel sterkte.
Liefs, Ellen

Inge zei

Heel mooi kaartje, zoals altijd op je blog. Ik hoop dat je iets aan het kaartenmaken hebt, als afleiding tijdens zo'n heftige periode. Heel veel sterkte Cornelie, ook voor je gezin. Dat je hoofd niet naar bloggen staat, hoef je niet uit te leggen.
X
Inge

Alina zei

wat erg, Cornelie, ze houden echt geen rekening meer met niks en niemand! ik hoop dat tenminste een van jullie weer een baan kan vinden! ik zeg ''succes''!!!
een leuke kaart, mooie kleuren combinatie! hugs!

Maaike Huisman zei

Och meid, war erg voor jullie! Ik hoop van harte, dar er betere tijden komen, al is het maar voor een van jullie. Heel veel sterkte!
Je kaary vind ik schitterend.

Groetjes, Maaike

Judith zei

Je kaartje vind ik prachtig! Heel mooi! De stempel en kleuren, super gemaakt!

Dikke knuffel!

Marit zei

Lieve Cornelie, wat schrik ik van jouw bericht! Ik hoop dat jouw ontslag de deur opent naar iets anders moois, wellicht een creatieve baan? Doe rustig aan en helemaal te begrijpen dat jullie hier nu druk mee zijn!

Liefs,
Marit

Colleen zei

Cornelie, I am so sorry about everything that is happening to your family right now. I know that you are strong and will come out okay...don't give up hope and courage! You will come out okay!

Inge Groot zei

Tuurlijk heb je nu wel wat anders aan je hoofd als bloggen in deze nare tijden. Uiteindelijk komt het vast goed maar als je er zoals nu midden in zit kan het je ontzettend aanvliegen dat snap ik!

Leuk gedaan deze kaart met zoveel dimensie, mooie kleurtjes :D

Hele dikke knuff en hoop dat je wat afleiding hebt met het knutselen, tot gauw! Xx

Marijke zei

Heel begrijpelijk dat het bloggen op een laag pitje staat. Tjonge en dan allebei ontslag! Sterkte om dit te verwerken en hopelijk komt er snel weer iets leuks op jullie pad.

Je kaartje is prachtig, mooie techniek.

Liefs,
Marijke

Tinie zei

Hoi Cornelie, wat heftig dat jullie allebei jullie baan kwijt zijn, ik hoop dat er snel weer iets op jullie pad komt! Sterkte met alles! En je kaartje is weer een toplift! Leuk dat je er een kerstkaart van hebt gemaakt! Ik ga proberen om ook weer mee te doen, heb helaas 2x moeten overslaan...........
Groetjes Tinie

Colien zei

Wat balen en kan me voorstellen dat het bloggen je even niet ligt... Hopelijk vind je (of je man) snel iets nieuws! Je liftkaartje is gaaf, volgens mij nog best lastig met die verhoogde gedeeltes...
grtz.Colien

Evy G zei

O nee, ik kan me voorstellen dat zo'n nieuws je wereld helemaal op z'n kop zet en dat je hoofd nu niet bepaald naar bloggen staat of kaarten maken.... Ik hoop dat jullie snel terug een beetje goed nieuws krijgen op werkvlak, ik duim alvast!
Je kaart is in ieder geval een hele leuke!

Dikke knuffel, evy

Margot zei

Zo dan, wat heftig allebei ontslag, dat geeft een hoop zorgen...... I

GerJanne zei

Sjeemig, denk ik 1 keer: ik laat voor deze keer een bericht achter op de liftchallenge en niet apart bij alle drie, lees ik dit toch nog. Wat een heftige tijd zeg! Heel veel sterkte. Nieuwe baan zoeken en alles verwerken dat kost tijd...
Lieve groet,
GerJanne

Annemarie zei

Woh wat een schok om zo allebeide zonder werk te zitten. Dat is zeker niet niks en dat moet id een plekje krijgen. Ik hoop voor jullie allebeide op betere tijden!!!
Je kaart is weer prachtig! Ik geniet er van, zoals meestal! Je bent een inspiratiebron voor velen, voor mij wel in ieder geval!
Groeten Annemarie

Erica ♥ zei


Een hele gave en mooie lift kaart ☺

Gezellige en fijne (knutsel) dagen ☼
Liefs van Erica
{Heidebloempjuh}

Marie-claire zei

Wat verschrikkelijk Cornelie!
Dan staat je wereld ff op z'n kop, mijn man heeft het 2 jaar geleden gehad en heeft weer onderaan moeten beginnen.
Sterkte voor jullie allebei!

Groetjes Marie-Claire

Back to Top