Valentijn!

Hoi!!

Valentijnsdag, wie maakt daar werk van? Of geloof je al die commerciële toestanden wel?
Thuis doen wij er niets aan. We laten elkaar vaak genoeg weten dat we elkaar lief vinden, en daar hoeft geen cadeautje bij.
Wel vond ik het dit jaar leuk om een aantal kaartjes te versturen, en ik hoop dan ook dat ze op tijd zijn.
Geen cadeautjes, maar gewoon een gebaar om mensen te laten weten dat je blij met ze bent!
Dus al een poosje terug ben ik met m'n stempels van Clearly Besotted aan de slag gegaan, van alles met elkaar gecombineerd, en de volgende kaartjes gemaakt.


Ook allerlei verschillende papiertjes erbij gebruikt.


Opzet bij elke kaart hetzelfde.


Diverse teksten.


Een touwtje...natuurlijk.

 ...en een bedeltje.

De stempels zijn onderling zo mooi te combineren, super leuk om mee te werken!
Dus dat is wat ik aan Valentijn doe...
en jullie?

Fijne dag!

Groetjes Cornelie

25 opmerkingen

Nadine zei

Jij was lekker op dreef! Nou, je kaart was ruim op tijd, hoor! Vond 'm gisteren op de mat toen ik thuis kwam uit mijn werk. Wat een mooierd. hij pronkt in de woonkamer, want op een of andere manier past ie daar precies bij ;)

Fijne dag! x

Unknown zei

Aangekomen! Met superlieve boodschap erin. Eentje om te bewaren :)

X Miranda

Erica ♥ zei

Wat een geweldige kaartjes, ik vind
ze allemaal super mooi ☺

Alvast een heel fijn weekend met heel
veel leuke dingen en knutselen.

Veel liefsss van Erica ☼
{Heidebloempjuh}

Ingrid Reyners zei

Wat lief dat je aan de mensen om je heen wilt laten weten hoe bijzonder ze zijn, een mooi gebaar, met mooie kaartjes. ik doe er verder niets mee met valentijn, het is wat je zegt door het jaar heen zeggen we vaak genoeg dat we blij zijn met elkaar, en dat we elkaar lief vinden. Geen 14 februari voor nodig! Fijn weekend, groetjes, INGRID.

Marjan zei

ik doe er ook niks aan, zelfs niet het leuke idee wat jij had. Ik kreeg er ook een en ben er superblij mee, hij hangt boven mijn bureautje. Deze zijn echt erg gaaf!

Inge Groot zei

Ik vind de hele serie supermooi maar mijn eigen ontvangen kaartje het allermooist! Lief en zó attent dat je eraan hebt gedacht <3

Tot Zondag!

Evy G zei

Zelf doe ik er ook niet aan mee, bi gebrek aan...
Maar jouw idee vind ik wel erg leuk, dat moet ik onthouden voor volgend jaar ;-)
Je kaartjes zijn trouwens ook super! Ik vermoed en het staat hierboven ook geschreven, dat de mensen er ontzettend blij mee zijn ;-)

Alina zei

we hebben niets met Valentijnsdag, Cornelie, ik vind het meer iets voor scholieren!!! :)
je kaartjes zijn zo leuk geworden, die vogeltjes zo lief!!!

Miranda V zei

Wat een leuke kaarten, een eenheid en toch ook zo divers! Ik heb zojuist Valentijnsdonuts gekocht, dat is alles wat ik er aan doe haha. Mijn vriend en ik laten elkaar al bijna 9 jaar lang regelmatig weten dat we elkaar lief vinden, wij vinden Valentijnsdag daarvoor niet echt nodig. :)

Tinie zei

Wat een lieve kaartjes Cornelie! Wat leuk om deze kaartjes naar mensen te sturen die je dierbaar zijn!
Bij ons is elke dag een "Valentijnsdag" dus vandaag niet iets bijzonders.......
Groetjes Tinie

Unknown zei

Supergave serie!! Dank je wel voor het superlieve kaartje en tekst! Dikke kus! X

Stella zei

Ze zijn stuk voor stuk gaaf Cornelie! Je hebt een hele mooie frisse stijl; zo leuk om te zien en te bewonderen :)

Wij doen niet aan Valentijn; het is hier thuis net als bij jullie. We laten elkaar regelmatig weten dat we elkaar lief vinden. En sommige dagen iets minder lief ha! Dat gebeurt ook; een mens zit geen 365 dagen per jaar op de rose wolk:)

Groetjes,
Stella

Ellen zei

Wat een leuke kaartjes Cornelie!
Daar maak je ze vast blij mee....

Maartje zei

Mooi! De vogeltjes zijn leuk! Wij doen ook niks aan Valentijn. Al zagen de tompouches bij de AH er té lekker uit om te laten liggen ;). Groetjes!

Colien zei

Mooie kaarten, wat een prachtige serie! Ooit, lang geleden: 14 febr. 1988 kreeg ik een kadootje van Rolf voor Valentijn. Ik wist destijds niet eens dat het bestond. We houden het simpel: zijn net samen heeeel romantisch een pannenkoek wezen eten :)
grtz.Colien

Je@net zei

Wat een prachtige kaarten, Cornelie.
Super mooi geworden!

Marlies zei

Ook wij doen niet aan Valentijn, te commercieel. Daags na Valentijn is onze trouwdag, die vieren we wél. Ook vieren we nog steeds de dag dat we verkering kregen. We proberen iedere dag iets liefs te doen voor elkaar. Je kaartjes zijn keilief! Lieve groetjes, Marlies

Ellen zei

Kaartje met Valentijn 'hoort' er een beetje bij, dus heb ik er eentje gemaakt voor mijn eigen lieve man. Je kunt niet vaak genoeg tegen elkaar zeggen hoeveel je van elkaar houdt, toch?! Jouw serie is echt heel mooi. Had in eerste instantie niet eens door de opzet steeds hetzelfde is. Zo'n verschillende uitstraling hebben ze. Ik ga voor de warm wishes, maar vind ze allemaal prachtig!
Fijn weekend, Ellen

Christine zei

Heel leuke en lieve kaartjes Cornelie! Wij geven enkel een kaartje aan elkaar, cadeautjes hoeven er niet bij. We kopen gewoon door het jaar wel eens iets leuks voor mekaar.
Liefs
Christine

Irene zei

Wat ben je weer heerlijk creatief geweest met die mooie stempeltjes en papiertjes en je hebt een aantal dames heeeel blij gemaakt lees ik wel. Wij doen er helemaal NIETS aan, zijn dik 33 jaar samen en 30 jaar getrouwd en Valentijn komt regelmatig langs, daar hoeft het geen 14 februari voor te zijn!!

xx Irene

Anita Meijer zei

Wat een schitterende valentijnskaartjes Cornelie, stuk voor stuk prachtig.
Liefs van Anita

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Stuk voor stuk lief en schattig. Ik schreef hetzelfde als jij, wij doen ook niks, laten elkaar het hele jaar door weten dat we elkaar lief vinden. Maar ach, leuk is het wel!

Mary zei

We doen niet aan kadootjes met valentijn , maar een kaartje maak ik eigenlijk altijd wel. Dit jaar was het een zakje.....en daar heb ik lekkere chocolaatjes ingedaan.
Jouw kaartjes zijn allemaal zo mooi qua kleur! En ook zo lief!!
Fijn weekeinde, groetjes Mary

Marijke zei

Mooie en lieve serie Valentijnskaartjes zijn dit Cornelie. Wat zijn het toch leuke stempels van CB, heb er ook wat besteld.
Groetjes,
Marijke

Judith zei

Oh, ik vind ze allemaal mooi, Cornelie! Wij doen ook niet aan Valentijn op 14 februari. Elke dag is Valentijn-dag, de ene keer bewuster dan de andere.

Nogmaals bedankt voor de mooie kaart met de lieve woorden!

Ik wens je een fijne dag!
Hartelijke groetjes van mij

Back to Top