regenboog!

                              Hoi!!

Op het blog CFY was een oproep om Wilma op te fleuren door met z'n allen een kaartje naar haar te sturen. Dit omdat ze al een tijdje loopt te medderen met haar rug en nu geöpereerd is en nog lang zal moeten herstellen. Dit vond ik zo'n leuk idee, dat ik ook een kaartje heb gemaakt!Want ik kan me zo voorstellen dat als je zoveel kaartjes krijgt van veelal onbekende mensen, het je wel goed moet doen!Vond deze regenboog met vooral de tekst, heel erg toepasselijk!!
Dus deze staat al klaar om gepost te worden!!


9 opmerkingen

José zei

Hahaha ja we waren allebei bezig!
Deze is gaaaaf! De stans van de regenboos en wolkjes zijn van MFT he!? Die met de regenboos staat nog op mijn verlanglijst. Helemaal top! Heerlijk vrolijk. Hele leuke tekst onderaan. Waar heb je die vandaan? Erg schattig die bloempjes langs de rand. Het ziet er SUPER uit!
Liefs, Jose

KarinsArtScrap zei

je kaart is heel erg vrolijk cornelie.
dit zal haar zeker opvrolijken.
heel erg mooi gemaakt.

groetjes karin

Christine zei

Doe ze maar gauw op de post want je kaartje is leuk en fris! Dit zal haar zeker goed doen!
Liefs
Christine

Stamps and Paper zei

Gorgeous cards and I love the rainbow...

Anne

Marijke zei

Supervrolijk kaartje, mooi de regenboog, tekst heeeeel mooi en wat lief de kleine bloempjes. Zal haar zeker opvrolijken als ze van velen een kaartje krijgt. Bedankt voor je tip van de top 3 plek bij DCL, was leuk bericht bij thuiskomst.
Groetjes, Marijke en Chantal

redscrap zei

wat een leuke kaart is het geworden, moie kleurtjes, ik word er ook helemaal vrolijk van
groetjes mina

Marjan zei

Erg mooie kaart, die regenboog is prachtig en spettert echt van de kaart af! Ze zal al jullie mooie kaarten zeker waarderen! Lief!

Groetjes, Marjan

Wendy ten Hove zei

Wauw, Cornelie, hij is echt geweldig geworden! Wat een prachtige regenboog is dat, zeg!!! Super! Erg mooie kleuren en ik word helemaal vrolijk van al die gezellige bloemetjes en de mooie gekleurde tekst er onder, het is echt een beauty!! Daar zal ze van opvrolijken, super!!
Groetjes, Wendy

Monique zei

Wat een ontzettend leuke kaart, dat zal ze zeker waarderen!

Back to Top