CFY # 17

  Hoi!!!


Een best wel lastige schets bij CFY ( vond ik!) ,  dús een uitdaging en uiteindelijk ben ik best tevreden over het resultaat.Het papier is van Tiffany's, en heb ik al een heel tijdje in huis en wilde daar aldoor nog eens wat mee doen. Nu dus!
De schets heb ik geloof ik wel een beetje door elkaar gehusseld maar volgens mij ist ie best nog herkenbaar!Als basis heb ik witte Cardstock genomen, en een tab er uit gesneden. Hierop passend het dessinpapier gesneden. De helft van een Nestabilitie ook uit het dessinpapier gesneden en deze gemat op cherise cardstock. Hier het flapje van gemaakt. Met een mal van MFT een ringband gesneden en aan de onderkant geplakt. Wat daar weer uitkwam aan de zijkant verwerkt, ik vond dat wel een grappig effect.
Twee knoopjes als sluiting van het flapje en deze worden vastgemaakt met een stukje scrapflos. Breed lint over de lengte van de kaart, en een filmstrip, ook een snijmal van MFT, daar was ik direct verliefd op! Berdien gebruikte deze al regelmatig van een ander merk op haar kaarten, en ik vond dit zo'n mooi effect geven!! Neem maar eens een kijkje bij haar, errûg mooi!
Verder de datum met de Dymo lettertang gemaakt. Bloemen gestanst van Crea Tables en twee knoopbrads. De stempel uitnodiging weet ik niet meer. Binnen in het flapje moet ik nog wat schrijven, maar dat weet ik nog niet.

Gezellige dag!

16 opmerkingen

KarinsArtScrap zei

het ziet er heel mooi uit cornelie.
en ja de schets haal je er nog goed uit.
ook leuk papier.

groetjes karin

Anita zei

Die van jou is ook gaaf geworden!
Even kijken of ik ook jouw volger kan worden.
Groetjes Anita

Anita zei

Volger worden lukt op dit moment dus niet.....ik probeer het later nog eens :-)

Marjan zei

Ja, die is zeker goed gelukt! Leuke en mooie uitvoering en zo heerlijk je eigen draai aan gegeven.

Groetjes, Marjan

Marijke zei

MOOOOOI wat een leuke uitwerking van de sketch, supervrolijk geheel, mooi de stansen van MFT en grappig effect de kleine rondjes/druppels aan de zijkant van de kaart. Een topper weer!
Groetjes, Marijke en Chantal

redscrap zei

na dat je het een lastige skets vind vind ik de uitvoering prachtig geworden,
groetjes mina

Tinie zei

Wat kan jij toch mooie kaarten maken!! Dit is ook weer een hele mooie!
Groetjes Tinie

Joyce Ebben zei

Geweldig Cornelie! Ik vind jouw uitwerking echt prachtig geworden. Ik vond de schets ook een moeilijke schets eerlijk gezegd, maar het is niet aan jouw kaart af te zien! Groetjes Joyce

Hetty zei

Heel mooi geworden!

Joyce Ebben zei

Hoi Cornelie, misschien ben ik een beetje kippig... maar ik zie je kaart niet geupload staan bij CFY? Ben je hem vergeten up te loaden, of heb ik een brilletje nodig hahaha? Groetjes Joyce

Monique zei

Super zeg! Een prachtige kaart en inderdaad de schets is best heel goed te zien! Juist leuk dat je er je eigen draai aan hebt gegeven. Bedankt weer voor je deelname aan CFY!

Colinda zei

Jij bent ook al zo aan het draaien geweest. Ik vind hem erg leuk geworden.(en ik vond de schets zelf ook wel een beetje lastig)

Groetjes Colinda

José zei

Hee Cornelie,
Hij is heel leuk geworden! Mooi papier en die filmstrip vind ik helemaal te gek. Moet ik ook nog es aanschaffen. Leuk dat flapje met de knoopjes! Toppertjeeeeee.
Liefs, Jose

Anoniem zei

Ook ik vond de schets erg lastig, maar jij hebt er weer een heel mooi kaartje van gemaakt !
Bedankt weer voor het meedoen !
Groetjes Berdien

Brendaxx zei

Prachtig kaartje!! Gaaf papier ook:) Ik vond het ook best een lastige schets, maar goed. Dat is dan weer de uitdaging;)

Nadine zei

Wat een gezellige uitnodiging is dit geworden, zo vrolijk leuk papier ook!

Back to Top