Sunday Shaker!

Hoi!!

Omdat het bijna Valentijn is kon ik het niet laten vandaag en Valentijns Shakercard te plaatsen.
Ook ter inspiratie voor de huidige challenge van Cloud9 Crafts, want deze is ook 
Shakercards! Heerlijk ;-)
Het leek mij leuk om eens een kaartje te maken met de altijd leuke stickertjes van Doodlebug.
Het pilootje vond ik zo cute, dus deze wilde ik op mijn kaart verwerken.
Als eerste heb ik de backdrop met kleine hartjes gesneden, deze is van Lawn Fawn. Daaruit een hart gesneden. Het randje eromheen was nog even een gepriegel, want ik dacht dat dit een randje zou worden...maar dat bleek niet zo te zijn. Alsnog het hart eruit gesneden om tóch dat schattige randje te krijgen ;-)
Van het hart wilde ik een shakerpaneel maken. Waar ik niet bij stil had gestaan, was dat dan al het tape door de backdrop te zien zou zijn. Hmmmm...hoe ga ik dat oplossen?
Door deze te gebruiken en de backdrop kleiner te snijden, kreeg ik eigenlijk best een leuk effect en ook weer eens anders als anders.De stickertjes van Doodlebug heb ik allemaal op cardstock geplakt en uitgeknipt om ze iets steviger te maken. De flopjes dwarrelen allemaal uit zijn vliegtuigje ;-)
Het shaker materiaal is een mix van 3 soorten. 
Buttons Gallore 'Love Letters' , Buttons Gallore 'Sweet Hearts'  en de 'Jewel Stars Crystal'. voor wat bling en die blijven altijd leuk aan het sheet hangen.

Een kaartje met wat denkwerk en improviseren, maar hé dat maakt onze hobby toch ook juist leuk?!

Geniet van je zondag en gezellig als je langskwam.

Liefs Cornelie

5 opmerkingen

Daphne zei

Je bent wel een volhouder zeg.
Heel knap hoe je alles opgelost hebt.
Wat een ontzettend schattig kaartje is dit.

Kaartenkraam zei

Gave shakercard hoor, juist leuk dat het shaker deel helemaal naar alle kanten doorloopt!

groetjes van Ank

Angélique zei

Ohhhh, wat is deze schattig! Het pilootje zal zijn envelopjes bij je komen droppen, dan smelt je toch direct? Het is weer een geweldige shaker geworden, waarbij je zelfs jezelf hebt uitgedaagd, met succes. Leuk detail dat je het shaker materiaal zo leuk ook door de hele kleine hartjes ziet.

Marjan zei

Knap opgelost en een heel gaaf en ook heel schattig kaartje! Superlief dat vliegtuigje met envelopjes die eruit dwarrelen en wat een leuk shakerspul ook.

Rhodé zei

Wat is er lekker veel te zien op je kaart! Echt een leukerd! Slim zo'n shakerpanel te gebruiken. Dan zit je ook niet te prutsen met foamtape. En je kunt er lekker veel shakermateriaal in kwijt.

Back to Top