Sunday Shaker!

Hoi!!

Deze kaart was bijna in de prullenbak beland. Soms maak je iets en dan is het klaar en denk je...mwah...
Dat had ik bij deze kaart ook.
Na een paar uur, keek ik weer en dacht ik, oké misschien toch wel leuk...nog niet overtuigd ;-)
Ik liet deze ook aan Nicole zien tijdens onze online date. Nicole zei, is toch leuk, je bent veel te streng voor jezelf...dat herkende ik wel haha
Dus daarom, toch op mijn blog!


De set me de meeuwtjes van MFT vond ik al heel lang super leuk. Op het moment dat ik deze wilde kopen, zag ik deze set van Heffy Doodle. Oh, hoe leuk en ook al die andere dingetjes erbij. Dus toen werd het deze set van Heffy Doodle.


De backdrop is van Mama Elephant en zijn eigenlijk kleine sneeuwbollen, maar ik heb het onderste gedeelte niet gebruikt en zo zijn het gewoon grappige raampjes. Uitgesneden uit woodgrain cardstock.
Alles gekleurd met Copic Markers


Achtergrond geblend met Oxides. De golven zijn border stansen van Lawn fawn. Een lekkere mix van merken weer.

Ven benieuwd wat jullie ervan vinden ;-)

Gezellige zondag!

Liefs Cornelie

9 opmerkingen

Angélique zei

Die is toch heel leuk, Cornelie. Je hebt de stempeltjes weer zo mooi ingekleurd en er wat gezelligs mee gemaakt (al vind ik echte meeuwen soms wel heel irritant), leuk die raampjes zo. Je hebt er een heel werk van gemaakt door al die aparte compartimenten achter ieder raampje, of zie ik dat verkeerd?

Lian zei

Hoi Cornelie, Hoezo twijfel. Een stikleuke kaart!!

Colien zei

Hier zou ik niet over twijfelen, wat een gave kaart! Superleuke shaker met de raampjes en je blijft kijken, zoveel op te zien!
grtz Colien

Marja Sch zei

Echt een super leuke schud standkaart. Heel mooi gedaan hoor. Niks prullenbak. Groetjes Marja

Marfien zei

Een heerlijk zomers kaartje, niks mis mee. Je had misschien wat anders in je hoofd en dan is even wegzetten een goed idee om er later met een frisse blik nog eens naar te kijken

GerJanne zei

Nou ik ben wel benieuwd wat jij er Mwah aan vond. Hij is echt keileuk!
Zoveel te zien, superleuke set is het...

Rhodé zei

Ik snap eerlijk gezegd niet waarom je hier niet tevreden over zou zijn. Hij is toch heel leuk geworden?! Al die verschillende elementen. En dan het ene item achter het raampje, het andere weer erop of erboven: heel speels. Het is nu officieel vastgesteld: je bent te streng voor jezelf😉

Kekke Kaarten zei

Oooh nee, zo'n creatie gaat toch niet de prullenmand in !! Dat zou écht heel erg zonde geweest zijn. Je hebt alles zo leuk met elkaar weten te combineren. Volgende keer dus echt niet meer twijfelen hoor.
Groetjes, Gerjon

Nancy zei

Hey Cornelie,

Het is wel laat dat ik reageer, had deze al veel eerder gezien en wou toen al reageren. Nu lees ik dat jij er zelf niet tevreden over bent... Ik begrijp dat echt niet, vind deze geweldig gewoon... Hoe je er op komt om die meeuwen en al die kleine gadgets voor en de golven achter de raampjes te maken... Had ik de stempels, ik maakte ze zo na...
Dit is echt eentje om trots op te zijn...

Ik volg jou al lang maar heb zelf weinig tijd om te bloggen. Ik ga toch meer bij je langs komen want ik vind jouw kaarten echt geweldig!

Liefs,
Nancy

Back to Top