Sugar Rush Scenes

Hoi!!

De set 'Sugar Rush Plushies' van Clearly Besotted was weer zó leuk!!
Heerlijk om te kleuren ook. Deze keer heb ik mijn potloden er maar weer eens bij gepakt, dat blijf ik ook leuk vinden om te doen.
Gebruikte materialen vind je in een link onderaan mijn bericht.


Het is een eenvoudige mini Slimline card geworden. Ik hou van die eenvoud. Zo'n stempel heeft niet veel meer nodig. Je zou ze toch zo op willen eten ;-))
Alles met de hand uitgeknipt en nog wat witte accentjes met de gelpen.


Splatteren op de achtergrond, een leuk bijpassend dessin papiertje erbij gezocht en een strookje geel voor de tekst. Daarnaast nog twee enamel dots van Doodlebug, lekker met een glittertje.


Aan de binnenkant nog een figuurtje van een andere bijpassende set 'Sugar Rush Plushies'.

Voor gebruikte materialen klik hier.

 

7 opmerkingen

Rhodé zei

Vrolijke kaart! Ik hou van deze kleurtjes. Er zit veel pigment in je potloden. Prachtig gekleurd. Volgens mij heeft mijn dochter dezelfde. Misschien moet ik haar eens lief aankijken en mag ik ze ook eens gebruiken😉

GerJanne zei

Heerlijke kaart in deze leuke kleuren. Inderdaad heel smakelijk.
Je kleurt prachtig, daar kan ik echt nog wat van leren... daar ben je ook nooit te oud voor...

Angélique zei

Wat heb je weer een geweldig vrolijke kaart gemaakt, super leuk! Heel mooi gekleurd in vrolijke snoepkleurtjes, de layout past er zo goed bij.

Irene zei

Een en al vrolijkheid, wat is CB toch een leuk merk en dan met jouw fantasie een gouden combinatie! Joh dat je zo ziek bent van de griep, héél goed uitzieken hoor anders ben je de hele zomer niks waard en dát moet natuurlijk niét!Ik ben een slechte blogger, géén puf voor dus reageer nog maar af en toe maar kijken en genieten doe ik wel... ....
Beterschap en liefs XxIrene

Nicole Parmentier zei

Ze zijn inderdaad super leuk deze CB stempeltjes. Leuk hoe deze stempeltje elke keer weer een ander thema hebben. Deze snoepjes zien er heerlijk uit, ik kan gewoon zien dat je plezier in het kleuren hebt gehad. Meer heeft het kaartje inderdaad niet nodig.. superleuk!!

Marfien zei

Een heerlijk zoet kaartje :-)

Daphne zei

Wat een heerlijk zoet kaartje is dit.
Ik word zo vrolijk van dat geel. Ik gebruik het zelf weinig, maar vind het héél mooi.
Heel mooi geknipt en juist leuk dat je er niet teveel aan toegevoegd hebt.

Back to Top