Sunday Shaker!

Hoi!!

Een nieuwe zondag, een nieuwe shaker!
Deze kaart heb ik alvast voor de vriendin van Tim gemaakt. Zij is eind maart jarig en klaar is, maar klaar, nietwaar? 
Het is een hippe, stoere griet, dus de kaart moest een beetje in stijl. Van die kleine schattige ingekleurde stempeltjes is zij niet echt ;-)


Ik wilde graag met de set van The Stamp Market aan de slag. Het mooie van deze set is de stempel met een daarbij passende snijmal. Dit lettertype vind ik ook heel erg mooi.
De tekst heb ik met Versamark op Vellum gestempeld en daarna met een mooie embossingpoeder van WOW geëmbosst en toen uitgesneden.


Het frame van MFT blijf ik gaaf vinden en de tekst paste hier mooi in. Het frame wat ik had uitgesneden heb ik met verschillende kleuren Distress Inkt geblend. Salvaged Patina, Faded Jeans, Blueprint Sketch en Black Soot. Daaroverheen met wit gesplattert.


Dit deel op een basiskaart geplakt. Van het frame een shakergedeelte gemaakt en allemaal verschillende sequins bij elkaar gezocht.
Als laatste nog de tekst op zwart geëmbosst.


Het embossingpoeder vind ik echt zó mooi met de bling erin ;-)
Door de donkere achtergrond komt het vellum mooi uit.
Heel erg leuk om te maken!

Gezellig als je langskwam en geniet van je zondag!

Liefs Cornelie

6 opmerkingen

Ina ( Frysk Famke ) zei

Mooi kaartje voor een jonge
stoere meid. En inderdaad klaar
is maar klaar.

Fijne dag Ina

Rhodé zei

Een toffe shaker! De embossingpoeder is echt een mooie. Lekker dat je de kaart nu al klaar hebt. Dan hoef je niet op het laatst nog te stressen. Vandaag wat minder warm weer, dus misschien heb je nog wel wat knutseltijd. Fijne dag!

Colien zei

Heel gaaf, wat een toffe shaker is dit!
Fijne zondag...
grtz Colien

GerJanne zei

Ah... geweldig! Zeker voor een stoere hippe meid. Dat embossingpoeder is inderdaad heel gaaf. Mooie woordstans is het. Ze zal vast heel blj zijn met zo'n originele kaart.

Daphne zei

En heel erg leuk om te krijgen.
Jij bent echt een topper in het maken van shakercards.

Kekke Kaarten zei

Nou, het embossingpoeder is van WoW, maar deze kaart is écht WOW! Super mooi dat glitter effect, en de letters, die zijn ook geweldig. Het embossingpoeder gaat de volgende keer zeker in mijn mandje!
Groetjes, Gerjon

Back to Top