Double Slide Surprise!

Hoi!!

Deze stans van Lawn Fawn, de Double Slide Surprice had ik al een tijdje liggen en nu eindelijk iets mee gemaakt. Voor mij de eerste keer met deze stans, dus nog niet geheel perfect, maar wel heel leuk het surprice effect.


Als eerste de voorkant, daar heb ik een vlinderballon 'Best Balloons' van Clearly Besotted voor gebruikt. Smile komt weer van een setje van Lawn Fawn 'Scripty Bubble Sentiments'. Gekleurd met Copic Markers.
Een restje papier van 'Doole Bug' uit de set 'Spring Value Bundle'De binnenkant heb ik eerst geblend met Distress Inkt. De kleuren Squeezed Lemonade, Salvaged Patina en Shaded Lilac gebruikt, de laatste zie je niet echt meer ;-) Daarna gesprayd met water en 'Liquid Stardust' voor een subtiel blingetje.
Het basis Cardstock is van Lawn Fawn en dit is mooi 'smooth' cardstock en zo blend de inkt echt super mooi!


De bloemenset komt van de nieuwe release van Clearly Besotted. 
'Flower Friends Additions' Ook gekleurd met Copics. Deels uitgesneden met de mal uit de set en deels geknipt. Expres wit gelaten omdat ik dat leuk vond bij de voorkant van de kaart.


Nog een paar strass steentjes en toen vond ik het oké.
Nog op een basiskaart geplakt met een dessin papiertje van Lawn Fawn.
Het schuifsysteem vond ik best nog wel een klusje, maar dat ligt geheel aan mij haha, het filmpje van Lawn Fawn was heel erg duidelijk. 'klik'

Zijn jullie nog met een speciaal projectje bezig?

Fijne zondag verder!

Groetjes Cornelie 

10 opmerkingen

Marfien zei

Wat een leuke kaart is dit, daar krijg je spontaan een glimlach van op je gezicht

Ina ( Frysk Famke ) zei

Wat mooi Cornelie!

Prachtige kleuren combinatie en dan het surprise effect. Ik vind het schitterend om te bewonderen maar deze mallen zijn niet aan mij besteed. Geen geduld voor🙈 Ik kom wel bij jou gluren en genieten😅😅

Groetnis fan Ina

Je@net zei

Wauw...echt een super gave kaart, Cornelie!

Margo zei

Wat een toffe kaart, zo kleurrijk.
Groetjes
Margo

Rhodé zei

Tof is dat, zo'n verrassingskaart. Leuke kleurtjes heb je gekozen. Ik ben op het moment met van alles en nog wat bezig. Niet met 1 specifiek project. Genoeg ideeën, maar zolang m'n knutselspullen nog in dozen zitten, stel ik ingewikkeldere projecten nog even uit;)

GerJanne zei

Hij is weer supermooi. Ik wist niet dat daar een stans van is. Op het www zag ik wel hoe je dat zelf kunt maken, maar als ik hier lees dat het met een stans ook nog best even uitvogelen is...
Je hebt ook weer zo geweldig gekleurd...

Bernadet zei

Supermooie schuifkaart heb je gemaakt Cornelie.
Ik vind dit modelletje ook geweldig leuk, maar ben er nog niet aan toegekomen om een dubbele schuifkaart te maken. Ik zie wel dat er vaak een soort plastic voor word gebruikt. In dit filmpje word het ook gebruikt, benieuwd hoe jouw ervaring daar mee is.

Martha zei

prachtige schuifkaart, Cornellie!
mooi dat het een dubbele is, prachtig ingekleurd!
liefs Martha

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een hele mooie fleurige schuifkaart in mooie kleurtjes Cornelie. Leuk zoals je alles gecombineerd hebt en verrassend voor de ontvanger denk ik. Ik heb een 5 panel card gesneden en gedecoreerd, was ook leuk om te doen. Die komt eind van de week op mijn blog.
Lieve groetjes Miranda

Nicole Parmentier zei

Wat een prachtig schuifkaartje! Leuke combinatie die vrolijke bloemen en het vlinderballonnetje. Altijd mooi om te zien hoe jij je eigen draai aan deze spulletjes weet te geven!

Back to Top