Liftchallenge #152

 

Hoi!!

Vandaag starten we op ons Liftblog weer met een nieuwe challenge. Deze keer koos Marjan de kaart en met weinig middelen heb je snel een leuke kaart. Erg leuk om te doen!

De set met zeediertjes van My Favorite Things 'Ocean Fun' had ik al een tijdje, maar eigenlijk nog niet zoveel mee gedaan. 'Bold' stempels pak ik niet snel merk ik, maar voor deze techniek waren ze super!
Met een wave stencil van MFT heb ik de zee geblend. 


Alle zee beesten een plekje gegeven en ze kregen allemaal wiebeloogjes ;-) Blijf het grappig vinden.
Beetje met water gespetterd, her en der wat Nuvo Glitter Drops en in het zand wat stipjes met diverse kleuren fine liners.


Dit is het voorbeeld. Een prachtige kaart van 
Donna Mikasa met een link naar haar blog.

De bedoeling is;

Lift deze kaart van Donna Mikasa, maak dus zwarte silhouetten tegen een gekleurde strook met inkt/verf op een witte basis. Welk tafereel je maakt is aan jou.
 Hier in de close-up zie je beter hoe ik e.e.a heb gedaan en ook de wiebeloogjes. Zo worden die figuurtjes nog leuker!

Dat was een totaal andere variatie op de te Liften kaart, maar ik heb ook een set met bloemen, dus ik wilde ook wel zoiets maken als het voorbeeld. Wel met andere kleurtjes, ook al was de verleiding groot, want ik vind de kleuren van het voorbeeld super!


Een beetje zonnige zomerse tintjes gekozen.
Een echte lift zeg maar, geen denkwerk, gewoon maken. Ook wel eens lekker ;-)

Super leuk om te doen, zei ik al geloof ik, maar echt!
Ook een goed idee voor kerstkaarten, daar moet je er altijd veel van hebben. Met deze techniek gaat dat makkelijk lukken.

Heel veel succes en plezier. Je kunt je kaart linken tot vrijdag 02 oktober 18.00 uur.

groetjes Cornelie

8 opmerkingen

Irene zei

Zó leuk die ocean-scene en de bloemenkaart óók! Ik zit idd direct aan kerst te denken maar zal eerst even verder sneupen wat ik tegen kom!
Zonnige dag, XxIrene

Nicole Parmentier zei

Bekend kaartje. Hij is in het echt nog veel mooier!! Was weer supergezellig maandag, mijn knutselzin is weer helemaal terug. Zal eens kijken of ik ook voor deze lift een leuke stempelset kan vinden in mijn voorraad.

Marjan zei

De tweede had ik nog niet gezien, een erg mooie lift Cornelie! En je kaart met de zeediertjes is onwijs leuk, die oogjes!!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Twee hele leuke en mooie kaarten Cornelie. Die toevoeging van de wiebeloogjes op de eerste is echt top. Je bloemenkaart heeft ook een hele mooie kleurtjesstrook. Toffe uitdaging weer ;)
Lieve groetjes Miranda

Marfien zei

Een hele leuke uitdaging en jij hebt er weer iets heel grappigs mee gedaan :-)
de tweede is heel anders en zulke bloemen heb ik wel op voorraad, het moet natuurlijk wel een geschikt stempel zijn . . .

Stampin with Liz Design zei

Heel gaaf geworden! Ik vind de zwarte vissen op de mooie achtergrond wel heel mooi uitkomen! Groetjes Linda

Rhodé zei

Leuke voorbeelden heb je gemaakt! Ik zou daar echt niet opkomen. Maar doordat jij nu ook iets heel anders laat zien dan bloemen, inspireert het mij wel. Ik heb een stempelset in gedachten en ik ga er eens even goed over nadenken of ik iets leuks kan bedenken. Ik hou van de kleuren op je bloemenkaart: prachtig!

GerJanne zei

Wat weer een leuke liftchalenge! En je voorbeelden zijn allebei heel gaaf. De zeediertjeskaart is heel mooi! De golven met het extra glinster...en ook je andere kaart, heel mooi. Ik ga eens aan de slag en misschien wel een kerstkaart...wel even denken van te voren...dat dan weer wel!

Back to Top