Cornelie & Nicole's Swap Saturda


Hoi!!

De 3e en alweer de laatste post met dit pakket.
Het thema van deze keer is 'Springtime' met als optie het gebruik van de schets.


Tja, Lente en Pasen gaan bij mij toch wel hand in hand. Dus heb ik van het dessin papier eieren gesneden. De vlinder in een zelfde kleur erop gestempeld.
De onderkant van de basiskaart heb ik gesponst met 2 kleuren groen. Het gras heb ik weer uit het dessin papier gesneden. 


Ook de bloemetjes uit het pakket in bijpassende kleur. En de tekst is er 1 van Lawn Fawn.
Het gekke is ieder jaar maak ik wel dit soort kaartjes, opsturen vergeet ik dan weer...De uitwerking van de schets! Ik heb hem als eerste gedraaid. Ik wilde nog een verhuiskaart maken en omgedraaid leek het net op een huis, vond ik ;-)
Achtergrond ook weer dessin papier. Net de lucht zo.


Op de fiets verhuizen lijkt me niet echt een strak plan, maar ik vond het toch wel grappig zo met de tekst samen. Deze heb ik met de DYMO tang gemaakt.


Verder vrij strak gehouden...

De vogelhuisjes had ik gekocht en toen ik ze pakte bleken ze onwijs ienie mienie!
Toch wilde ik er iets mee doen, dus ik dacht als ik nou meerdere bij elkaar zet, dan lijkt het tenminste nog wat. Paaltjes eronder getekend en zo eigenlijk een heel eenvoudig kaartje.Ik denk die plaats ik er toch ook nog even bij.

Kijken wat Nicole weer voor mooi's heeft gemaakt, klik!


Op naar de volgende Swap!

Dit blogbericht had ik een aantal weken geleden al gemaakt. Het corona virus was toen nog ver weg. Geen idee dat we nu in zo'n surrealistische situatie zouden zitten met elkaar. Zelf ben ik nog steeds aan het werk. Ik sta in een koffie, thee, chocolade en cadeaupakketten winkel. Het is erg rustig. Normaal kunnen we het bijna niet aan zoveel werk. Een groot contrast.
Verder houden we ons koest en houden ons aan de voorschriften.
Toch hoop ik dat deze crisis ons uiteindelijk iets mooi's zal brengen...
Verder wil ik tegen iedereen zeggen;

Blijf gezond, let een beetje op elkaar , doe lief en gebruik je gezonde verstand!

Liefs van mij, Cornelie

17 opmerkingen

Irene zei

Zo zie je maar weer hoe de wereld er in een paar weken totaal anders uit kan zien maar als we allemaal een beetje oppassen en vooral ons aanpassen blijft er hoop!
Je creabrein heeft weer volop gedraaid, zó leuk om in die sketch een huis te zien en óók de fiets verhuist immers mee dus 👍. Dat ieniemienie vogelhuisje heb ik óók, dit is een super idee!
Goed weekend, take care xxIrene

Colien zei

Heel mooie serie kaartjes laat je zien, fijn die voorjaarskleuren! Daar worden we vrolijk van, in normale situaties, maar nu helemaal!
grtz Colien

Stampin with Liz Design zei

Laat de lente maar komen! Prachtige kaartjes Cornelie! Fijn weekeind, groetjes Linda

Je@net zei

Wat een mooie lentekaarten heb je gemaakt, Cornelie!

Nicole Parmentier zei

Wat een lieve lentekaartjes heb je gemaakt!! Normaal is pasen echt een familiefeest bij ons met een uitgebreide brunch en een boswandeling met verstopte eieren. Precies de sfeer van jou eerste kaartje hier!
Ben heel benieuwd hoe het er dit jaar uit gaat zien.. wellicht wat melige appjes over en weer en iedereen zijn eigen paasbrunch. Heel vreemd maar hopelijk kunnen we volgend jaar onze tradities allemaal gezond en wel weer oppakken, dat is het belangrijkste. Het was weer een heerlijk pakket om mee te werken. De vogelhuisjes heb ik nog niet gebruikt maar ik heb er nog wel een ideetje mee dus dat volgt nog een keer. Voor nu; blijf gezond en pas goed op jezelf, dikke digitale virus-vrije knuffel!

Scraptastisch zei

Hoi Cornelie,
Echt Springtime op je blog en ook je verhuiskaartjes zijn apart en modern! Ja roerige tijden zijn het hè! Ik bescherm mij zoveel mogelijk, de zorg heeft ons hard nodig dus gebruik mijn gezonde verstand! Bij Warm Thuis ook al een week geen bezoekers meer van buitenaf...allemaal zo onwerkelijk maar we zetten ook alles op alles om het allemaal goed te laten verlopen en de bewoners alle aandacht te geven die ze nodig hebben en wel hard werken in tegenstelling bij jullie! Sterkte en houd moed! xx Gerie

Mieke zei

Dit hadden we allemaal niet zien aankomen... Opeens zitten we in een bizarre situatie. En dan nog met de hele wereld.
Wat een mooie, vrolijke kaartjes zijn dit! ♥

Martha zei

Hoi hoi Cornelie
Prachtige lentekaartjes heb je gemaakt!
Inderdaad een bizarre tijd waarin we nu leven, positief blijven lijkt me het beste!
Liefs Martha

Linda Visser - van der Velden zei

Wat een vrolijke kaartjes! Erg leuk gedaan! Ik heb dat inderdaad ook met Paas-kaartjes.. vergeet ze elke keer te geven/ versturen. Maar ze zijn wel zo vrolijk om te maken. Dit jaar kunnen we ze wel versturen aan de mensen met wie we normaal het paasontbijt zouden doen misschien... of zou de wereld tegen die tijd er weer wat beter uitzien dan nu? Fijn weekend nog! Groetjes, Linda

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een mooie serie voorjaarskaarten Cornelie. Leuk dat je een huis zag in de sketch, het is een mooie verhuiskaart geworden met die leuke fiets erbij.
Lieve groetjes Miranda

Rhodé zei

Wauw: wel drie kaartjes! Je bent lekker bezig geweest! Leuk om te zien dat ze zo verschillend zijn. Slim bedacht om de vogelhuisjes op een paaltje te zetten. Nu je in deze tijd minder mensen kunt bezoeken, kun je hen mooi je lentekaartjes opsturen om hen wat vrolijkheid te bezorgen in deze bizarre tijd. Het lijkt soms net een film of droom, he?! Je kunt je bijna niet voorstellen dat dit echt allemaal gebeurt. Ik hoop maar dat alles niet te lang gaat duren.

GerJanne zei

Ongelooflijk he, hoe iets onzichtbaars de hele wereld op zijn kop kan zetten. Dingen die niet voor mogelijk gehouden werden gebeuren nu zomaar.
Ik wens jou hetzelfde, blijf vooral gezond! Misschien gaat de winkel ook nog wel dicht, als de maatregelen worden aangescherpt. Wat vandaag mag, is morgen verboden... ik hoor het van mijn zusje in Spanje ook...
Je kaartjes zijn enig. Ik moet nog een verhuiskaartje, dus deze neem ik even mee ter inspiratie.

Danielle zei

Wat laat je drie leuke, vrolijke kaartjes zien Cornelie! Een beetje vrolijkheid is bij iedereen wel welkom nu denk ik. Een heel rare tijd.... wij werken nog gewoon op kantoor, als leverancier van de ziekenhuizen hebben we het erg druk. Ik ben vooral bezorgd over mijn vader, longpatiënt en bijna 80. Ik denk maar niet teveel over wat als. Gelukkig blijven ze thuis en ontvangen ze geen bezoek. Ik ben de uitzondering, zorg dat ze boodschappen krijgen en nog iemand zien. Maar ook van een afstand en zo beperkt mogelijk... lastig hoor! Een fijne zondag nog!

Marjan zei

Gave kaartjes, Cornelie, mooi en vrolijk! Ja, het zijn nare tijden! Ik vind het soms beklemmend en ga nu ook niet meer de avond TV programma's met al het Corona nieuws volgen. Wat ik moet horen hoor ik toch wel.
Hou je goed en blijf gezond! XX

Anoniem zei

De beste plek om je geliefde terug te krijgen binnen de periode van 24 uur is op: aoba5019@gmail.com of bel/WhatsApp hem +27740386124. Deze machtige man DR ADELEKE hielp me mijn man terug te krijgen en hij bracht mijn verloren minnaar terug naar mij binnen de periode van 24 uur met zijn krachtige spreuk met slechts 340 euro om de items die nodig zijn voor de spreuk te krijgen. Niettemin zal ik adviseren die met relatie problemen om verder daar klaagt dr ADELEKE via deze details hierboven'

Anoniem zei

De beste plek om je geliefde terug te krijgen binnen de periode van 24 uur is op: aoba5019@gmail.com of bel/WhatsApp hem +27740386124. Deze machtige man DR ADELEKE hielp me mijn man terug te krijgen en hij bracht mijn verloren minnaar terug naar mij binnen de periode van 24 uur met zijn krachtige spreuk met slechts 340 euro om de items die nodig zijn voor de spreuk te krijgen. Niettemin zal ik adviseren die met relatie problemen om verder daar klaagt dr ADELEKE via deze details hierboven'

Unknown zei

Goedendag allemaal, mijn naam is Eva, ik wil de grote Odudu bedanken voor het terugbrengen van mijn geliefde nadat ik het een aantal jaren heb geprobeerd sinds hij me verliet. Dr. Odudu herstelde mijn vreugde in een oogwenk met zijn krachten. Ik wil dr. Odudu hartelijk bedanken voor het helpen om mijn geliefde binnen 24 uur zonder vertraging terug te krijgen. Dr. Odudu is inderdaad een geweldige man en ik zal iedereen die hulp nodig heeft, adviseren om contact met hem op te nemen, want hij is een geweldige en machtige man die in staat is om zoveel dingen te doen. Hier is zijn e-mail: odudutempleofanswer@gmail.com of whatsapp hem op +2348050975978


Land: Nederland

Back to Top