Doodle bug stamps


aHoi!

Dat was de titel die me te binnen schoot toen ik met deze kaart bezig was.
 De stempel is van Doodle Bug. Te leuk de set 'Get Away'.


Dus eerst lekker kleuren met mijn Faber Castell Polychromos. en deze daarna uigeknipt. Er zijn overig ook stansen bij, maar als ik het kan knippen knip ik het altijd. Scheelt een heleboel centjes!
Met mijn Silhouette heb ik de golven uitgesneden, daar een beetje glitter op de randen aangebracht.


De wolken achtergrond is leuk, maar ook druk. Daarom heb ik achter de boot nog een witte cirkel geplakt. Zo vestig je weer de aandacht op de boot. Vond het effect wel grappig zoals deze tussen de hoge golven tevoorschijn komt ;-)
Tekst aHoi heb ik met mijn alfabet van MFT gemaakt.
Hip hip hooray, ook van MFT, en aan de binnenkant nog een strookje wolken en de tekst it's your birthday.
Nog een wolkje stoom uit de pijp van Vellum.

Zo'n kaart die ontstaat tijdens het maken. Heerlijk vind ik dat.
Hij lig alweer een tijdje op mijn bureau, nu maar eens een berichtje mee maken.

Ik vond het een heerlijke zondag. Eindelijk weer lekker achter m'n bureautje gezeten en creatief bezig geweest. Deze komt over een paar weekjes op mijn blog.
Jullie ook aan je hobby toegekomen?

Fijne zondag verder!

Groetjes Cornelie

12 opmerkingen

Rhodé zei

Wat is ie leuk! Tof hoe de boot tevoorschijn komt tussen de grote golven. En de tekst heb je slim bedacht. Ik ben deze woordspeling nog niet vaker voorgekomen.
Fijn dat je vandaag lekker hebt kunnen knutselen. Het was er perfect weer voor, he?! Ik heb dit weekend ook weer eens een kaartje gemaakt. Heerlijk om te doen!

Mariken zei

Geweldige kaart! AHOY, leuke en passende tekst erbij. Ja hoor, ik was wel even te vinden in mijn kamer...maar ook buiten op mn stretcher. Het was heerlijk weer, pakken wat je pakken kunt! Goeie werkweek maar weer!

Je@net zei

Wat een super leuke kaart is dit, Cornelie. En die tekst erbij....heel gaaf!

Stampin with Liz Design zei

Prachtig kaartje Cornelie! De tekst maakt het kaartje helemaal af! Groetjes Linda

Marjan zei

Geweldige kaart!

GerJanne zei

Hee Cornelie!
Deze is echt heel leuk met die boot. En inderdaad, door die cirkel gaat alle aandacht er naar toe. Je hebt overigens supermooi gekleurd! En knippen, dat scheelt zeker in je portemonnee, hoewel het soms wel heel makkelijk is.
Lekker dat je aan de hobby toekwam.
Ik heb een krat spullen mee op vakantie. Nu we met zijn tweetjes zijn, heb ik daar tijd voor. Vroeger niet. Dus ik heb me heerlijk uitgeleefd, naast wandelen, zwemmen in een super meer, musea bezoek, lezen, stadjes bekijken en natuurlijk lekker eten en drinken. Je weet nooit wanneer dat weer kan. Een maal thuis kan er van alles zijn wat je aandacht opslokt...

Colien zei

Wat leuk bedacht en vooral tof uitgevoerd, erg gave kaart!
Hier gisteren wel wat gefröbeld, maar ook film gekeken en gelezen, even wat anders na alle 'verplichte' (G)DT kaartjes ;)
grtz Colien

Nicole Parmentier zei

Wat een leukerd weer! Ik ben dol op woordgrapjes en vind die grote golf ook zo gaaf! Wist niet dat Doodlebug ook stempels had. Ik had gisteren BBQ feest hier thuis vanwege onze verjaardagen (samen 100) maar was geveld door een keelonsteking. Ik ben om 8 uur toch maar naar bed gegaan, trok het echt niet meer helaas.

Jantine zei

Hij is tof! Leuke set is dat.
Helaas kom ik vrij weinig aan de hobby toe momenteel...hopelijk komt het snel weer.
Groetjes
Jantine

Marfien zei

Een hele leuke kaart, lekker om hier zo mee bezig te zijn, toffe stans is dit
Lekker uitrusten en nadenken over de liftchallenge, andere uitdagingen stappen de herfst al in, voor mij is het nog volop zomer . . .

Scraptastisch zei

Wouw gave kaart Cornelie alles weer prachtig op elkaar afgestemd en zo leuk bedacht weer aHOI=super!
De vakanties weer om en de liftchallenge ook weer van start zag ik waar je ook een heel mooi voorbeeld voor hebt gemaakt! Geniet van alles en hobby ze!
xx Gerie

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Echt een super leuke kaart Cornelie!! Leuk bedacht zo alles bij elkaar.. Ik scroll nog even verder, ben veel te lang niet bij je langs geweest....

Back to Top