Kleuren!


Hoi!!

Met dat mooie weer vind ik het vaak zonde om binnen te zitten, terwijl ik wel graag met mijn hobby bezig ben. Alles naar buiten slepen doe ik niet meer, want telkens als ik net weer zit, ben ik toch weer wat vergeten...dat vind ik niet handig.


Maar wat ik nu gewoon doe is wat afdrukjes stempelen en deze buiten aan de tafel, onder de parasol, deze relaxt inkleuren...wie doet je wat!Op een later moment maak ik daar dan weer kaartjes van!
Deze tulpen zijn van Create a smile, zo mooi!


 Zo ook gedaan met deze toffe set van MFT.


Later heb ik de achtergrond gemaakt met Distress Oxide inks, een mask en twee verschillende stencils.


Heerlijk om zo mee bezig te zijn.
Bij ons is het op dit moment bewolkt. Ik heb lekker vrij vandaag. Drukke week achter de rug. Nu maar kijken of er wat uit mijn handen komt!

Fijne zondag verder!

Groetjes Cornelie

8 opmerkingen

GerJanne zei

Hoi Cornelie,
dat ziet er ontspannen uit. Heerlijk buiten kleuren. Dat doe ik vaak op vakantie. Nu we met zijn tweetjes zijn neem ik wel knutselspullen mee, maar dat vraagt wel denk werk voor we gaan.
Thuis in de tuin niet, net als jij blijf ik dan hen en weer lopen.
Je hebt vast en zeker met je nieuwe kleurpotloden zitten kleuren....heel mooi, die bloemen. En je kaartje is ook erg leuk met de spelende diertjes...

Rhodé zei

Mooie kaartjes heb je gemaakt! Ik wist niet dat ze bij Create a smile ook van die mooie bloemenstempels hadden. Goed idee om bij je tweede kaartje te masken. Dat ga ik onthouden, ik heb die stempelset namelijk ook. En het is zo herkenbaar: ik neem eigenlijk ook nooit iets mee naar buiten om te knutselen. Maar kleuren gaat natuurlijk prima. En zo te zien heb jij een heerlijk plekje om dat te doen!

Danielle zei

Slim, buiten kleuren en daarna binnen afwerken (als het weer wat minder is)! Ik heb ook een paar keer een poging gedaan buiten een kaartje te maken. Het is goed voor de lijn want ik blijf aan het lopen, maar praktisch.... nee! Je kaartjes zijn allebei erg mooi geworden. Die bloemen!! Wauw! En je andere kaartje is super lief!

Marfien zei

Prachtig stempel is dit en je hebt er een mooie kaart mee gemaakt. De tweede is vrolijk met alle beestjes, mooie achtergrond.
Buiten werken is geen optie voor mij, ik mag niet in de zon, maar ik gooi de tuindeuren open, en hoef niet heen en weer te lopen
Vandaag heerlijk bewolkt, kan ik mooi een eindje fietsen . . .

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een mooie stempel en wat heb je hem mooi ingekleurd Cornelie. Lekker om dat buiten te doen, ik zit buiten vaak te breien/haken of te borduren ;p
Je kaart met vrolijke diertjes is ook een plaatje om te zien...lekker vrolijk.
Lieve groetjes Miranda

Marjan zei

Lekker hoor, jij hebt ook zo'n lekker plekje daar! Ik werk nooit in de tuin, al snel te warm. Mooi zijn die tulpen zeker, ik heb een bewijs daarvan hier hangen. Heb zoets ook, maar dan andere bloemen, nog steeds iets mee doen...
Kaartje met de junglediertjes ook zo schattig!

Nicole Parmentier zei

Ik doe dat ook graag, kleuren in de tuin. Want inderdaad een hele kaart maken is geen doen, teveel spullen! Je kaartjes zijn beide geweldig weer!! Het gestencilde achtergrondje bij de jungle dieren is echt super! Vandaag is het iets minder warm, misschien toch maar binnen knutselen... of moest je werken?

Cornelie zei

Yep gewerkt. Lange dag daarna nog werkbespreking. Morgen ook, donderdag een vrije dag...dus wie weet ;-)

Back to Top