Yay!

Hoi!!

Dat ik een fan ben van MFT is ondertussen wel duidelijk. De stempels, de die-namics, het papier ik gebruik en combineer het allemaal graag. Maar soms heb ik ook, O, dat kan ik ook wel met mijn Silhouette maken. Dat was dus met de tekst Yay! En zo zijn er natuurlijk wel meer teksten ;-)


De tekst Yay! heb ik 3x uitgesneden met de Silhouette. Deze op elkaar geplakt voor wat meer diepte.
De onwijs toffe set 'Birthday Chicks' wilde ik hier graag bij gebruiken. Tof zoals je verschillende kuikentjes hebt die naar beneden kijken, aan komen vliegen, voorbij lopen... 


Ik heb ze gekleurd met Copics, leuk vrolijk papiertje erbij, en wat strass steentjes en voila!
Het restje waar de tekst uitgesneden was lag nog op mijn bureau. Eigenlijk heel leuk. Dus daar ook nog een kaart mee gemaakt.


Het achtergrond papiertje is van Lawn Fawn. Net even een subtiel slingertje.
Twee kleine cupcakes van Clearly Besotted gestempeld en gekleurd en deze in beide A's geplakt.
De tekst 'Bring on the cake' past dan weer leuk.


Op deze manier heb je snel een tweede kaartje!
Deze kaartjes gemaakt toen Nadine weer eens bij me kwam scrappen. Als van ouds gezellig. Wat geniet ik toch altijd van zulke scrap dates!

Op het moment ook een blogbericht op het blog van 'Bij Oma Dee' met de kaarten van afgelopen workshop. Als je het leuk vindt om dit te bekijken klik dan hier!

Leuk dat je weer langs kwam. Zelf ben ik iets minder actief, dat zullen jullie wel hebben gemerkt. De laatste tijd werk ik veel meer uren. Rob heeft al even geen werk en ik probeer daarom zoveel mogelijk te werken. Daarnaast mijn workshops, de Liftchallenge en mijn medewerking bij 'Bij Oma Dee' slokt het grootste gedeelte van mijn tijd wel op. Maar dat doe ik met liefde want ik haal er enorm veel voldoening uit, maar dan weten jullie waarom het zo stil is ;-)

Groetjes Cornelie
9 opmerkingen

Jantine zei

Een dag heeft nu eenmaal maar een beperkt aantal uren, Cornelie, je kunt wel van alles willen, maar het past gewoon niet... Vervelend dat Rob zonder werk is, wel fijn dat jij meer kunt werken, ook al kom je daardoor minder aan andere dingen toe.
Dit zijn in elk geval erg leuke feestelijke kaartjes!
Groetjes
Jantine

GerJanne zei

Hey Cornelie,
Wat een gave kaartjes heb je gemaakt. Die MFT stempels zijn inderdaad erg gaaf. Mijn kaartje van afgelopen woensdag had kuikentjes van de sheet met de nijlpaardjes. Ook zo leuk!
Sterkte met de drukte. En als je druk bent, maar je doet het met plezier.... niks mis mee...
Wel fijn dat je wat meer kunt werken. Komt nu goed uit.
GerJanne

Mariken zei

Superleuk, dit vrolijke kaartje, met de toffe kuikentjes! En die letters, wat gaaf dat je ze zelf kunt snijden, ideaal! Pfff, druk heb je het, en ook wel een zorg dat Rob geen werk heeft. Pas op jezelf en ook op je rust. Hobby’en is een goede ontspanning, als er maar geen druk achter zit. En och, dat bloggen komt vanzelf wel weer eens...Gezellige paasdagen voor jullie!

Irene zei

Het is weer een plezier om langs te komen Cornelie en je Oma_Dee-WS heb ik vanmorgen al op mijn tablet bekeken..allemaal zo leuk en vrolijk!
Ik kan me nog heel goed herinneren dat je een hele tijd geleden schreef dat jullie pats boem allebei zonder werk zaten. Dat jij inmiddels al eer een baan helemaal naar je zin hebt gevonden, wat jammer dat dit voor Rob niet geldt!! Fijn dat er de mogelijkheid is dat jij wat extra uren maakt maar maak het niet te dol met al je verplichtingen (hoe leuk ook!!)en ben op tijd LIEF voor jezelf!!!

xx Irene

bolletjelucky.blogspot.com zei

Supergaaf zoals je deze vrolijke en lieve kaarten gemaakt hebt Cornelie. Ik ben er weg van.
Lieve groetjes Miranda

Dora zei

Geweldig gedaan. Super leuke kaarten

Nicole Parmentier zei

Helemaal leuk weer! Het woordje YAY vind ik grafisch gezien ook zo mooi, daarnaast spreekt er zoveel lol en vreugde uit. Echt gaaf wat je er mee gedaan hebt.
Ik kom net van het blog van oma Dee af en stonden ook al van die gave kaartjes op. Volgens mij ben jij nog behoorlijk productief ondanks alle drukte. Fijne paas vast en pas goed op jezelf! ;-)

Marfien zei

Hele leuke kaartjes Cornelie, jammer dat jullie zo ver weg wonen (3 uur rijden als het meezit) anders kwam ik zeker naar een workshop.

Rhodé zei

Ja, dan is een Silhouette heel handig. Leuke kaartjes met die geweldige kuikentjes! Wat vervelend dat Rob nu geen werk heeft. Hopelijk vindt hij snel wat. gelukkig kun jij wat extra werken. En dat knutselen komt dan wel weer!

Back to Top