Swap Saturday!

Hoi!!

Een nieuwe Swap Saturday met Nicole. Er viel een poosje geleden een super tof pakketje in de brievenbus. Wat een cadeautje!! Ik kreeg er ook gelijk een idee bij!


Het leek me leuk om uit het bijgevoegde houtnerf papier een cirkel te snijden, net zoals in een boom, en dat uit dat gat alle dieren even om het hoekje kwamen kijken!
Zo heb ik alle dieren (set van MFT) gestempeld en met Copics gekleurd en daarna uitgeknipt.De uil kreeg wiebel oogjes en de neus van de beer heb ik nogmaals gestempeld en uitgeknipt en deze iets hoger opgeplakt voor wat meer diepte.
De tekst past er goed bij ;-)
Rand washi tape aan de onderkant, past zo goed bij dit sfeertje! Op de achtergrond twee dessin papiertjes van de papaerpad van Simple Stories. Geweldig mooi papier!
Houten blaadjes, strikje en een drietal plakpareltjes.


Kon het niet laten nog een kaartje te maken want bij dit ruiten papiertje moest ik gelijk aan deze typemachine denken vanwege de kleur. Precies dezelfde tint! Deze moest ik gebruiken! Weer het zwarte papiertje voor het contrast gebruikt. Onderste randje komt ook uit dezelfde paperpad en paste hier zo leuk bij! Mooi voor de tekst.De mal nogmaals gemat op glitter papier. Een randje er langs geknipt voor net even een extra bling.
Tekst van Hero Arts met typemachine letters. Rode hartje en uitroepteken zijn van dezelfde set en heb ik een accentje gegeven met Glossy Accents.
Ik krijg heerlijke inspiratie met dit pakket en ik weet zeker dat Nicole ook weer geweldige kaarten heeft gemaakt!Ons volgend bericht plaatsen we op zaterdag 18 november.

Groetjes Cornelie

15 opmerkingen

Nicole Parmentier zei

Oh wat gaaf Cornelie!!!! Prachtige kaarten heb je gemaakt met dit pakket. Zo leuk om te zien hoe jij jou eigen draai geeft aan deze spulletjes! Het gat in het houten panel doet een beetje denken aan een holletje in een boom en zo te zien is het daar heel gezellig!! Echt super!

Je@net zei

Twee super leuke kaarten, Cornelie.
Erg leuk idee om de dieren uit het boomholletje te laten 'piepen'!

Maria V zei

Aah, wat zijn ze leuk. Dieren die komen 'koekeloeren' uit een gat van een boom. De wiebeloogjes maken het helemaal af. De typmachine is geweldig. Leuk zo die laagjes, wordt het zo eggies.
Fijn weekend.

Mariken zei

Geweldige toffe kaartjes heb je gemaakt. Die met de dieren die door het gat kijken, zó leuk! Wat heb je een gaaf pakket gehad, het ziet er allemaal veelbelovend uit! Fijn weekend!

Rhodé zei

Twee heel verschillende kaartjes en zo leuk! Er is van alles te zien op je kaart en als ik dan je verhaaltje erbij lees, ontdek ik nog meer dingen. Fijn weekend!

Colien zei

Heel gaaf, wat een leuke kaartjes! De diertjes zitten erg gezellig in de boom en je typemachine-kaartje is erg tof!
Fijn weekend, grtz. Colien

Dora zei

Inderdaad, leuke stempels zo bij elkaar. Prachtige kaart ermee gemaakt. Ik vind je tweede kaart ook mooi qua stijl

Larissa zei

Wat tof je bomenkaartje. Gezellige boel daar met alle diertjes.
Je andere kaartje is ook leuk, mooi met het type machientje.
Op naar de andere kaartjes met het mooie pakket.
Fijn weekend!

Linda Visser - van der Velden zei

Je eerste kaart: wooooow! Heel erg gaaf! Geweldige kaart heb je ervan gemaakt!!

Danielle zei

Erg leuk gedaan met het gat in de boom, super bedacht! Ik heb deze stempels ook, misschien leen ik dit idee nog eens ;-) je tweede kaartje is ook leuk, zo leuk als je meteen een idee hebt hoe je iets wilt combineren. Ben nu al benieuwd naar jullie volgende creaties!

Jantine zei

Hartstikke leuk, jouw swapkaartjes, Cornelie. Zo gezellig, al die diertjes in dat gat!
En die typemachine is ook erg leuk!
Groetjes
Jantine

Nota Bene zei

Dit zijn allebei supertoffe kaartjes. Leuk om te zien wat jullie maken met dat pakketje. En dat houtpapier is echt prachtig...
Groetjes, Nele

Ellen zei

Zo’n tof pakket is echt een cadeautje! Heerlijk als de ideeën dan ook nog meteen komen opborrelen. Het zijn twee hele leuke, vrolijke kaarten. Uit je verslagje klinkt gewoon door hoe enthousiast je zelf bent over het resultaat, zo leuk.

Judith zei

Owl wat leuk!
Ik vind het groepje beestjes zo gezellig zitten in het holletje van de boom. En zó mooi gekleurd, daar ben je echt goed in!

Sarah zei

Deze zag ik op je blog nog passeren.
Die dierenkaart is PRACHTIG!!!
XXX

Back to Top