Washi tape!

Hoi!!

Terug van weg geweest! Heerlijk zonnige en super hete vakantie gehad! Normale leven is weer deels begonnen, en het bloggen pak ik ook weer zo langzamerhand op.


Bij terugkomst zag ik bij Miranda de washi tape challenge. Leuk!
Nu werk ik wel vaker met washi tape, en heb ik ook al meerdere kaarten daarmee gemaakt, (tik maar eens washi tape in bij "zoeken in deze blog" in) maar het leek me leuk om mee te doen. Dus toen Nadine gister bij me was, hebben we de tapejes erbij gepakt en hebben we allebei een kaart gemaakt.Ik kreeg van Nadine dit schattige bijtje van Taylored Expression. Ook al zo'n leuk merk, en ik ben gek op bijtjes! Dus deze wilde ik graag combineren ;-)


De hexagons passen er goed bij, en deze heb ik in washi tape ingepakt zeg maar.
Op de achtergrond gestempeld met de Gorgeous Grunge van SU, en het bloemetje is van Clearly Besotted.
Tekst is van Lawn Fawn, en heb ik "hi" weggelaten, en deze weer gestempeld met een set van Hero Arts, omdat deze weer in een hexagon verwerkt was. Te leuk om niet te combineren.

Misschien maak ik er nog wel één, maar ik wil nog veeeeeel meer doen in m'n laatste daagjes vrij ;-)

Leuk initiatief Miranda! Bedankt voor de uitdaging!

Gezellige dag!

groetjes Cornelie13 opmerkingen

Anoniem zei

BIJzonder leuk!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Kaartenkraam zei

Hier kan ik kort over zijn: is leuk geworden!

groetjes van Ank

Irene zei

Mooi strand en blauwe zee, ziet er goed uit net als je super vrolijke zonnige washi-kaart!!

xx Irene

Scraptastische hobby zei

Hé vakantieganger...als het jouw voetjes zijn op de foto, wouw dan heb jij goed gerelaxed zeg! Het kan dan ook niet anders dat je kaart ook zonnig is! Mooi met washi tape!!!
LG van Gerie

Je@net zei

Helemaal leuk, Cornelie!

Sabine zei

Super leuke frisse lieve vrolijke kaart, fijn weekend.

Maartje zei

Sta je alweer met 2 benen op de grond, of zweven je gedachten nog over het strand? ;) Hoop dat je er een hele tijd van nageniet!! Die hexagons en het bijtje matchen super met elkaar. Leuke manier om je washi tape te gebruiken!

Miranda V zei

Hi vakantieganger! Welkom terug en gelijk weer lekker creatief, super leuk dat je met je washitapejes aan de gang bent gegaan. Erg leuk hoe je de washitape op deze manier op je kaart hebt verwerkt! Het is met deze kleuren een lekker frisse kaart en ik snap wel dat je voor het schattige bijtje bent gevallen. De tekst heb je ook op een creatieve manier gedaan. Wie weet zie ik nog wel een tweede kaart verschijnen, maar ik snap 't hoor als je ook nog andere dingen wilt doen en maken haha! Groetjes!

Ilse zei

Oh deze kaart is zo vrolijk en origineel. Ik krijg zin om ook te knutselen hierdoor ;-)
Groetjes
Ilse

Gerdine zei

Die vakantiefoto ziet er heel goed uit!! Nog even nagenieten nu! Heel leuk kaartje met de tapes en een heel lief bijtje heb je gekregen!

Nicole Parmentier zei

Gaaf kaartje! Ik vind de kleine bloemetjes tussen de spetters zo leuk, geniale vondst!! Maar de rest van het kaartje is ook weer helemaal top. Alles klopt.

Stella zei

Geniet nog even van je laatste vakantie dagen; dat uitzicht op het strand ziet er wel héél goe duit :) Je kaartje is gaaf; dat bijtje vind ik super!

Judith zei

Oh, ja, vakantie... Leuk zijn de herinneringen. Fijn om te horen, dat jullie hebben genoten. Dat mocht ook wel na de rumoerige periode. Gelukkig vind je het leuk op je werk, ik gun het je!
Weer een leuke kaart. Jij weet altijd wel raad met diverse stempels, dies en materialen. Gaaf!

Back to Top