zomaar...

Hoi!

Na een propvol weekend, zit ik nu eigenlijk lekker even bij te komen achter m'n bureautje. Heel erg vies weer buiten. Het plénst echt, en het onweert, maar ik zit hier heerlijk met m'n kopje koffie. Boodschappen al in huis...

Een paar kaartjes die ik gewoon lekker heb zitten maken. Deze eerste met een sketsch van PTI, de tweede gewoon lekker zelf verzonnen.


Met het prachtige papier van My Minds Eye. O, ik zal de schets er even bij plaatsen...
Brads zijn ook van MME, en de border en tekst van PTI.
De stempel onderaan de kaart is ook van MME.


Deze kaart heb ik gemaakt met het papier van Bo Bunny. Ook weer m'n andere helft van de border gebuikt ( van een vorige keer!). Bloemen zijn stansen van Memory Box, en heb ik met de pearlpen accenten gegeven.
Dot stempel is van Hero Arts, en het labeltje kreeg ik van Gerdine bij alle Rosie Posie stansen die ze me stuurde, leuk!!


Deze kaarten had ik al even klaar. de afgelopen week heb ik niet echt veel gemaakt, maar dat komt wel weer.

Ondanks het weer, wens ik jullie een fijne dag!!

Groetjes Cornelie

25 opmerkingen

Ellen zei

Hier schijnt inmiddels de zon, maar vanochtend heeft het inderdaad gegoten! Met die fijne dag komt het dus vast wel goed. Hopelijk vind ik vandaag ook nog wat knutsel-tijd. Jouw kaartjes zijn weer super. Allebei. De bovenste is wat liever, wat zoeter dan de onderste, maar mooi zijn ze.
Groetjes, Ellen

GerJanne zei

Hoi Cornelie,

wat een mooie kaarten heb je gemaakt. Heel stijlvol! De kleuren zijn mooi!
Hier heeft het net ook vreselijk gehoosd! En warm is het ook niet echt. Tijd om te knutselen zal vandaag wel niet over blijven, maar de koffie is in de maak! Krantje erbij en dan wachten een paar huishoudelijke taken.
Groetjes,

GerJanne

Sofie zei

Zeer mooi, ik vind vooral het papier van de onderste kaart super mooi! Twee kunstwerkjes!

loes de groot zei

hier ook nog steeds bakken vol uit de lucht....
maar gave kaartjes! eerst is mijn favoriet prachtig!

José zei

Moooooi zeg! De stans van MFT in het zwart geeft het zo'n prachtig accent. ERg mooi het papier.
De tweede vind ik ook super. De parels op de stansjes vind ik heel fraai. Erg leuk labeltje er bij.
Hier is het nu droog maar vanmorgen hoosde het hier ook. Schijnt de hele week zo te blijven, blegh!

Gerdine zei

Weer twee erg mooie kaartjes! Die filigraan-border is echt heel mooi hierbij! Leuk, het labeltje gebruikt!Hier vanmorgen ook flinke klappen onweer en regen. Ik hoef gelukkig de deur niet uit! Nu trouwens wel door, maar verder saai weer... Groetjes!

Ingrid zei

je kaartjes zijn erg leuk, vooral de eerste.
Hier plensde het vanochtend ook flink. zelfs de hond wilde er niet doorheen. gelukkig was het net droog toen ik moest gaan werken.
Groetjes ingrid

Wilma zei

Prachtige kaarten!!! Vooral de tweede. Gave bloemen stans van MB!!! Prachtig de accenten met pearlpen, dacht dat het bradjes waren.

Berlinde zei

Geweldig mooie kaartjes Cornelie, vooral de onderste! Ik dacht ook dat de accentjes op de bloemen brads waren. Ik durf de pearlpen eigenlijk nooit op mijn kaarten te gebruiken, omdat het altijd mislukt en dan is heel de kaart verziekt. Maar bij jou is dit schitterend!!
Lieve groetjes, Berlinde

marian zei

Hoi Corneli,
Je hebt weer 2 hele leuke kaarten gemaakt. De zelf verzonnen is ook een heel leuk model (skets).
Groetjes Marian

Stamps and Paper zei

Lovely card Cornelie...love your take on the challenge for your first card and love how you have used the MBox die on your 2nd card...

Anne

Mariken zei

En hier is het nu droog, maar het is al middag. Vanochtend op weg naar mijn werk echt vreselijk weer, kinderen totaal verzopen. Heerlijk zo 's ochtends met een kopje koffie aan de knutsel! Je hebt 2 prachtige kaarten gemaakt!
Groetjes Mariken.

crealinedance zei

Hallo mooie kaarten heb je weer gemaakt.Gr.Nel

Cards by Jol zei

wauw, mooie kaartjes zijn dit weer zeg, prachtig papier heb je gebruikt.

groetjes jolande

Nadine zei

Twee mooie kaartjes weer! De eerste vind ik super door de eenvoud, de tweede vind ik vooral mooi door die 'takken' met die parels erop. Echt weer heel leuk gedaan, heerlijk uit de losse pols!

M@rjan zei

Allebei prachtig, ik heb niet echt een voorkeur, ik houd echt van veel stijlen. En allebei zijn ze mooi. De eerste chique vooral, ook door het gebruik van het muziekpapier en die mooie stans in het zwart.De tweede vind ik ook erg mooi, die bloemen met de parels erop zijn prachtig in combinatie met de middenrand en het papier.

KarinsArtScrap zei

wat heb je toch weer mooie kaartjes heb gemaakt cornelie.
ik hoop bij de volgende lift weer mee te kunnen doen.

groetjes karin

Marijke en Chantal zei

Prachtig!! allebei!! Wat mooi de zwarte border bij het lieve papier van de bovenste kaart! Op de tweede vind ik de pareltjes op de bloemstansjes erg mooi gedaan. Hier ook baggerweer vanmorgen, later kwam gelukkig de zon af en toe tevoorschijn............

Groetjes, Marijke en Chantal

Henriët zei

Je hebt weer prachtige kaarten gemaakt. Vooral de eerste vind ik heel erg mooi!. Hier vanochtend ook snert-weer. De kids op school konden in de pauze niet eens naar buiten ivm het onweer.
Groetjes van Henriët

Stella zei

Je eerste kaart in 'zachte" kleuren en de tweede in iets meer "sprekende' kleuren. Ik vind ze beiden prachtig. Ik heb "iets" met banners maar vind de bloemen op je 2e kaart ook helemaal geweldig.Lastig kiezen:) beiden zijn beauties!

Christine zei

Het heeft hier deze morgen ook zo gegoten Cornelie! Ik moet zeggen dat ik mij ook met een kop koffie op de bank heb gezet maar tenslotte dan toch maar begonnen aan mijn huishoudelijke taken. Je kaartjes zijn weer prachtig, je hebt je creativiteit niet door het weer laten beinvloeden!
Liefs
Christine

Hermien zei

Het zijn weer twee prachtige kaartjes geworden Cornelie.
Hier in het zuiden werd het vanmorgen ook donker met zware regenval en onweer, het was gelukkig maar van korte duur.

Groetjes Hermien

Willy zei

Prachtige kaartjes!!

Anja (scrappie) zei

Ze zijn prachtig Cornelie die sketch van PTI is leuk he wil ik ook nog een keertje maken.

cards2love zei

Ik heb een boel van al je moois gemist zie ik. Top kaartjes weer!! Gave border!! Dat is het leuke aan jouw blog.....zoveel verschillende stijlen!! Ik hou daar wel van!
groetjes Mary

Back to Top