Hello Kitty!!


Hoi!!

Hoe is het met de sneeuw? Kunnen jullie nog de deur uit? Zijn jullie verrast gisteren? Ik wel een beetje, zo'n pak sneeuw had ik ook niet verwacht! Toch wel weer leuk hoor! Tim is de hele middag buiten geweest tot 17.30 uur. Bij ons in de buurt is er pas een heel groot park aangelegd, en ook een hele hoge berg, waar je met een trap op kunt komen. Helemaal top natuurlijk. Met een noodvaart met de slee naar beneden, jiehoe!!!
De ijsbaan is ook alweer open, sfeertje!!

Nog een paar kaartjes. Weer een hele serie. Ik mag weer 24 kaartjes maken...zónder tekst. Moeilijk!!

Een serie met Hello Kitty.


Bij de action laatst zag ik scrapkitjes met Hello Kitty. Deze heb ik meegenomen, en allemaal Clean and Simple kaarten mee gemaakt.


Allemaal wit kraft als basis genomen.


Af en toe een andere vorm.


Bij sommige een embossing achtergrond.


Verder opgeleukt met borders, en versiersels.
Heb er nog een aantal gemaakt maar die komen later nog wel!
Geniet van de sneeuw, en zo licht als het met dit weer is, heerlijk! Van het weekend komt het zonnetje weer, zalig!!

Fijn weekend!!


20 opmerkingen

Nadine zei

Leuk zeg! Ik had het papier ook gezien, maar laten liggen, toch wel erg leuk voor kinderkaarten. Je heb de slag weer lekker te pakken!

crealinedance zei

Hallo jij bent goed bezig geweest leuk hoor.gr.nel

Gemma zei

Wat een gezellige kaarten, leuk hoor met die Hello Kitty's, geniet van de sneeuw dit weekend, Gemma

martina's kaartjes zei

jij gaat als een trein ! heel erg leuke en mooie kaartjes
grtjs, martina
x

Hetty zei

Super leuke kaartjes!

KarinsArtScrap zei

die zien er super leuk en lief uit cornelie.
dat heb je weer gaaf gedaan.

groetjes karin

ScrappyDoo zei

Ik vind ze allemaal erg leuk. Kan ook weer geen favoriet kiezen. Elke kaart heeft wel een heel leuk element. Maar helemaal clean & Simpel zijn ze niet.

Gerdine zei

Poeh, dat is een pittige opdracht! Maar het gaat je vast lukken! Die ronde en met de skyline vind ik de leukste! Komt prima bij elkaar zo. Veel sneeuw en ijspret gewenst! Hier is het reuze meegevallen. Maar voor de kinderen morgen wel een mooi laagje om te sleeën. En ik hoorde dat zelfs hier de ijsbaan al open is. Voor Zeeland toch redelijk snel. 't Is hier toch altijd 'warmer'vanwege het vele water rondom ons. Goed weekend!

Christine zei

Hier is het pas deze namiddag beginnen sneeuwen! Leuk voor de kindjes en eigenlijk vind ik dat ook wel eens leuk, alleen als je met de auto erdoor moet, is het minder leuk. Maar ja aan alles hangt wel een negatief kantje zeker? Ik vind je kaartjes reuze! Heel tof met de Hello Kitty afbeeldingen!
Nog veel plezier dit weekend
Christine

Marlieke zei

Wat zijn ze leuk! Geweldig setje is dat geweest van de Action als ik dit zo zie.

Hier is het om half twee vanmiddag gaan sneeuwen en in zeer korte tijd lag er al een dik pak. Heb met de sneeuwschep de stoep sneeuwvrij gemaakt, maar dat had niet veel nut.....

Fijn weekend!

José zei

Oooh leuk Hello Kitty, die vind ik zo lief. Leuke, frisse kaartje Cornelie! Die zullen goed gaan. Mooie vormen ook.
De sneeuw is hier vandaag pas geland en de kinderen vonden het geweldig. We hadden geen slee meer en die bracht manlief mee en dat was een hele verrassing. Ik vind het wel leuk voor even maar maandag mag het van mij weer weg zijn!
Groetjes, Jose

Wendy ten Hove zei

Oh, wat zijn deze leuk!! Super met Hello Kitty, heel vrolijk! Ja, wat een sneeuw zeg vandaag! Wow! Was flink pittig wandelen, en koude voeten, ha ha!!
Groetjes, Wendy

Marijke en Chantal zei

Leuke en vrolijke serie met Hello Kitty! Mooie vormen, zie een driehoekkaartje, een favoriet model van mij. Leuk ook dat ze allemaal verschillend zijn.

Hier is ook een pak sneeuw gevallen en alles ziet er mooi wit uit. Wat gaaf dat er bij jullie een berg is waar de kinderen vanaf kunnen glijden en ja dat is natuurlijk helemaal te gek!

Fijn weekend,
Marijke en Chantal

Stamps and Paper zei

Lovely selection of cards Cornelie...my granddaughters would love these cards as they adore kitty

Anne

Judith zei

Ik hou wel van clean en simpel! Door al die verschillende vormen kun je veel kanten op, leuke serie!

Margot zei

gaaf! hello kitty in har auto'tje is mijn favoriet!

M@rjan zei

Wat gaaf zijn ze! Lekker strak inderdaad, hou ik van. Veel wit ook ,m waar ik ook dol op ben. Ik vind het tweede kaartje het mooist.
Ja, voor kids is die sneeuw erg leuk. In de klas was de concentratie vanaf de eerste sneeuwvlok ver te zoeken. Ik heb helaas drie kwartier stapvoets gereden richting Zoetermeer, dat is wel minder!

Groetjes, Marjan

Joan zei

Wat een lieve kaartjes. Hello Kitty is altijd een leuk onderwerp. lekker vrolijk. Jij gaat lekker :)

Sonja zei

Leuk die kaarten en zonder tekst dat maakt dat ze voor vele gelegenheden bruikbaar zijn. Je hebt bij sommigen aparte dessins (vb. nr 2) samengesteld wat ik nooit zou durven. Mijn persoonlijke smaak gaat naar de 4de kaart ... Nog veel succes met de rest.

Nog een fijne dag,
Sonja

Anita zei

Mooie serie!
groetjes, Anita

Back to Top