Samenwonen!

Hoi!!


Gisteren Rob en Tim naar het station gebracht voor hun uitje samen naar R'dam. Het waaide hard, maar in ieder geval scheen het zonnetje! Lekker er op uit, allemaal leuke dingen doen. Ik ben benieuwd!


Heb ik ook nog een kaartje voor jullie!
Nog niet lang terug is een collega van me gaan samen wonen. Een nieuw optrekje, daar hoort natuurlijk een kaartje bij!!Stempel met huisje van Hero Art, gestempeld op dessinpapier van Basic Grey, en een beetje ingekleurd met Copics. Chipboard huisjes wit gemaakt met dabbers en glitters, klavertje vier en strass steentjes. Letters met de Cricut gesneden.


Nestabilities, cirkel en scalloped cirkel. Graspons van Martha Steward.

De hele dag werken, en vanavond zijn Rob en Tim weer lekker thuis! Verhalen luisteren en foto's kijken, leuk!

Hele fijne dag!


19 opmerkingen

Nadine zei

Ze gaan een stormende dag tegemoet, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. Maakt er alleen een beetje een barre tocht van :). Je kaartje is super leuk geworden zeg. Die letters zijn mooi, de huisjes zijn schattig. Vind de hele opzet leuk!

martina's kaartjes zei

toch een leuke kaart ! mooi gedaan ! gelukkig heb je je uitje gisteren gedaan, want vandaag trekt het op niks, je waait gewoon uit je sokken en je wordt dreshnat ! =( wel lekker werkweer of knutselweer =)
grtjs, martina
x

Marlieke zei

Dat is een supermooi en heel gezellig kaartje. Erg leuk gedaan weer!

Ellie zei

Hoi,
Wat een leuk kaartje, lekker vrolijk en knus!
Groetjes Ellie

Kaartenkraam zei

Wat een enig kaartje is dit geworden!

groetjes van Ank

Sanne zei

Hopelijk hebben die mannen een gezellige dag. Heeft mama ook een dagje voor zichzelf. Je kaartje is echt heel erg leuk! Ik ga zo ook een samenwoon-kaartje plaatsen. Je kent het kaartje vast wel ergens van.

Liefs Sanne

Stamps and Paper zei

Lovely new home card Cornlie nice and bright

Anne

Bianca Kalksma zei

Wat een leuk kaartje! Mooie layout ook, de letters erboven zijn ook leuk eigenlijk alles aan de kaart is mooi of leuk of origineel ;)

Johanna zei

Leuke kaart! Werkse vandaag!

Anneke zei

Erg mooie kaart in hele leuke kleuren! Top!

Gerdine zei

Nou, 't is te hopen dat ze in Rotterdam niet wegwaaien! En jij lekker een dagje fröbelen, heerlijk! Je kaart is leuk, vooral met dat gras op de voorgrond!

Juisie zei

Mooie layout, zo centraal dat huis in het midden van de circel, en ook de letter erboven vind ik erg mooi. En die klavertjes vier op zo'n leuke kaart brengen vast veel geluk! groetjes Joyce

Juisie zei

Mooie layout, zo centraal dat huis in het midden van de circel, en ook de letter erboven vind ik erg mooi. En die klavertjes vier op zo'n leuke kaart brengen vast veel geluk! groetjes Joyce

KarinsArtScrap zei

dit is een heel leuk kaartje cornelie, mooi gemaakt met die huisjes.

groetjes karin

Anita zei

Wat een ontzettend leuk kaartje en met allerlei verschildende apparaatjes gemaakt lees ik.
Mooi lettertype,welke cartridge is dat?

groetjes Anita

Wendy ten Hove zei

Oh, wat is deze ontzettend leuk geworden, Cornelie! Wat een mooi huisje is dat en staat prachtig in die cirkel zo! Toppie! Hopelijk hebben Rob en Tim het gezellig gehad, en zijn ze niet verwaaid!!
Groetjes, Wendy

Christine zei

Heel mooi dat huisje! Sorry, niet alleen het huisje maar het complete kaartje is een schot in de roos!
Liefs
Christine

Ans S. zei

Super mooie kaart, ik vind het huisje geweldig leuk zo in de cirkel.

Groetjes Ans

José zei

Wat een hartstikke leuke kaart. Enig huis en schattig die twee huisjes ernaast. Mooi de klavertjes vier erbij. Mooi symboom. Die letters zijn gaaf zeg! Eens kijken of dat met de silhouette ook lukt.
Hoop dat Tim en Rob een hele fijne tijd hebben gehad. Het was wel een tikke stormachtig he!
Liefs, Jose

Back to Top