DCL fotokaart!


Hoi!!

Bij DCL deze week een leuk uitdaging bedacht door Margot. Een kaart maken met een foto of plaatje uit een tijdschrift o.i.d..
Dit deed ik voorheen wel vaker, met een plaatje uit een tijdschrift. Je kan er de mooiste kaartjes mee maken. Dus de uitdaging sprak mij direct aan!

Dit is mijn kaartje. Ben best wel benieuwd wat jullie hier van vinden. Hoop dat jullie eerlijk zullen zijn!!


Het plaatje vind ik zelf erg mooi. Wilde de bloemen en balletjes in de vaas een beetje nabootsen.


Dat heb ik gedaan d.m.v. het kader te voorzien van transparant sheet, en dat te vullen met balletjes, deze ook zilver gemaakt. Dubbelzijdig tape erachter, en wat glitter.


Zo ontstaat een soort schudkaart. Dat deed ik voorheen ook heel veel!
De bloem is van vliegerpapier gemaakt en vast gezet met een kleine brad.


Vlindertje gestempeld, uitgeknipt en voorzien van Glossy Accents. Hoekstempeltje van Waltzing Mouse, en nog een paar zwarte strass steentjes. Tekststempeltje op de foto.

Verder geen poespas. De foto is strak, en de kaart heb ik ook zo gemaakt.

Wens ik iedereen een hele fijne dag!!


22 opmerkingen

Annemarie zei

Wat een prachtige kaart heb je gemaakt.Zo orgineel!
Groeten Annemarie

Kaartenkraam zei

Het idee vind ik erg leuk maar persoonlijk vind ik dat beide onderdelen (schudgedeelte en de foto)ieder teveel aandacht vragen. Misschien als het schudgedeelte kleiner was geweest dat ik het dan mooier had gevonden of verticaal gebruikt. De foto is inderdaad erg mooi en de kleuren die je gebruikt hebt zijn ook prachtig. Dat is wat ik er eerlijk van vind.

groetjes van Ank

Nadine zei

Oke, ik weet dat je eerlijk waardeert, dus bij deze :) Het is niet mijn favoriete kaart van jou, maar vind het wel weer heel origineel. Het plaatje is inderdaad super mooi! Zou zo in mijn huiskamer passen ;). Maar omdat het plaatje zo sterk is, vind ik dat plastic kader op een manier te veel (van het goede) ofzo, want ook het kader op zich, vind ik mooi (misschien sla ik nu wartaal uit? haha)... Liefs!

Aletta zei

Ik vind het in ieder geval een super leuke en aparte creatie geworden.
Weer eens wat anders...

Groetjes Aletta

Stamps and Paper zei

A beautiful card and love how you have mirrored the colours from your photo to create your shaker frame....

Anne

Anita zei

Op zich vind ik het een mooi kaartje met prachtige kleuren, maar ik vind het schudgedeelte te overheersend. Ik vind het geweldig dat je tot zo iets komt met alleen een plaatje uit een tijdschrift. Je bent een echt creatief talent!
groetjes, Anita

José zei

Gut, ik kan me wel vinden in het commentaar hier boven. Twee hele sterkte onderdelen die op zich onwijs zijn maar misschien op 2 kaarten. Ik vind je schudgedeelte te gek! Leuk met balletjes EN bloem! Ik vind schudkaarten enig maar maak ze eigenlijk nooit. Zou ik toch eens moeten doen. De kleuren zijn erg mooi en die foto is prachtig. De vloeiende tekst gaat er heel mooi bij!
LIefs, Jose

Angèle zei

Het zouden twee mooie kaarten kunnen zijn...maar ook als een kaart vind ik 'm prachtig Cornelie. Juist vanwege de kleine verbinding. Meer heeft ie niet nodig. Mooie kleuren ook. Ik waardeer het ook als mensen eerlijk zijn ;)

Groetjes, Angèle

Anja (scrappie) zei

Ik ben het eerlijk gezegd welmet bovenstaande mensen eens. Vind het knap gevonden maar ook iets te overheersend maar neemt niet weg dat het toch een mooi geheel is.
leuk dat je weer meedoet bij DCL.

mieke zei

Mooie foto, heldere kleuren, het kader vind ik zelf minder.Het is een leuke uitdaging, ik ben anders in bladen gaan kijken.

Mieke

Margot zei

goed idee, een foto uit een tijdschrift, dat ga ik onthouden! gave kaart!

Berdien zei

Ok een eerlijk antwoord. De kleurencombinatie vind ik prachtig en ook de foto/plaatje op zich vind ik geweldig. Maar verder ben ik totaal niet van kaarten met een foto erop.
Ik vind het wel erg creatief en origineel bedacht zoals je de vaas in het schudgedeelte hebt proberen na te bootsen.
Groetjes Berdien

Gemma zei

Super kaartje Cornelie, leuk dat roze! Groetjes Gemma

Marijke en Chantal zei

Ik vind de uitdaging dit keer lastig bij DCL, dus knap dat jij er iets voor gemaakt hebt!! Kleur keuze super, het schudgedeelte erg mooi gemaakt en een prachtig plaatje. Vind alleen dat het samen teveel is voor één kaart waardoor het mooie schudgedeelte en het prachtige plaatje niet meer opvallen. Vind het wel heel origineel gevonden.

Liefs, Marijke en Chantal

KarinsArtScrap zei

een hele mooie kaart cornelie, heel apart en super mooi gedaan.

groetjes karin

Ellen zei

Wat een leuk idee om een plaatje uit een tijdschrift te gebruiken. Je kaartje is erg mooi geworden al ben ik het met velen voor mij wel eens dat het schud gedeelte een beetje veel van het goede is. Maar apart is het zeker!Bedankt voor het meedoen met DCL.

Groetjes Ellen

redscrap zei

hallo cornelie, wat weer creatief bedacht en wat een werk, voor 1 kaart, super, ik vind de foto en de kleurstelling echt prachtig, de foto en kleuren vind ik erg chiuqe, vlgens mij schrijf ik het nu verkeerd,dom dom!!
het schud gedeelte vind ik wel erg mooi gedaan en goed bedacht, maar te veel/groot voor op de kaart,groetjes mina

Christine zei

Leuk Cornelie! Mooi plaatje en frisse kleurtjes!
Liefs
Christine

Nathaly zei

Gaaf zeg met een tijdschrift plaatje. Nog nooit gedaan. En zo'n schudkaartje ook niet. Je kaart is dus bijzonder en mooi geworden! Helemaal mooi Cornelie.

rosalien zei

Ik vindt de kleurencombi heel mooi, ook de schudkaart vindt ik mooi gedaan en de foto vindt ik schitterend. Deze combi misstaat niet maar persoonlijk denk ik dat het mooier was geweest zonder schudkaart.;)
Bedankt voor het meedoen met de DCL.

Groetjes Rosalien

Chantal zei

Wat gaaf zo met een plaatje uit een tijdschrift! Erg leuk gedaan zo met die link tussen het plaatje en het schudgedeelte! Superorigineel!
Groetjes,
Chantal

ScrappyDoo zei

Ik vind dit niet jouw stijl. Maar dat maakt hem niet minder mooi. Hoewel ik wel vind dat de 2 delen te groot zijn. Denk dat het schudgedeelte wat kleine had moeten zijn. Maar ik vind het schudgedeelte wel super leuk! Dus misschien die foto dan in het klein. Toch is hij leuk.

Back to Top