2e berichtje van vandaag!

Hoi!!


Een tweede berichtje vandaag. Ik heb namelijk een LO gemaakt, en dat naar aanleiding van de uitdaging van CFY. Ik had geen idee of ik er aan toe zou komen, maar vandaag heb ik eerst gedaan wat ik moest doen, en toen had ik lekker de tijd om wat te maken.
M'n tweede LO ooit, en dat moeten er toch wel meer worden, want ik wil het fotoboek voor Tim wel gevuld hebben. Omdat het nu Sinterklaastijd is, heb ik voor een foto van vorig jaar gekozen. Tim samen met mijn vader en moeder. Ik vind dit zo'n lieve foto. Daarom het hart gelaten zoals op de schets.
Heerlijk om een LO te maken vanaf een schets. De eerste bedacht ik toen zelf, en dat vond ik best moeilijk. Nu had ik een houvast. Heel erg leuk om te doen, en heerlijk dat ik daar nu de tijd voor had!Papier van Echo Park en Cosmo Cricket. Doilie van Maya Road. Dies van MFT. Nestabilities. Diverse stempels. Letters van het Kruidvat en deze bestempeld. Hartpons en maanpons. Balletjes onder aan de foto, komt uit het ringband randje onderaan de LO.
Lint, scrapfloss, pearl en distressinkt.Dat was het hoor voor vandaag, maar ik wilde deze graag insturen.Hele fijne zondag verder!16 opmerkingen

Monique/bloem zei

Wat een geweldige layout Cornelie!! echt super, zo leuk met de maan die door de bomen schijnt (en ook de tekst-button - which reminds me... die heb ik ook nog!!). Moet je toch echt vaker gaan doen hoor, layouts maken, echt heel erg leuk!!

M@rjan zei

Superlootje Cornelie! Inderdaad de leuke details met verschillende structuren, heel leuk! De swirl doet me denken aan een staf, wat vast de bedoeling is :) en dat schattige maantje door de takjes heen. En die leuke mini stempels!
Leuk hè? Layouts maken? ik heb tegenwoordig te weinig onderwerpen, anders deed ik het ook meer.

Liefs, Marjan

Jolanda Cuper zei

Geweldig! Dat is een mooi aandenken voor later! Super foto met een schitterende LO!
Groetjes Jolanda.

Marlieke zei

Leuk dat je je weer eens aan een layout gewaagd hebt. Hij is mooi! En zeker een hele lieve foto. Zelf maak ik liever layouts dan kaartjes, maar het komt er bij mij ook niet veel meer van hoor. En ik ben het met je eens; layouts maken n.à.v. een sketch is heerlijk.

Kaartenkraam zei

Erg leuk geworden.
Dankjewel voor je uitleg over de rozetten.

groetjes van Ank

Marijke en Chantal zei

Gaaf zeg deze Sint LO, Leuk en lief tegelijkertijd! Mooie details en leuk de swirl als staf!! Heb vandaag ook eens gewaagd aan een foto LO, de eerste ook met deze schets. Moet er nog even een foto van maken. Je kerstkaarten uit het vorig berichtje zijn schitterend, leuke modellen en wat is dat mooi papier zeg!!
Groetjes, Marijke en Chantal

Liberta zei

Hai Cornelie,

Wat een leuke LO. Met je paps en mams en Tim.
heel dierbaar.
Leuk ook de details die je erin gebruikt hebt.

Liefs, Lieb

Anoniem zei

Wat een leuke layout !!! Ook dat gaat je goed af !! Geweldig dat je hebt meegedaan aan deze challenge !
Groetjes Berdien

Anja (scrappie) zei

Leuk hoor gaat je goed af Cornelie en zo'n leuk aandenken voor Tim straks.

José zei

Joh wat heb je dat mooi gedaan zeg! Hele mooie elementen zoals de doily, de bloem en de tag. Ik vind het knap. Heb me nog nooit aan een LO gewaagd.
Liefs, Jose

Brenda zei

Wat een mooie &dierbare LO! Zoveel mooie details, super gedaan! (is dit echt pas je 2e LO??) Groetjes,Brenda

Christine zei

De kerstkaarten hieronder vind ik de MAX! Ook je lay-out is heel mooi gedaan en wat een schattige foto toch!
Liefs
Christine

Berlinde zei

Leuke LO Cornelie, super met al die details!!
Ook je kerstkaarten uit je vorige berichtje zijn prachtig, mooi papier en leuke modelletjes!
Groetjes, Berlinde

ScrappyDoo zei

Wat een mooie LO. En dat detail. Ik zie dat de maan schijnt door de bomen, hahahaha. HEEL LEUK gedaan

petra,s cards zei

prachtig gemaakt weer zeg!!!!!
als nog gefeliciteerd met de verjaardag van jullie zoon!!!!!!
xx petra

Brenda Roggeveen zei

Wat een leuke LO, zeg! En wat goed dat je weer eens een LO hebt gemaakt. Ik vind hem erg leuk met het kraft, zwart en het felle oranje. Bedankt dat je ook met deze (LO) challenge hebt meegedaan!

Back to Top