MFT

Hoi!!


Heeft iedereen eigenlijk wel weekend? Of zijn er meer die zoals ik bijvoorbeeld altijd op zaterdag moeten werken?
Door de weeks meer vrij, en je weekend begint later als bij toch wel de meeste. Hoe gaat dat bij jullie?


Al een hele tijd wil ik eens meedoen met de challenge van My Favorite Things. Komt er aldoor niet van. Nu had ik van de week al een kaart gemaakt met de nieuwe schets van MFT. De schetsen zijn altijd leuk, en ik ben gék op hun die-namics. Nu nog even uitvogelen waar ik h'm moet linken.
In ieder geval is dit mijn uitwerking geworden.Het papier is van My minds Eye, en is wel één van m'n favoriete paperpads op het moment.


Wilde deze kaart eigenlijk gisteren al plaatsen, maar voordat ik thuis was, werd het alweer te donker om een foto te nemen.
Dus vandaar pas vandaag!

Wens ik jullie een heel fijne weekend! 
Geniet er lekker van!


22 opmerkingen

Johanna zei

Wat een geweldig leuke, vrolijke kaart :)

Groetjes, Johanna

danielle zei

Prachtig uitgewerkt en wat mooi kleuren.

Groetjes, Danielle

Berdien zei

Oooh prachtig weer Cornelie !!! Lekkere vrolijke kleurtjes !! En nee ik hoef nooit te werken in het weekend. Ik werk drie daagjes, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Groetjes Berdien

Anita zei

Prachtige vrolijke kaart!
Ik werk op maandag- en woensdagmiddag, vrijdagmiddag en -avond, en twee van de drie zaterdagochtenden. Ook vandaag heb ik tot kwart voor 1 gewerkt dus mijn weekend begint dan ook nu pas ;)
groetjes, Anita

Berlinde zei

Wat een leuke kleurrijke kaart, Cornelie!
Groetjes, Berlinde

Jolanda zei

Wat een mooie vrolijke kaart . . . het papier is inderdaad erg mooi . . . lekker 's zomers

José zei

Leuke kaart Cornelie en heel kleurrijk, mooi papier idd. Wij werken regelmatig op zaterdag en zondag, maar dat is on ons beroep niet te vermijden, soms heb je dan onverwachts een andere dag in de week vrij, maar vaak ook niet. ondanks dat het 24/7 is, is het toch een vrij bestaan.

Colleen zei

Lovely card, Cornelie...I love the paper you have used and all the layering...nicely done!

M@rjan zei

Mooi is je kaartje weer! Lekker vrolijk is dit papier en je combineert de diverse papiertjes mooi! Leuk,dat omgevouwen hoekje!
Denk dat je het al weet van mij... juffen werken niet op zaterdag.

Fijn weekend! Marjan

Gerdine zei

Geslaagde uitwerking lijkt me zo. Inderdaad heel mooi papier! En die tag met tekst is ook erg leuk. Ik heb ook als eens zitten kijken naar die Die-namics. Vind het spiraalblok ook zo leuk van hen... Maar ja, je moet wat te verlangen hebben toch? Tja, ik ben altijd vrij op zaterdag. Onderwijs hè? 'k Heb in een vorige baan wel eens gewerkt in het weekend en vond dat toch ook wel wat hebben. Vooral als je dan doordeweeks vrij was. Groetjes!

KarinsArtScrap zei

wat een vrolijke en kleurrijke kaart cornelie.
ik vind hem heel lief.

groetjes karin

Marijke en Chantal zei

Ik ben altijd vrij in het weekend.............heerlijk! Werk wel een paar ochtenden door de weeks. Supervrolijk kaartje, wat een prachtig papier!! Mooie uitwerking van de sketch. Wil ook nog eens met MFT challenge meedoen, maar komt er niet van..............te weinig uren op één dag:}}
Geniet van je vrije zondag!!
Groetjes, marijke en Chantal

Christine zei

Hallo Cornelie! Ik werk héél veel op zaterdag en dan ben ik meestal weg van 8.30 tot 18.30. Ik zit in de verkoop dus dat hoort erbij. Soms baal ik er wel een beetje van maar ja ik doe mijn job graag en ik ben 46 jaar, dus nu nog veranderen zit er voor mij niet meer in denk ik!
Leuke kleurtjes voor je kaart en een mooie uitwerking van de sketch!
Liefs
Christine

Jolanda Cuper zei

Hallo Cornelie in principe werk ik niet op zaterdag soms als er sport of een ander evenement is op school maar dat is gelukkig niet vaak haha.Soms ook als ik nakijk werk heb of voor moet bereiden maar liever niet. Jou creatie is wel weer prachtig hoor!
Groetjes Jolanda.

C@ro zei

Wat een super leuk kaartje weer Cornelie!
Veel leuke kleine details.
Ik vind vooral de geponste randjes erg leuk gedaan. En dan dat hoekje omgevouwen. Helemaal leukie.

Nadine zei

Goed gelukt zeg! Dat papier is super he? Werkt zo prettig en combineert zo heerlijk. En voor nu... fijn weekend!!! Ik heb vandaag lekker met m'n zus geknutseld dus heb weer een hoop te laten zien van de week.

José zei

Wat een schatje zeg! Ik zie dat je ook een stempel bij ze hebt gekocht! Wat een mooi papier joh en leuk die omgevouwen hoek en de tag. Leuk dat je meedoet met hun challenge. Heel gedoe de eerste keer. Ik heb het laatst aan Scrappydoo doorgetikt hoe je dat moet doen. Zal een snuffelen in mijn mailbox en het aan je doorsturen.
Groetjes, Jose

Ans S. zei

Je kaartje ziet er weer prachtig uit.
Ik werk om de week een zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.

Groetjes Ans

Kaartenkraam zei

Een echte 'Colorful Cornelie'-kaart!!! Hartstikke leuk, heerlijk die felle kleuren, een echte vrolijke kaart is het geworden.

groetejs van Ank

Marie-claire zei

Wat een mooie kaart, Cornelie!
Dat papier is idd schitterend, heb het gisteren ook besteld.

Groetjes Marie-Claire

Wendy ten Hove zei

Oh, wat is deze leuk, Cornelie!! Superleuk papier inderdaad! En dat portretje zo vind ik super staan en de finishing touch is het omgevouwen hoekje!!! Mooi!
Bedankt voor je leuke reacties op mijn blog en sorry voor de gevaarlijke links, hi hi! Voor mijzelf ook niet veilig, 'helaas', ha ha! Ja, vaak is vintage inderdaad met veel meer toeters en bellen. Ik krijg bij de ballon alleen altijd een beetje zo'n 'oude ansichtkaart' gevoel.
Ik heb zelf gewoon zaterdag en zondag weekend en een keer in de twee weken de vrijdag erbij als atv dag. Da's de komende week ook weer en dan ga ik met twee vriendinnen naar de Kreadoe, heb er nu al weer zin in!!
Groetjes en fijne dag,
Wendy

Marlieke zei

Hoi hoi, wat een gaaf kaartje. Je hebt je er heerlijk op uitgeleefd. Ik werk (nu nog fulltime maar vanaf maart parttime) in het onderwijs. In principe dus in het weekend vrij, mits ik niks hoef na te kijken of voor hoef te bereiden.

Back to Top