Eh een oude digi ?!

Hoi!!


Bij KarensDoodles een leuke Kerstbloghop!.Er zijn een heleboel nieuwe leuke kerstdigi's gemaakt die je hier kunt scoren!!Er zit een wedstrijdelement aan verbonden, letters bij elkaar zoeken, en bloghoppen en een kaart maken


Ik heb deze kerstkaart gemaakt! Niet met één van de hele leuke nieuwe kerstdigi's, maar met een gouwe ouwe, om maar in de Karens Doodles stijl te blijven. Ik heb deze digi nog nooit gebruikt, omdat ik h'm pas na de kerst kocht. Vind h'm erg leuk, dus wilde ik eerst met deze aan de gang, want voor mij ist ie nieuw!Als basis kraft gepakt en de digi ook op kraft uitgeprint en met pastelpotloden ingekleurd. Gemat op lichtblauw cardstock met de cirkelstans van Nestabilitie en deze weer op een andere stans van Nestabilitie "Peony", met donkerblauw kraft.
Pegels gemaakt met de graspons van Martha Stewart, kon ook wel vond ik! Papier van Bo Bunny, Midnight Frost, super mooi papier!!
Stempel van Marianne Design, gekleurd met Copics en wat strasssteentjes. Sneeuwvlokkenstans van Crea Tables, met brads en pearls. Kerstlampjes laten glimmen met Glossy Accents. Bont van het mutsje met een snowpen! Dat was h'm !

Deze kaart kwam uit m'n tenen!! M'n inspiratie was er even niet!

Fijne zaterdag!!22 opmerkingen

José zei

Meid, hij kwam dan wel uit je tenen, maar het is een superkaart! Ik vind kleuren op kraft erg mooi. Lief stempeltje zeg. Ik heb de grasstans ook weleens als pegeltjes gebruikt. Kan uitstekend! Erg mooi die ijssterren. Ik hou van die afgeronde kantjes aan de onderkant.
Liefs, Jose

Mieke zei

Je inspiratie was er even niet? Dat is aan deze kaart anders niet te zien! Hij is prachtig! Leuk idee om een graspons te gebruiken voor de ijspegels! En dat muisje is zo schattig!

M@rjan zei

Ik zie het niet hoor, die tenen.. :)
Het is een erg mooie kaart! Leuke digi en die tinten die je hebt gebruikt zijn een prachtig geheel! Ook de "graspegels"zijn superleuk.

Fijn weekend, Marjan

Marie-claire zei

Idd, het is echt niet te zien hoor!
Hij is kei leuk ; )

Groetjes Marie-Claire

fluwelenvoetjes zei

Prachtige 'tenenkaart' ;)!
groetjes, Anita

Judiths-creablog zei

Een prachtig kaartje!! Het is inderdaad niet te zien dat de inspiratie er even niet was!

Groetjes Judith

martina's kaartjes zei

ach het is inderdaad leuk dat je nog een keertje met je 'oude' spulletjes iets maakt, het blijft lief en tof. Het hoeft niet altijd nieuw te zijn, nietwaar ?
hij is mooi geslaagd
grtjs, martina
x

Renata van Miltenburg zei

Wat een super mooi kaartje. Top die kraft, blauw en wit tinten bij elkaar, zelfs ik die niet van blauw houd vind dit mooi! Gaaf ook je tekst in het ijspegelrandje en de sneeuwvlokken zijn prima details.

Liefs, Karen's Doodles NL

Renata

Stamps and Paper zei

Gorgeous card and just adore that sweet image...I love working with kraft card too, the blues and kraft go together so well.


Anne

KarinsArtScrap zei

nou het is niet tezien dat je geen inspiratie had je kaart vind ik heel erg vrolijk en super gemaakt.


groetjes karin

ScrappyDoo zei

Een bijzondere kerstkaar! Mijn inspiratie was er even niet. Ik wou dat ik zo'n kaarten maakte als mijn inspiratie er niet was.

Ingrid zei

wat een schattige digi en je hebt er een super kaart mee gemaakt
als je al dit soort kaarten maakt als je gaaen inspiratie hebt wil ik wel eens weten wat je maakt als je wel inspiratie hebt
groetjes ingrid

Marijke en Chantal zei

Uit je tenen? geen inspiratie?? dat kan toch niet bij jou! Ik kijk even een paar dagen niet en zie schitterende kaarten!! En dit winters kerstkaartje is zooo mooi, wat een leuke digi!
groetjes, Marijke en Chantal

manuela zei

Wat een super mooi kaartje. leuke digi en die tinten die je hebt gebruikt zijn een prachtig geheel!

groetjes Manuela

Judith zei

Zelfs als iets uit je tenen komt, is het mooi. Echt een leuk kaartje. Ik vind blauw dit jaar heel mooi voor kerstkaarten. Ofschoon ik eigenlijk geen kerstkaarten wilde maken, ben ik deze week wel gezwicht voor blauw kerstpapier...
We'll see.
Groetjes, Judith

Christine zei

Je teentjes hebben toch voor een leuk kaartje gezorgd Cornelie! Ik vind het weer prachtig!
Liefs
Christine

Ans S. zei

Super mooie kaart, ook al komt hij uit je tenen.

Groetjes Ans

Lenet zei

Kunstige tenen heb je , ik vind het een pracht van een kaart.

Jolanda Cuper zei

Wow schitterend erg mooie kaart!
Groetjes Jolanda.

Anneke. zei

Ondanks weinig inspiratie vind ik het een prachtige kaart!
Groetjes Anneke KD.NL

Ellen zei

Wat een prachtige kaart Cornelie en wat een leuk effect geeft het als je de digi afdrukt op kraft! Leuk dat je meegedaan hebt met de bloghop, nu maar duimen dat je in de prijzen valt...

Groetjes Ellen

Nadine zei

Wat een leuk winters kerstkaartje, grappig stempeltje en mooie kleurtjes, ik ben gek op craft!

Back to Top