M'n eerste LO !!

Hoi!!!


Het is gelukt, m'n eerste LO!! Bij CFY hadden ze weer een nieuwe uitdaging aan de hand van een gegeven foto een zomerse LO maken, zonder gebruik te maken van zwart, bruin Cardstock of Craft. Wel fleurig en veel wit.
Nu had ik mij nog nooit echt aan een LO gewaagd, en een kaart maken mocht ook,alleen had ik zoiets van dat wil ik ook nog een keer doen, dus bij deze!De foto's die ik wilde gebruiken was me gelijk duidelijk, deze had ik afgelopen maandag gemaakt bij ons aan het kanaal, toen Tim lekker ging zwemmen. Het is daar zo leuk voor de kinderen, ze zoeken elkaar allemaal op, het is net een zwembad! Oergezellig!
Voor deze LO ben ik echt even gaan zitten, en bedenken hoe ik dit nou eens zou gaan doen.
Als basis mintgroen Cardstock, daarop een wit A4-tje, en deze aan de zijkant bewerkt met de boarderpons van Fiskars. Daarnaast een rand streeppapier van Echo Park, waarin de zomerse kleurtjes allemaal zitten. Dit papier ook terug laten komen op de LO met kleine balkjes. De foto's gemat op groen papier en deze letters vond ik zo mooi erbij passen! Bij z'n bruine zwembroek, maar ook weer het colaatje uit de inspiratiefoto, het transparante van het water en de bloemen die er in geprint zijn.
Het touw heb ik langs de zijkant gedaan, dat komt weer terug van het touw van de boot. 

Takjes van CreaTables gestanst en er drie boven elkaar geplakt, zodat het één grote lijkt. Knoopjes als bloemetjes, brads.
De bloem van vliegerpapier gemaakt, en de stans is van Nestabilitie. De blaadjes met een schaar een beetjes omgekruld.

Als laatste heb ik druppeltjes, onderdeel van een pons, en deze nog als accentje her en der opgeplakt en laten glanzen met Glossy Accents.


Al met al vond ik het niet makkelijk, vooral het beginnen niet, maar eenmaal bezig...onwijs leuk!!
En ja ik ben best tevreden met m'n eerste LO!

Ben ook heel benieuwd wat jullie ervan vinden, en ik sta open voor opbouwende kritiek, dus schroom niet!
Heb besloten een mooi scrapboek voor mezelf te kopen, en hier van allemaal verschillende dingen van Tim, 1 blz. te maken, en uiteindelijk een scrapboek vol! Leuk!

Bedankt voor jullie belangstelling en reacties!


18 opmerkingen

Brenda Roggeveen zei

Hoi Cornelie. Ik vind het zoooo supergaaf dat je door de challenge bij CFY bent geïnspireerd tot het maken van je 1e LO!!! Helemaal leuk. Je LO is harstikke goed gelukt, echt erg leuk! Mooi met het scalloped randje en het touwtje er langs. En die waters ettert Es' bij de titel zijn schattig! Bedankt voor het meedoen bij CFY. En ik hoop dat je nog veel vaker een LO gaat maken!

Brenda Roggeveen zei

Euh.... er staat nu iets heel raars in mijn reactie, maar ik bedoelde dus waterspetters! Mijn I-pad voert weleens een automatische correctie uit die dus nergens op slaat!

Judith zei

Knap hoor, ik heb nog nooit een LO gemaakt. Ik vind dat je 1e layout er super uitziet!

Joyce Ebben zei

Het is een mooie lo geworden Cornelie! Heel erg zomers en die leuke foto's erbij maken het helemaal af! Mooi die letters! Groetjes Joyce

José zei

Sjonge voor een eerste LO ... ik vind het erg mooi geworden. Ik heb ook nog nooit een LO gemaakt en ik vind het altijd zo knap. Deze vind ik ook erg knap gedaan. Leuk ook hoe je dingen uit de foto's terug laat komen in elementen zoals het bruin van de letters, het touw en de druppels. Ik kan niet anders zeggen dan: super!
Wat heerlijk trouwens dat Tim gewoon in het kanaal kan zwemmen!
Liefs, Jose

KarinsArtScrap zei

nou cornelie ik heb er niets op aan temerken, je hebt een prachtige layout gemaakt, en dat voor de eerste keer petje af.
je papier en foto's zijn harstikke leuk.
we zullen er wel meer van zien.

groetjes karin

Marjan zei

Nou meid... Als dit je eerste layout is!! Als ik nog terugdenk aan die van miij...
Ik vind het een prachtig geheel geworden en ik vind je detailfoto's ook zo leuk!
En onwijs leuk dat je je door de challnge liet uitdagen tot het maken van iets wat je normaal gesproken niet doet. Dat er nog maar meer mogen volgen!

Groetjes, Marjan

Christine zei

Hallo Cornelie,
Jij bent een natuurtalent! Voor de eerste maal zeg je, het lijkt precies of je het al goed gewoon bent! Je hebt een heel goed oog voor details en meestal zijn het de kleine dingen die het doen.
Liefs
Christine

redscrap zei

Als dit je eerste lay out is dan kunnen we nog heel wat verwachten ,ik vind hem super geworden, erg mooi en fris
groetjes mina

Marijke zei

Tjee, wat is dit moooooi en is dit echt je eerste LO? Knap hoor! Leuk de grote letters en dan de piepkleine waterspetters voor de details, Geweldig!! De grote bloem van vliegerpapier is TOP, dat spulletje heb ik ook nog ergens liggen! Echt een TOP Lay Out!
Fijne zondag verder, Marijke en Chantal

Nadine zei

Hi Cornelie,
Super goed voor een eerte LO! Alles erop en eraan. Je hebt talent, dus ik zou zeggen: aan de slag met dat boek haha... Ik ben benieuwd. Enne, met heel veel leuke sketches (kijk eens op www.pagemaps.com)is zo'n boek zo vol!

Fijn weekend!

Nadine

crealinedance zei

Hoi hoi Wat mooie eerste layout zeg.Gr.Nel

♥ Welkom bij "het Zolderluik" op Nr.5 ♥ zei

Hoi Cornelie,
Ik heb werkelijk niets aan te merken op jou prachtige 1e LO!!
Vind 'm supergaaf en heerlijk zomers!!
Vaker doen dus!
Ik overweeg om A4-lo's te maken, gewoon omdat dat makkelijker is en goedkoper.
De LO die ik maakte voor CFY is mijn 4de LO, ik doe het dus ook niet zo vaak, en denk dan ook, waar laat ik die dingen? ;-))
Groetjes Hilde

Anoniem zei

Mooie layout Cornelie !!! Dat moet je zeker vaker doen ! En wat hoort er nu meer bij de zomer dan dit soort waterpret.
Groetjes Berdien

Cora zei

Nou dat is je heel goed afgegaan zeg, je allereerste layout... erg leuk geworden! Mooie titel en leuke details heb je gebruikt :)

Brendaxx zei

Wauw!! En dit is je eerste LO???! Hij is echt supermooi!
Groetjes,Brenda

Monique zei

Superleuk dat je de Layoutchallenge bent aangegaan!! en dat gaat je prima af hoor, een hele leuke zomerse layout waar het plezier vanaf straalt. Super, hoop maar dat dit dan ook niet je laatste LO is!

anja curvers zei

Nou en dat voor een eerste layout petje af hoor, moet je vaker doen gaaf hoor. En wat een leuke foto's grappig hoor.

Back to Top