vogels

Hoi!!!


Wil eerst even hoi zeggen tegen m'n twee nieuwe volgers! Wat leuk, en bedankt. Hoop dat we veel creativiteit met elkaar kunnen delen!


Dan heb ik weer een aanvulling op m'n 25 kaarten die ik in opdracht maak, zonder tekst, vind het nog steeds erg moeilijk. Deze serie is de serie vogels. Van m'n zwager heb ik een prachtig fototijdschrift met de mooiste foto's. Daar heb ik deze uitgehaald. De serie's wil ik ook eenvoudig houden, maar deze foto's vragen ook niet om meer, dus perfect voor deze opdracht.
Voor school ga ik ook weer drie weken crea bea moeder zijn en heb voor de eerste twee weken een stropdas kaart gemaakt.Voor vaderdag natuurlijk! Ik moet nog even 1 voorbeeld maken en dan laat ik het wel even zien.

Gezellige avond allemaal, en bedankt voor het langskomen en je eventuele reactie!

5 opmerkingen

Hetty zei

Volgens mij ben ik een van de twee nieuwe volgers :-). Je hebt weer mooie nieuwe kaarten gemaakt.

José zei

Prachtige foto's voor deze natuurkaarten. De derde kaart spreekt me het meeste aan met de terugkerende kleuren geel en grijs.
Hoeveel heb je er inmiddels? Leuk dat je voor school ook creamam bent. Leuk idee voor vaderdag, een stropdaskaart!
Groetjes, Jose

Marijke zei

Mooi zo de foto's gecombineerd met een enkele details! Je laat overal heel mooi de kleuren van de foto terug komen op de kaart. Veel plezier op school met het freubelen, heb ik ook veel gedaan toen ze nog klein waren, op school helpen.
Groetjes, Marijke en Chantal

Christine zei

Prachtige kaartjes! Met foto's werken geeft ook altijd een mooi resultaat vind ik en je kleuren zijn mooi afgestemd op elkaar!
Liefs
Christine

Marjan zei

Leuk, fotokaarten! Ze hebben inderdaad niet veel nodig en je details voegen net geneog toe.

Groetjes, Marjan

Back to Top