Top 3 !!

Hoi !!


Vanmorgen zag ik dat ik de Top 3 heb gehaald bij DCL met deze kaart! Helemaal leuk natuurlijk! Ben er weer erg blij mee!


Heb nog een paar kaartjes om met jullie te delen;Heb ze alweer even terug gemaakt, maar wilde ze toch nog even laten zien!


Ik vind die windmolentjes en vliegers allemaal zo leuk!


Dit is weer héél wat anders, maar dat heb ik al meer gezegd, verschillende stijlen vind ik leuk. Om te doen én om naar te kijken!


Laat ik nou toch een kaartje hebben voor "Indian Summer" dat is een heel groot muziekfestival bij ons in de buurt...buiten...
het plenst, het waait... O, zo jammer! We hebben een jaar gehad toen was het geweldig weer, en dan is het echt genieten. Het begint om 12.00 uur tot 00.00 uur.
Eerst nog even wachten wat het weer verder gaat doen.
M'n vriendin sms-te al; Welke kleur regencape en laarzen trek jij aan? haha!! Maar waarschijnlijk trekken we dus wel onze regenlaarzen aan. Het is bij een recreatiegebied, dus dat kan nog wel eens een blubberig worden. Nou ja we zien het wel!

Gezellige dag!


5 opmerkingen

José zei

Oooooh wat zijn ze weer leuk! Die middelste ben ik helemaal weg van. Wat onwijs die molentjes en het papier past natuurlijk perfect!
Groetjes,
Jose

Marijke zei

Wooow, wat zijn ze weer leuk je kaarten, Hoe verzin je toch allemaal!! Leuk de molentjes en wat een schattig afdrukje op de onderste kaart. Nou succes maar vanavond, ach dan maar regenlaarzen en cape aan. Veel plezier!
Groetjes, Marijke en Chantal

Tinie zei

Hele leuke kaarten, Cornelie!! Leuk die molentjes! En gefeliciteerd met de top 3!
groetjes Tinie

martina's kaartjes zei

hoi Cornelie, proficiat, ze hebben gelijk gehad (de jury) om jou te kiezen ! bedankt voor de lieve woorden op mijn blog !
nog een fijne dag,
groetjes, martina
x

Marjan zei

Je top 3 nominatie was terecht! Gefeliciteerd!
Wat een mooie, frisse kaartjes heb je gemaakt!
Erg leuk, die molentjes!
Ik houd ook van meerdere stijlen, is juist leuk om eens wat anders te maken.
Bah, jammer hè, dat weer!!

Groetjes, Marjan

Back to Top