Nog een paar...

Hoi!!


Annemieke, wat leuk dat je ook m'n volger bent geworden! Vind jouw stijl altijd heel erg leuk! en kom ook graag bij jou langs, dus tot Blogs!!


Mijn moeder wilde ook graag een kaartje naar m'n nicht sturen voor hun nieuwe huis, of ik er één wilde maken. Túúrlijk! Maar ik wilde dan wel weer héél anders als wat ik zelf gestuurd had! Nou dat is gelukt!( als jullie tenminste nog weten hoe die andere er uit zag, die van een paar berichten terug!)Weer voor de clean en simpel stijl gekozen. Vond h'm zelf wel erg leuk geworden.

De 25 kaarten hàd ik klaar,totdat, weer een ander buurvrouwtje, twee kaarten kwam kopen! Dus moest ik toch weer aan de bak! Nu neem ik regelmatig een kijkje op de site van Anja Curvers ( zo mooi wat ze allemaal maakt!!) en daar zag ik de sketch van CardPatterns en die vond ik zo leuk dat ik deze als uitgangspunt heb genomen voor alweer de laatste 2 kaarten!! haha, ik heb ze nu ook angstvallig apart gehouden, en breng ze van de week weg!


Eenmaal klaar met allebei dacht ik; dan kan ik h'm net zo goed inzenden bij CardPatterns
Ook nog een in een beetje Hollandse stijl gemaakt. Nou ja zeg maar gewoon 2 beetjes Hollandse stijl. Leuke sketch om mee te werken trouwens.


Zomaar weer een paar kaartjes achter elkaar!

Heb een heerlijke zondag! Bedankt voor het langskomen en jullie leuke berichtjes!!8 opmerkingen

martina's kaartjes zei

hoi Cornelie, bedankt voor je reactie op mijn blog !
superleuke kaarten heb je daar ! 3 in een keer ! wow, een bezig bijtje ben jij !
Ik las dat je nadenkt over het aanschaffen van Cinch. Die heb ik ook, wil je meer info ? mail me dan even je mailadres door, dan kan ik je er wel wat over vertellen als je wil...
martinaskaartjes@gmail.com
groetjes, martina
x

Marijke zei

Tjonge wat een inspiratie heb jij toch Cornelie, ongelooflijk hoe je het elke keer weer verzint!! Leuke kaartjes, mooie sketch!! Vooral de hollandse kaart vind ik een topper.
Groetjes van de Molletjes.

Christine zei

Hallo Cornelie,
Het kaartje dat je maakte voor je moeder vind ik fantastisch mooi! De 2 ander zijn ook heel leuk maar mijn voorkeur gaat eerder naar het strakke. Maar ja, we moeten voor elk wat wils in huis hebben hé!
Liefs
Christine

Tinie zei

Oooh Cornelie, wat een leuke kaarten heb je weer gemaakt!! Het is zeker een hele leuke sketch. Die hollandse kaart vind ik echt toppie!
Groetjes Tinie

Anoniem zei

ooh wat ben jij lekker produktief !!!! Mooie kaartjes weer ! Vooral die laatste in hollandse-stijl vind ik erg mooi !
Groetjes Berdien

Marjan zei

Jij hebt veel gedaan, zeg! Ik vind ze prachtig en heb niet echt een voorkeur, omdat ik van heel veel stijlen wel houd.

Groetjes, Marjan

Vanessa zei

Beautiful projects! Thanks for joining us at Card Patterns!

Judith zei

Wow, ik houd jouw creatieve snelheid haast niet bij... hihi (dat krijg je als je een aantal dagen niet blogt)
Prachtige kaarten!

Back to Top