Vintage

Hoi,

Blogger had een beetje, zeg maar twee beetjes kuren, wat grijp je dan mis zeg ! Ben ook een aantal van m'n nieuwste reacties kwijt, hebben jullie dat ook? Maar goed we kunnen weer lekker bloggen!

Cornelie en vintage, die waren nog niet samen gegaan. Dat vind ik zo leuk aan de uidagingen, dan probeer je weer eens wat anders. Wel had ik gelijk in m'n hoofd om iets met postzegels te gaan doen, maar ja, hoe gaan we dat dan doen? Nou zo...

 en eigenlijk, ben ik best tevreden met het resultaat.Ik wil met deze kaarten meedoen met de challenges van DoubleDutch en CFY. Ik vond het een leuke sketch én een leuke "vintage"uitdaging !!


Het papier is van Making Memories "Vintage Findings", Cuttlebug postzegel snijmal met papier van Color Core en weer opgeschuurd, postzegels...wie wat bewaart!! Tekst op de computer gemaakt, roosjes weet ik niet meer, ik heb ze zelf aan de kleur aangepast, swirls waren zilver maar heb ik met Copics roze gekleurd, Super!!
Blaadjes is een grote snijmal van Sizzix en heb ik aanstukjes geknipt, de letter A is van een stickervel van de Action, en een stukje kant.


Nou dat was h'm, ga zo een workshop bloemschikken doen, ben benieuwd, met allemaal buurtjes, dus gezellig wordt het zowiezo!
Tot later, en bedankt voor het langskomen !


Groetjes Cornelie

14 opmerkingen

Brendaxx zei

Ik vind je kaart echt prachtig! Heel gaaf met al die postzegels & bloemen!
Groetjes,Brenda

Marjan zei

Ja, reacties ben ik ook kwijt, maar ach...er zijn belangrijker dingen tenslotte.

Je kaart heb ik even vergroot, want dan zie je pas de details. Mooi hoor!!
Erg leuk dat je meedoet met CFY!

Groetjes, Marjan

Cora zei

Wat een leuke kaart is het geworden, leuk dat 'randje' postzegels :)

Splashes of Pink and Mint zei

Ja, wat vervelend hè, ik ben ook een aantal reacties kwijt, ik dacht al dat ik de enigste was die daar last van had.
Maar goed je kaartje is echt supergaaf!!! Helemaal geweldig die postzegels! Dusse... die combi met vintage kun je gerust vaker doen hoor!
groetjes Elly

Monique zei

Wat een leuke kaart zeg!! die rand met postzegels vind ik erg leuk!

Tinie zei

Heel erg mooi!! Prachtige kaart Cornelie!! Die postzegels op de kaart is een heel leuk idee! Ik heb ook nog een doos vol;)
groetjes Tinie

Missgaos zei

Leuk met die postzegels! Ziet er erg mooi uit!

José zei

Wow, ik vind hem te gek Cornelie! Heel erg leuk met de postzegels en de postcard op de achtergrond. Cornelie en vintage hebben elkaar gevonden :-)!
Groetjes, Jose

Marielle zei

Wat een prachtig kaartje heel mooi met die swirls en die bloemen aan de zijkant, en die postzege vind ik superleuk bedacht en past er prachtig bij....Super
Liefs Marielle

Anoniem zei

Ooh schitterende kaart !! Dat vintage moet je zeker vaker doen ! Ook hier dezelfde problemen met Blogger ! Bedankt voor het meedoen aan onze challenge !
Groetjes Berdien

Brenda Roggeveen zei

Leuke kaart met al die postzegels. Bedankt voor het meedoen bij CFY.

Lianne Raateland-Steenvoorden zei

Mooie swirl!

Annemieke zei

Super gaaf zeg!! Die postzegels zijn echt super!
Groetjes, Annemieke

Jann-will zei

Leuk hoor!!

Back to Top