Van alles wat!

Goedemorgen!(kan nog net!)


Heb zowaar m'n blog gepimpt!! Joehoe!! Toch is het het nog steeds niet helemaal, máár, toch weer een stukje verbeterd! de aanhouder wint zeggen ze dan!


Heb het één en ander om te laten zien.
Als eerste een kaartje waarbij ik mee wil doen met een challenge.
De challenge van Doubledutchchallenges.(ik kon geen reactie achterlaten!?). De uitdaging is om een kaart te maken met een dubbele pocket. Deze kaart heb ik gemaakt;Deze kaart heb ik gesneden met de Cricut en ook gelijk een minikaartje voor in een pocket. Bolletjes en stippelpapier gebruikt van My Minds Eye.De bovenste pocket heb ik gemaakt van Kraftpapier met daarop 4 geponste circels, 4 gestanste bloemen en deze vastgezet met brads. Daarin een digistamplabel met "een dag om te vieren", brad en lintje.


Het minikaartje heb op nagenoeg dezelfde manier gemaakt als de grote en zit in de onderste pocket. Deze heb ik gemaakt van Color Core papier en toen door de Cuttlebug embossingmal Dots gehaald, papier opgeschuurd, en rondom gestikt.


Binnenin een ballonnetje (ook een brad),tekststempel van Marianne Design en het papier terug laten komen.


De binnenkant (ideetje gepikt van José(Goed idee hoor!)) ook versierd.
Verder klemmetje en ballonnetjes uitgesneden met de Cricut.

Daarnaast wil ik graag een idee van mij laten zien hoe ik vaak stoere jongenskaarten maak. Ik bewaar altijd alle leuke labels van spijkerbroeken, en ben daar op een gegeven moment kaarten mee gaan maken. Het effect daarvan vond ik zelf heel erg leuk en wil dit ook aan jullie laten zien.
Verder bewaar ik altijd de reserveknopen, gebruik het papier van JOYcrafts, zilverpapier haal ik door een leuk bijpassend embossingmal heen, scheuren, touw en spijkerbrads. Eenvoud met stoere elementen!

Dat was h'm! hoop dat jullie het ook een leuk idee vinden!
Fijne zondag verder!


2 opmerkingen

José zei

Whaaaaa je blog is leeeeeuk! Ik vind die bloemen aan weerskaten helemaal superduper! Wou dat ze daar papier van hadden. Laten zo!
De pocketkaart gaaf Cornelie! En lief dat je m'n naam weer noemt. Dat pikken noemen we gewoon "inspiratie opdoen" hahaha. Gaaf die bloempjes. Zo'n cricut wil ik ook wel. Maar ik ben vast te ongeduldig om het te leren ;-).
Onwijs idee om labels van spijkerbroeken te bewaren en gereseveknopen enzo. Dat idee ga ik ook proletarisch overnemen!
Leuk dat je ook fan bent van Jody Morrow! Zij is mijn grote naaimachinevoorbeeld hehehe ;-).
Nou freubel ze nog lekker. Je kaarten zijn top!
Liefs, Jose

Marijke zei

Wooooow Cornelie, wat een gaaf pocketkaartje, en zoveel leuke details op te zien. Grappig de verschillende ballonnen, echt een topper. Supergaaf zijn ook jongenskaarten, wat een goed idee om daar de labels van broeken voor te gebruiken. Gooi die dingen altijd weg, maar nu ga ik ze bewaren en gebruiken! Heel leuk idee!!! Ze zien er stoer uit! Enne je bloggie ziet er vrolijk uit :)))
Groetjes van de Molletjes

Back to Top