Afgelopen zondag...

Hoi!!


Vertelde dat ik gisteren zo lekker aan het frutselen was en dat ik die kaartjes nog wel zou laten zien. Nou, dit zijn ze. Over de één meer tevreden als over de ander, maar dat hou je toch!
 Nog een paar kaartjes met de nieuwe berenstempels gemaakt, vind h'm weer zo schattig.

Vind zelf die met die zachte kleurtjes mooier geworden. Heb de stempels deze keer met pastelpotloden ingekleurd. Ook wel weer eens leuk.

en nog één...


Ook deze is licht gekleurd met pastelpotloden. De stempel is van Just Rite Stamps, daar doe ik eigenlijk te weinig mee, het is zo leuk!
Het papier is van Penny Lane en de Circelstempel van de achtergrond is van Inkadinkado, nestabilities, randpons van Fiskars, roosjes,stickels en de kers van Crea Tables.

...en tenslotte nog een sneak peek! 
Hier was ik wel al gisteren aan begonnen, maar kreeg h'm niet meer af. Wilde ook graag naar m'n favoriete dansprogramma kijken! Dans zelf vanaf m'n 11e, dus daar kijk ik graag naar!
Nou daar komt ie, rest volgt dus nog!Dank je wel voor het langskomen en je eventuele reactie! Ik lees ze graag! 

Groetjes Cornelie

3 opmerkingen

José zei

Jee Cornelie, je bent idd lekker bezig geweest! Ze zijn leuk joh. Mooi ingekleurd. Hoe je dat gedaan hebt bij de derde kaart met het taartje, zo in de bloem, dat vind ik erg leuk. Geeft ook lekker diepte. De beertjes zijn ook heel lief. Mooi ingekleurd!
Ben benieuwd naar je nieuwe kaart. Het kleurwerk ziet er in ieder geval heel goed uit! Schattig die kleine lieveheersbeetjes.
Groetjes, Jose

Marijke zei

Tjeempie, jij bent goed aan de freubel Cornelie.
Wat een schattige berenstempeltjes zijn dat vooral het beertje met de bloempotten is super!! Prachtig alle kaartjes, de ééñ heeft zachte kleurtjes en de ander juist weer wat feller, leuk de afwisseling.
Groetjes, Marijke en Chantal

Marjan zei

Heel leuke kaarten, je hebt veel gedaan! Alledrie erg leuk, maar ik val vooral voor de tweede door de leuke embossing en de mooie kleurtjes!

Je sneakje ziet er ook mooi uit, dat kleuren kan jij wel!

Groetjes, Marjan

Back to Top