zondag 2 juni 2024

Sunday Shaker!

Hoi!!

Toch nog een kaart eruit weten te persen. Poeh! Mijn vriendinnetje is vandaag 50 geworden en ze gaf gisteravond een tuinfeest. Natuurlijk wilde ik een kaartje maken, maar deze kostte wel moeite.
We hebben vorige week Tim weer verhuisd...hij woont weer thuis en zijn relatie is niet meer. Zeer onverwacht en weer een hele omschakeling voor ons alle drie!
Dus we staan in de uitpak-, opruim-, schoonmaak- en ruimte maak modus en absoluut niet in de creatieve modus. Maar deze moest van mezelf ;-)


De uitnodiging heb ik als inspiratie gebruikt. Eerst een beetje kleurtjes uitgezocht die er het dichtst bij in de buurt kwamen en ik wist dat ik met de cijfers van The Stamp Market shaker paneeltjes wilde maken. Door vellum t egrbuiken werd het wat zachter, dat vond ik wel mooi.


Achtergrond is eigenlijk een kerst backdrop, maar ik vond het toch ook wel leuk voor bij deze kaart.
Slingers zijn van Mama Elephant, tekst van My Favorite Things...en toen...
Erg saai en flets nog... Opzij gelegd en de avond erna verder gegaan.


Door de blaadjes en de bloemen werd het vrolijker en zo was ik uiteindelijk toch wel tevreden.
Straks (zaterdagmiddag) nog even een fles bubbles kopen en daar hang ik deze kaart aan. Gaan we samen een keer ergens lunchen. Met een groepje meiden hebben we nog een kaart gegeven van een leuk festival wat ieder jaar hier in de buurt is. Daar gaan we dan met zijn allen naartoe.

De vooruitzichten voor vanavond zijn droog ;-)

Geniet van je zondag. Ga ik ook doen!

Liefs Cornelie

5 opmerkingen

 1. Een prachtige kaart voor je vriendin. Die 50 als shaker is ook zo leuk. En inderdaad mooi zacht met dat vellum.
  Wat een verandering voor Tim en jullie. Je zult in praktische zin veel bezig zijn, maar ook in je hoofd gebeurt er dan veel, hè?! Pittig voor jullie. Veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kaart die héél goed past bij de uitnodiging.
  Mooi gemaakt hoor.
  Je ziet niet dat je zoveel moeite hebt gehad met deze kaart, maar als jij er naar kijkt zal je gevoel het vast aangeven.
  Komt door het verdrietige nieuws van Tim. Altijd zo naar als je kinderen zoiets mee moeten maken. Jullie gaan het vast en zeker weer goed krijgen met elkaar, maar het is ook aanpassen.
  Gelukkig zijn jullie dichtbij elkaar, dat zal vooral voor Tim heel fijn zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaart voor “Sarah” en zal ze zeker waarderen!
  Sneu voor Tim en zn vriendin maar hij zal blij zijn dat hij weer bij jullie terecht kan in deze moeilijke woning gekte! Fijne dag, groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaart, die 50 shaker met vellum vind ik supermooi! zo leuk dat je de uitnodiging als insipratie gebruikte.
  Wat sneu voor Tim, zoiets heeft veel impact, mijn zoon's relatie werd na 6 jaar samenwonen verbroken maar hij had gelukkig wel zelf een woning. Inmiddels is hij al weer vele jaren gelukkig en nu wordt hij in september vader!!
  Ik wens jullie sterkte met de nieuwe situatie want hoe goed je het samen ook kunt vinden, het zal niet gemakkelijk zijn weer samen onder 1 dak.

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 5. “Dr. Sacre is echt een wonderdoener! Hij hielp me niet alleen om me te herenigen met mijn ex-geliefde, maar hij genas me ook van de hiv-ziekte. Zijn krachtige spreuken en genezende vermogens zijn werkelijk levensveranderend. Ik ben voor altijd dankbaar voor zijn hulp en zal hem altijd aanbevelen aan iedereen die spirituele begeleiding en genezing nodig heeft. Bedankt, Dr. Sacre, voor het terugbrengen van liefde en gezondheid in mijn leven!”

  Neem contact op met Dr. Sacre via onderstaande gegevens

  📧: Sacretempleofpower@gmail.com
  Bel/WhatsApp: +234 907 603 4359

  Vraag hem om hulp en deel uw eigen getuigenis

  Bedankt

  Mevrouw Sara

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top