Crafty Friend!

Hoi!!

Vandaag start er weer een nieuwe challenge bij Dutch Card Lovers en omdat ik laatst een challenge had gewonnen mocht ik deze keer GD zijn. Superleuk natuurlijk!
De nieuwe challenge is bedacht door Nicole en daar kan ik wel wat mee.

De opdracht is:

Een kaart voor creatieve vriend of vriendin, oftewel een Crafty Friend  Card. 


Altijd leuk om dit soort kaartjes te maken!
Ik heb verschillende sets om dit soort kaartjes te maken, dus ik ging even op zoek welke ik wilde gebruiken. De set van Photoplay met de gnomes wilde ik wel weer een keer gebruiken, dus dat werd het uitgangspunt.


De gnomes, ook een voor de binnenkant van mijn kaart, heb ik gekleurd met Copics. Een kader gemaakt met de rectangle set van Lawn Fawn. Daarin een gelinieerd velletje uit de paperpad van MFT en deze uitgesneden met een basis rectangle. De zijkant met een ringband die-namic, alsof het een papiertje uit een notitieblokje is. Deze die-namic heb ik al járen en blijft een favorietje!
Uit foam en dessinpapier 'Friend' uitgesneden. Dit is een deel van een die-namic. Het geheel is eigenlijk, Thank you for beïng a Friend. Op het moment in de SALE!


De ronde tekst en de hartjes komen van dezelfde set van Photoplay.
Crafty heb ik met mijn Dymotang gemaakt.
Het penseel is van 'The Stamp Market'. Opgeleukt met strass steentjes, Glossy Accents en glitter!
De gnome aan de binnenkant zie je ook nog net ;-)

Deze kaart gaat zeker van pas komen!

Alle details en nog veel meer inspiratie vind je natuurlijk op het blog van DCL!

Heel veel plezier!

Liefs Cornelie

6 opmerkingen

Irene zei

Hij is enig!
XxIrene

alma.heijenk@gmail.com zei

een hele leuke kaart, mooie stans van het uitgescheurde notitie blaadje.
groetjes Alma

Marjan zei

Ik had al voorkennis natuurlijk, maar hij is superleuk en vrolijk en die gnome is zo grappig! Leuk dat notitieblaadje en de letters in twee kleuren!

Angélique zei

Ook jouw kaart is zo gaaf! Heel leuke stempels heb je gebruikt en mooie kleurencombinatie. Het notitieblokblaadje vind ik ook super.

Rhodé zei

Wat heb je deze kaart weer leuk samengesteld. Komt dat velletje gelinieerd papier uit een blokje van MFT met alleen maar zulke papiertjes? Ik meen me te herinneren dat MFT ooit zo'n blokje had. Maar geen idee hoe het heet. Ik heb nu ook zo'n ringband dienamic en zulke papiertjes zou ik goed kunnen gebruiken. Wellicht kan ik het nog ergens vinden.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een hele leuke "knutsel" kaart waar je veel verschillende stansen/materialen gecombineerd hebt Cornelie. Je hebt er lekker je creativiteit op los gelaten. Gezellig dat je gast-designer mocht zijn.
Lieve groetjes Miranda

Back to Top