Sunday Shaker!

Hoi!!

Je zou toch maar 1x per maand een shakerkaart plaatsen?...Klopt!
Maar ik kan niet goed tegen deze warmte en kruip dan toch altijd weer naar binnen toe en zo ben ik lekker met mijn hobby aan de slag gegaan. Inmiddels heb ik juli en augustus al klaar voor de Sunday Shaker, dus vandaar dat ik deze vandaag nog even plaats. 
Het is ten slotte zondag ;-)


Twee stuks heb ik gemaakt! De cupcakes met Copics gekleurd. Ik kwam op dit idee omdat ik nog een heleboel uitgesneden glitter cupcake teksten had liggen, omdat ik deze in eerste instantie voor mijn Liftkaart wilde gebruiken. Zonde om weg te gooien en zo ontstonden deze kaartjes.


Lekkere felle sprekende kleuren, ik hou ervan!
Het papier is van MFT. Het shakermateriaal is van Studio Katia en paste er weer zo leuk bij.


de shaker panelen heb ik gemaakt van Vellum. De tekst Hey there, Cupcake is van MFT en paste er zo weer leuk bij.


Doordat ik een zwarte tekst had, heb ik achter het glitter schaduw gemaakt met zwart cardstock.
Nog een laatste tekstje gestempeld.


Ik vond het nog een beetje kaal en zodoende heb ik wat fruit shakertjes erbij geplakt. Ik vond het wel gezellig staan ;-)
Onder de cupcakes heb ik een wobble geplakt. Just for fun!
Met weer een actie filmpje hihi.
Hoe brengen jullie de dag door in deze warmte?


Gezellige avond nog verder en alvast een fijne week!

Liefs Cornelie

6 opmerkingen

Kekke Kaarten zei

Wat zijn ze super leuk geworden. De kleurtjes van beide kaartjes zijn top, ik kan in ieder geval niet kiezen ;-) Zo leuk weer het idee om het fruit op het vellum te plakken naast de cakejes. Een productieve zondag Cornelie!
Groetjes, Gerjon

GerJanne zei

Ha, wat leuk zijn ze! Dat shaker materiaal is ook tof. Ik vond leuke in een winkel toen ik even vrij kreeg bij mijn ouders ;-). Mijn schoonzus nam de honneurs waar en ik kon even ergens anders aan denken.
Leuk ook met die wobble.

Anoniem zei

Op de een of andere moment stond je bericht niet in m'n leeslijst. Maar op Insta zag ik je kaarten staan, dus kom ik even via een omweg bij je kijken. Wat zijn je kaarten leuk! Tof dat je met zo'n klein afdrukje toch een hele leuke kaart kunt maken. Ik ben op het moment regelmatig aan het lezen op m'n vrije momentjes. En verder is het aan het einde van het schooljaar altijd erg druk, dus daar richt ik me nu vooral op. Groetjes, Rhodé

Scraptastisch zei

Je gaat van winter en sneeuw na zonnige cupcake shakers Cornelie, hihi Al een poosje niet geweest bij je maar neem maar van mij aan dat ik zoveel mogelijk zie op je blog! De weken vliegen om en mijn nadeel is ik vind zo veel en soms teveel dingen leuk, hihi Daarbij nog intensieve baan en kan ik niet alles tegelijk! Ja en met dit weer is Gerie buiten, hihi Ik wens je een fijne zomer met mooi zomerweer maar hot, hot, hot hoeft nu ook weer niet hè!
xx Gerie

Marjan zei

Bij mij sta je ook niet in mijn leeslijst, wat vreemd. Je shakers zijn weer super en wat een leuk shakerspul! De wobble is een goed idee, extraatje! Ik doe niet zoveel, het is in mijn kamertje best warm en ik heb geen zin in hobbyen dan. Lezen op de bank of in de tuin als er wat wind staat is ook best lekker.

Kaartenkraam zei

Deze kaarten had ik zomaar gemist en dat terwijl ze super leuk zijn. Ik vind de roze/paarse versie helemaal geweldig!

groetjes van Ank

Back to Top