Sunday Shaker!

Hoi!!

Toen ik bezig was met de Key Tags zie blogbericht van zaterdag 11 februari klik, had ik ook een tasje gebruikt. Zo kwam ik op het idee om voor de Sunday Shaker ook een tasje te maken.


Bij The Stamp Market zag ik een Shaker Balloon, leuk!!! Deze krijg je bij aankoop van $100 exclusief BTW en verzendkosten cadeau.....eehhhh....laat maar zitten ;-)
Met een set  balloons van MFT ben ik een beetje gaan stoeien en mijn eigen shaker balloon gemaakt.
Dat scheelt weer een bom duiten!


De tekst is 1 geheel en heb ik eerst in het wit en daarna nog in vier kleurtjes uitgesneden en los geknipt.
Leuke bijpassende strik erbij en je hebt een tof cadeau tasje!

Geniet van je zondag en super leuk als je langskwam!

Liefs Cornelie

8 opmerkingen

GerJanne zei

ha Cornelie,
dat gebeurt niet vaak dat jij niet bij te houden bent. Maar ik zie dat ik heel wat moois heb gemist en ik ga zo nog ven bij je oudere posts kijken. Die van vorige week zondag had ik ook gemist. En daar stond het grote nieuws dat Tim en zijn vriendin zijn gaan samenwonen. Wat een stap! Ook voor jou en Rob. En nu denk ik...mmm... lege nestsyndroom misschien, zoveel kaartjes en posts ;-) . Maar heel gezellig natuurlijk!
Dit tasje is helemaal geweldig. Een cadeautje op zich! En de tekst erop is ook zo leuk! Dat ga ik ook eens proberen.

Rhodé zei

Leuk gedaan en creatief opgelost! Met de tekst erbij heb je verder niets meer toe te voegen en is je feestelijke tasje klaar. Daar is de ontvanger vast heel blij mee. Fijne zondag!

Irene zei

Wat een prijs 😳😳😳😳😳 maar jij bent voor geen gat te vangen en doet het gewoon zelf, dit tasje is een FEEST op zich!!
XxIrene

Angélique zei

Super feestelijk, een cadeautje opzich! Zo vrolijk, die grote ballon met al die vrolijk schuddende kleurtjes er in, heel leuk gemaakt.

Kaartenkraam zei

Dat is een heel vrolijk geheel geworden. Wat een leuke tekststans en zo leuk in verschillende kleuren gedaan!
Ik las bij Marjan dat je jarig bent geweest, alsnog van harte!

groetjes van Ank

Marjan zei

Ik volg je ook op Instagram en mis gelukkig niks, want je hebt zeker heel veel gemaakt de laatste tijd! Dit is ook weer zo mooi! Nee zeg, eerst heel veel geld uitgeven en dan een shaker ballon cadeau ... Jouw ballon is geweldig, heel gaaf!!

Kekke Kaarten zei

Wat een superleuk idee om ook een shaker op een tasje te maken. Je hebt echt een pak duiten bespaard en het super mooi gemaakt met de stans die je al had. Heel erg feestelijk en geweldig om te krijgen!

Marfien zei

Haha, we zijn creatief genoeg om zelf zoiets te maken, het is een gaaf tasje geworden. (en deze kan natuurlijk ook op een kaart).

Back to Top