See Ya!

Hoi!!

De brilletjes van MFT heb ik al eens eerder op critters gebuikt, deze waren toen van Pretty Pink Posh. Nu heb ik ze gebruikt op critters van Lawn Fawn. Zó grappig met die brilletjes op ;-)


In de brilletjes heb ik de gezichtjes /ogen zo goed mogelijk op de juiste plek getekend en vaag gekleurd.
Toen de randjes van de brilletjes bewerkt met Glossy Accents en daaroverheen glitter gestrooid. Lekker flitsend ;-) Na goed drogen ook de glazen zelf glans gegeven met Glossy Accents. Ik hou van dat spul!
Heb je geen Glossy Accents, maar wel een glitterlijm, dan kun je ook de brilletjes eerst kleuren en daarna een Glitterlaagje aanbrengen ;-)


De achtergrond heb ik met een stichted line van Lawn Fawn gemaakt. Deze meerdere keren kris/kras door de Cuttlebug heen gehaald en zo de achtergrond gemaakt.
De critters zelf gekleurd met Copics.


De tekst gemaakt met een alfabet van Lawn Fawn. In dezelfde kleur gestempeld als het cardstock en ook deze een glansje gegeven met Glossy Accents. 
'See Ya!'
De balletjes zo geplaatst alsof ze deze vasthouden.

Gewoon naar iemand sturen die je graag snel weer eens wilt zien!

Gezellige dag,

liefs Cornelie


Gebruikte materialen klik!


4 opmerkingen

Rhodé zei

Wat zijn ze leuk met hun stoere brillen! Goed dat je eraan hebt gedacht om niet alleen de ogen maar ook de gezichtjes in de brillenglazen te tekenen. Zo is het net echt.

Angélique zei

Haha, wat een BBB (blitse beesten bende), je hebt er een heel vrolijk geheel van gemaakt. Die brilletjes zijn zo cool, Elton John is niets bij deze dieren.

Nicole Parmentier zei

hi hi helemaal hip deze glitterbrilletjes! Ook de combinatie met de tekst is weer geniaal gevonden.. love it!

Marfien zei

Toffe kaart, leuk om de brillen op deze manier te gebruiken

Back to Top