Sweet Birthday Card


Hoi!!

Het werd weer eens tijd om lekker met mijn potloden te kleuren. Naast de Copic Markers, blijf ik dat toch heerlijk vinden om te doen!
De set 'Jungle Corners' heeft o.a. deze schattige afbeelding. Ik heb deze op Kraft afgedrukt, omdat ik het kleuren op Kraft altijd een mooi effect vind.


De tekst hoor ook bij deze stempelser, maar wild ik niet zomaar plaatsen. De speechbubble van MFT vond ik wel leuk, en om het een beetje meer te geven heb ik de dot coloring techniek toegepast met Copic Markers. Ook Copic Markers op Kraft gaat heel goed. De kleuren moeten wel even drogen voordat je deze goed ziet.


Ik vond het nog een beetje kaal, dus toen heb ik de andere stempel uit dezelfde set, deels afgedrukt, zodat het blaadje precies in dat gedeelte viel.


De achtergrond is een velletje uit de toffe paperpad van Lawn Fawn. 
In eerste instantie dacht ik dat er een beertje uit de bosjes kwam, maar tijdens het kleuren dacht ik ineens, O, wacht, het is een leeuwtje ;-)

Een leuke set, geen dies nodig, niet knippen. Gewoon stempelen, kleuren en je hebt een leuke kaart!

Super leuk als je even langs wipte!

Liefs Cornelie


Gebruikte materialen klik!

4 opmerkingen

Marja Sch zei

Wat ontzettend leuk gedaan. Grappig dat je eerst dacht dat het een beertje was. Ik wist niet dat je met alcohol markers op kraft kon kleuren. Dat ga ik ook eens proberen. Groetjes Marja

Angélique zei

Hij is weer super, zo mooi ingekleurd! Een genot om naar te kijken.

Rhodé zei

"Dat is een leuk kaartje", zegt zoonlief die bij me op schoot zit 😉. Je hebt ook een prachtif kaartje gemaakt. Mooi gekleurd! Ik wil dat ook nog eens doen: op kraft kleuren. Het ziet er altijd zo mooi uit! Fijn weekend!

Daphne zei

Haha, zou mij ook kunnen gebeuren, dat je tijdens het kleuren pas bedenkt dat het een andere diertje is dan dat je eerst in je hoofd hebt.
En leuk vrolijk kaartje is het geworden.

Back to Top