Sunday Shaker!

Hoi!!

Eindelijk heb ik deze techniek van shakercards gemaakt! Shaker card next level voor mij, want al jaren geleden had ik een plaatje gepind op Pinterest en dacht ik, hóe heeft ze dit toch gedaan?!
Het kwam er steeds niet van, maar laatst dacht ik en nú ga ik het proberen, want ik had eindelijk bedacht hoe ik dat misschien zou kunnen maken.
In mijn tutorial over hoe nou een Shakercard te maken en op hoeveel verschillende manieren dit kan, had ik het er al over dat ik dit nog steeds eens wilde proberen...wil je deze tutorial ook eens lezen klik dan hier.


Het shakergedeelte heb ik gemaakt met een snijmal van Lawn Fawn. Daarachter heb ik hoogte gemaakt met dubbelzijdig foam. Dit kan je uitsnijden en heeft ook een plakzijde. Deze heb ik dubbel gedaan omdat ik hoogte wilde maken zodat de tussenschotjes daartussen konden klemmen. De hoogte werd uiteindelijk 4 mm. Best wel dik, maar anders werden de tussenliggende schotjes zo dun en dat leek mij niet te werken. 


Toen de basis klaar was heb ik strookjes gesneden van acetate van ook 4 mm hoog.
Het cirkelgedeelte aan de achterkant verdeeld in gelijke vlakken en op die plekken heb ik sneetjes gemaakt met mijn mesje. 
De reepjes acetate ertussen geklemd, een beetje moeite doen om dit recht te krijgen want het buigt snel.
Toen ik daarover tevreden was heb ik het shakermateriaal erin gestopt. Eerst had ik een mixje van van alles, maar het hele dunne spul zakte onder de reepjes door. O, ja, dat is natuurlijk niet snugger ;-)
Dus voor iets grotere stukjes gekozen. De Tiny Diamonds van Taylored Expression zijn hier ideaal voor! Dat was het meeste werk, nu de afwerking nog. Ik was met de kleurtjes geïnspireerd door het kaartje wat ik van Yuki had gekregen. Deze zal ik onderaan mijn bericht nog even plaatsen.


De muisjes komen uit een setje van MFT. Zó schattig vond ik deze set, op slag verliefd!
Gekleurd met Copics. Achtergrond met Distress Inkt en een stencil van Create a Smile.
Ook de binnenkant met deze materialen gemaakt.


Zo leuk dat het na al die jaren is gelukt! 


Dit is het kaartje wat ik van Yuki kreeg;Begin februari werkte ik alweer een jaar bij Cloud9 Crafts. Een jaar! Dat jaar is werkelijk voorbij gevlogen!
De eerste helft had ik nog een dubbele baan, maar na een half jaar kreeg ik een dag extra bij 
Cloud9 Crafts en heb ik mijn andere baan opgezegd. Wat een goeie stap is dat geweest!
Een baan van mijn dromen, ik heb me in jaren niet zo goed gevoeld!
En dan zo'n mooi lief kaartje krijgen.
Vind je het leuk om Yuki op Instagram te volgen? Klik dan hier.

Leuk als je weer langskomt,

Fijne zondag verder!

Liefs Cornelie

9 opmerkingen

Els zei

Wouw wat een schattig en bijzonder shakerkaartje en wat goed dat het je na al die jaren gelukt is. Heel leuk schudmateriaal en de muisjes vind ik ook zo lief.
En wat heb je een super mooie en lieve kaart gekregen en heel fijn dat je werk je hobby is.
Groetjes, Els

Angélique zei

Ah, wateen zoete, lieve kaart. Goed dat het je gelukt is met de bijzondere shaker, het ziet er erg leuk uit. Mooi dat je wat zwart aan de zoete kleurtjes hebt toegevoegd, dat geeft wat pit. De kaart die je van je werkgever hebt gekregen is superlief en ook enorm leuk, fijn om zo gewaardeerd te worden.

Marjan zei

Laat shakers op veel verschillende manieren maar aan jou over, dit bijzonder shakertje heb je echt weer perfect gemaakt, ik vind het een hele gave kaart en ook zulke heerlijke kleurtjes!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Oooh geweldig wat is dat nu weer voor leuke kaart, dat wil ik ook een keer proberen Cornelie. Prachtig!
Maar ik ben ook weg van de mooie kaart van Yuki, die gevulde hartjes aan de onderzijde, zo gaaf. Fijn dat jullie allebei in de wolken zijn, jij met de leuke baan en zij met jou. Win-win dus :) en nog meer winst, ik/wij genieten mee LOL.
Lieve groetjes Miranda

Rhodé zei

Prachtig! Heel leuk hoe je dit hebt gedaan. Ik snap nu hoe je het gemaakt hebt. Ik kan me voorstellen dat dat even duurde. Maar als je met iets leuks bezig bent, is dat niet erg, toch?!

Kekke Kaarten zei

Wat een ontzettend lief kaartje. ik hou van zonnetjes op een kaart maar hoe je dit gedaan hebt als shakertje vind ik helemaal geweldig. Ik ga je creatie zeker eens als voorbeeld gebruiken :-) Het shakermateriaal zag ik al voorbij komen in de kaart die je van Yuki kreeg, ik was meteen verliefd, dus je snapt wel wat er de volgende keer in mijn mandje zit hahaha ;-)
Groetjes, Gerjon

Nicole Parmentier zei

Jhee dat is inderdaad een shaker-next-level! Superknap gemaakt en ook nog eens prachtig uitgevoerd. Ook het kaartje van Yuki is een snoepje!!

Jantine zei

Wat een bijzonder shakerkaartje, Cornelie! Leuk met die laagjes. Heel apart.
En je ontvangen kaartje is ook echt te leuk. Lijkt me echt een topbaan, bij Cloud9!
Groetjes
Jantine

Ingen zei

Wat een aparte kaart, ik weet niet of ik er het geduld voor zou hebben... En wat heerlijk dat je je zo goed voelt met deze baan. Dat is echt heel belangrijk.

Back to Top