Cornelie & Nicole's Swap Saturday!

 

Hoi!!

Vandaag alweer de laatste post met dit pakket. Eigenlijk had ik er nog veel meer mee willen maken, met die leuke stempels en de vrolijke papiertjes. Later nog maar een keertje ;-)
Voor deze keer was het thema;

'(Crafty) Friends Are The Best!'

Daar had ik gelijk een idee bij! 
 

Het idee had ik om de diertjes te kleuren. Deze van een kwast of potloodje te voorzien en dan de stralen van de zon diverse kleurtjes te geven.
Het schudgedeelte kwam later!


Als eerste de stralen geblend met de kleurtjes van het dessin papiertjes uit het pakket.
Om en om met geel, alsof door de kwastjes de stralen van kleur veranderen.
Het shakergedeelte met een cirkel uitgestanst.
De verfpot en kwastjes zijn van een setje van Lawn Fawn. De tekst heb ik met de printer gemaakt. Dit speciaal acetate daarvoor.Alle figuurtjes gekleurd met Copic Markers.


Een 'of the edge' shaker gedeelte gemaakt en op de stralen nog met Nuvo dew drops dotjes gemaakt.
Een lekker vrolijk kaartje, die altijd wel een bestemming kan vinden!
Nicole zal ook wel weer een super mooi exemplaar hebben gemaakt.
Nieuwsgierig!! Klik.

Heel fijn weekend!

Liefs Cornelie10 opmerkingen

Rhodé zei

Je hebt een heel vrolijk kaartje gemaakt! Leuk hoe je twee stempelsets hebt gecombineerd. Die bosdieren brengen lekker veel kleur. Heel toepasselijk want crafty friends geven ook wat extra kleur aan je leven tenslotte!

Je@net zei

Ooooh...dit is ook al zo'n pracht van een kaart. Erg mooi geworden, Cornelie!

Daphne zei

Oooooh wat origineel en ontzettend leuk bedacht èn gemaakt!!
Zo lief.
Het shaker gedeelte vind ik super leuk.
En de lieve diertjes met hun kwastjes heb je mooi gekleurd zeg.
Opdracht geslaagd!

Irene zei

Hoe verzin je het toch elke keer, dit is weer zó genieten met die zonnestralen en schilderende diertjes én...natúúrlijk de shaker..your signature 😊!
XxIrene

Martha zei

Wat leuk dit schudkaartje Cornelie
Zo leuk bedacht met die zonnestralen en die schilderende diertjes!
Liefs Martha

Scraptastisch zei

Jij kan overal een prachtige shaker van maken, wat is het weer gaaf alles zo bij elkaar Cornelie. Ook de drops op je zonnestralen staan zo mooi!
Goed weekend verder!
xx Gerie

bolletjelucky.blogspot.com zei

Helemaal geweldig deze vrolijke kaart. Mooie vrolijke kleuren en zo gaaf dat shakergedeelte. Jullie kaarten zien er steeds zo professioneel uit vind ik, alles klopt steeds, knap hoor. Ik geniet ervan :)
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Wat een toffe kaart! Ontzettend mooi met die stralen en dat shakergedeelte is natuurlijk helemaal super. je pakket was prachtig en Nicole zal zeker ook een mooi pakketje bij elkaar zoeken.

Nicole Parmentier zei

ja ja daar is ze dan eindelijk.. ik had natuurlijk gisteren al gespiekt wat je gemaakt had maar kan op mijn telefoon niet reageren. Vandaag dus even op mijn laptop. Je kaart is super!! Het shakermateriaal uit je pakket is helemaal te gek (grote hit op de beurs ook deze sprinkletz). Leuk hoe je de stralen hebt gecombineerd met de shaker, en dan die leuke diertjes erbij... topkaartje!! Zoals je al gemerkt had ben ik al druk met het volgende pakketje, iets leuks gescoord op de beurs en daar nu van alles bij het zoeken.. verder vertel ik nog niets.. spannend!! ;-)

Kekke Kaarten zei

Ook jij hebt er een heel mooi fris kaartje van gemaakt. Super! Ik hou van de stralen, geeft altijd een vrolijk effect waar je blij van wordt. Ik ben weer benieuwd naar de creaties die jullie gaan maken met het pakket van Nicole :-). Groetjes.

Back to Top