Cornelie & Nicole's Swap Saturday!

Hoiii.

De 2e post met dit swapp pakket. Deze keer het thema;

'Home is where the heart is'


Ik heb dit vrij letterlijk genomen, want ik had maar weinig tijd om iets origineels te verzinnen, wat eigenlijk wel mijn bedoeling was....

De huisjes uit de stempelset erbij gepakt en deze meerdere keren rechtstreeks op de kaart gestempeld, gemasked, uitgesneden, shaker frames van gemaakt en zo een rijtje huisjes met diepte gemaakt.


Een aantal huisjes letterlijk met een hartje of shakerhartjes ;-)
Niet teveel, want ik wilde wel het huisje goed blijven zien.


De kleuren van het dessinpapier aangehouden. Alles met Copics gekleurd.
Nog een strookje zwart/wit voor wat pit.


De tekst is van Clearly Besotted, met aan weerskanten een hartje. 
Aan de binnen kant nog een huisje...

Volgende maand alweer de laatste swap met dit pakket.


Afgelopen donderdag heb ik mijn laatste dag bij Smaak Enzo gewerkt. Het afgelopen half jaar heb ik 2 banen naast elkaar gehad. Smaak Enzo en Cloud9 Crafts. Bij C9 kon ik een dag extra erbij krijgen. Dat heb ik natuurlijk met beide handen aangepakt!
Mijn andere baan na 6 1/2 jaar opgezegd en ik ga vanaf komende week 3 dagen bij Cloud9 Crafts werken.
Súper blij ben ik hiermee en ik heb het ontzettend naar mijn zin!
Hoe mooi is het als je van je hobby je werk kan maken.

Gezellig als je langskwam en een heel fijn weekend!
 

13 opmerkingen

Rhodé zei

Wat is je kaart leuk! Ik moest even goed kijken, maar ook hier heb je weer een shaker van weten te maken.😄 erg leuk hoe je de huisjes zo met diepte hebt weten neer te zetten.
Geweldig dat je meer bij Cloud9crafts kan gaan werken. Dat is toch een droom?! Geniet er maar van, hoor!

Scraptastisch zei

Heel fijntjes je kaart en prachtig effect al die dieptes en shakergedeelte er weer bij! Werkte je alweer 6.5 jr. bij Smaak enzo, ik weet nog dat je zonder baan zat wat vliegt de tijd zeg! En nu dag extra bij cloud 9, jippie wat zal je blij zijn Cornelie van harte Gefeliciteerd met je droombaan en ook heerlijk zo weinig reistijd! Fijn weekend!!!
xx Gerie

GerJanne zei

YEAH! Van harte gefeliciteerd Cornelie, wat een superleuk nieuws dat je nu je andere baan kunt opzeggen en bij Cloud 9 aan de slag kunt voor 3 dagen. Ik ben gewoon blij voor je!!
Je kaart...weinig tijd om iets origineels te verzinnen. Misschien voor jou niet, maar ik vind dit wel weer zo leuk! Er zit toch een boel tijd in, hoewel jij natuurlijk de shakerqueen bent...
Nu naar Nicole! Heel fijn weekend!

Angélique zei

Wat een superleuke kaart heb jij ook gemaakt!
Bijzonder dat je zegt weinig tijd te hebben gehad en dan zo'n ingewikkelde, originele kaart weet te maken, ik vind het heel knap gedaan.

Martha zei

Prachtig kaartje Cornelie
Zelfs het schudgedeelte ontbreekt niet!
Ziet er heel mooi ontwikkeld uit!
Van harte met de uitbreiding van je baan, echt iets voor jou!
Liefs Martha

bolletjelucky.blogspot.com zei

Nou ik vind hem toch weer origineel en erg leuk. Knap dat je ook een shaker-gedeelte hebt gemaakt en inderdaad geeft dat zwart-witte randje extra pit. Gaaf joh dat je bij Cloud9Crafts een extra dag kon krijgen. Heerlijk drie dagen met al dat leuks werken. Ik heb 7 jaar bij Pipoos gewerkt en met veel plezier (ik ben eigenlijk verpleegkundige van beroep en heb dat eerst 8 jaar gedaan :)) Superleuk Cornelie en gefeliciteerd natuurlijk.
Lieve groetjes Miranda

Marjan zei

Gaaf weer deze kaart, dezelfde stempels en toch ieder zijn eigen draai! Fijn dat het nu dan echt zover is voor jou, heerlijk werk, precies jouw ding!

Nicole Parmentier zei

Wat een toppertje weer Cornelie! De huisjes uit de stempelset kwamen goed van pas bij deze opdracht. Ik had ook net een verhuiskaartje nodig dus dat kwam goed uit. Jouw shakerhuisjes zijn echt super cute! Fijn dat je nu al je energie, creativiteit en aandacht in C9 kunt stoppen, Yuki is vast heel blij met jou! Na mijn vakantie moeten we maar snel weer eens een digi-date plannen en weer eens lekker bijkletsen!

Ina ( Frysk Famke ) zei

Wat super fijn voor je van 2 naar 1 baan. 💨9 treft het met zo creatieve tante en jij geniet volop van je droombaan. Werk en hobby in één.

Je shaker kaart is weer top, mooi van kleur. Het is zo mooi om
te zien hoe een ieder zijn draai geeft aan de opdracht met dezelfde spullen.

Goed weekend Ina

Kaartenkraam zei

Ik kom net bij Nicole vandaan en zie bij jou weer een heel andere toepassing van de huisjes, ook superleuk gedaan en ook weer een shakerdeel gemaakt.
Je kaart heeft zo ook heel veel diepte.
Gefeliciteerd met de uitbreiding van je baan bij C9 !!

groetjes van Ank

Marfien zei

En dit noem jij "niet origineel" ? Nou dat is 't ie echt wel. Wie bedenkt er nou een huizenschudkaart . . .
Een kleurige wijk waar de nieuwe bewoners komen, daar moet iedereen wel vrolijk zijn

Kekke Kaarten zei

Wat een ontzettend leuk kaartje! Erg leuk gedaan met het diepte effect, én een shaker blijft altijd leuk, ik hou er van. Gefeliciteerd met je urenuitbreiding bij C9!
Fijne zondag. Groetjes, Gerjon

Irene zei

Wat een super leuke, vrolijke huizenrij Cornelie! Zo gaaf de diepte er in en natuurlijk shaked er ook weer wat 🤣, jouw specialiteit! Ik herinner me nog zo goed dat je zonder werk zat en dolblij met de baan in de "lekkere" winkel was en het lijkt nog maar gisteren maar er zijn dus al dik 6 jaar om. Nu heb je de ultieme SNOEPBAAN, gefeliciteerd, heerlijk voor jou én Cloud 9!
XxIrene

Back to Top