Liftkaart #155

Hoi!!

Vandaag start er weer een nieuwe Liftchallenge. Deze keer heb ik de kaart uitgezocht en ik kwam een hele poos geleden de mooie collage van Kristina Werner tegen. Zij is altijd een inspiratiebron voor mij.

De bedoeling is;

Maak een Peek a Boo kaart en maak een bijpassende envelop.


De techniek die Kristina gebruikt bij deze kaarten vond ik zo mooi, dat ik dat ook wilde proberen. Nou ik kan je zeggen, ik ben daar heel wat uurtjes mee zoet geweest ;-)Als eerste heb ik van alle figuurtjes een mask gemaakt. Stempels zijn van Hello Blue Bird. Daarna ook een mask van de cirkels. Toen de achtergrond geblend. Voorzchtig alle masks verwijderd en alle figuurtjes ingekleurd. Gekleurd met mijn Prisma Colors en Faber Castell Polychromos.


De 'tekstbubble' vond ik zo leuk, dus ik ben op zoek gegaan naar zo'n stempeltje waar 'Roar' dan weer precies in paste...geëmbosst en toen uitgeknipt.
Tekst eronder gestempeld en nog een heel dun randje zwart/wit papier om het zwart van de 'tekstbubble' terug te laten komen.


De envelop in stijl. Dus ook weer stempelen, masken, etiket ook masken, achtergrond met een stencil blenden en daarna de figuurtjes kleuren. Dit keer met Copics.


Een hele klus maar ik heb er onwijs veel plezier aan beleefd om deze kaart te maken.
Er zijn natuurlijk nog meer manieren om zo'n kaart te maken. Kijk maar eens op het Liftblog naar de alle voorbeelden!

Ik heb nog een tweede kaart gemaakt. Deze laat ik binnenkort zien.

Je kunt jouw Peek a Boo kaart insturen tot 

vrijdag 04 december 18.00 uur!

Veel plezier met Liften weer!

groetjes Cornelie 

7 opmerkingen

Irene zei

Idd een geduldwerkje met al dat masken maar wat een super leuk resultaat Cornelie!
XxIrene

Scraptastisch zei

Als het jou al veel uurtjes heeft gekost als ervaren stempelaar, beloof ik nog niet om mee te doen...hele uitdaging voor mij Cornelie. Jouw peek a boo is super geworden en hoop dat jullie weer verrast worden door creatieve kaartjes, veel plezier met de challenge hoor!
xx Gerie

Marjan zei

Zo knap gemaakt Cornelie, ik snap helemaal hoeveel werk dit was. Maar wat een gaaf resultaat!! Vind hem geweldig!

Nicole Parmentier zei

Ik had al een sneak peek van deze kaart gezien maar wat is hij gaaf!! De envelop is al een pareltje op zich en samen met deze geweldige kaart echt prachtig. Ik kan me het filmpje van Kristina nog herinneren, volgens mij gebruikt ze ook overal masks voor. Inderdaad een heel karwei maar wel een leuk effect. Ik heb deze challenge vast op mijn to-do lijstje gezet...

Marja Sch zei

Wat een ontzettend leuke liftopdracht en wat heb je hem leuk uitgewerkt. De en elop is ook enig geworden. Groetjes Marja

Rhodé zei

Oh geweldig! Deze stempeltjes zijn er heel geschikt voor. Superleuk gedaan! Het zwartwitte randje viel me direct op. Subtiel, maar het maakt het net even af. Ik kan me voorstellen dat het een hele klus was, maar met dit resultaat kun je tevreden zijn. Het was de moeite waard!

!neke zei

Ik vind hem geweldig!
Groeten Ineke

Back to Top