Visjes!

Hoi!!

Gek op visjes! Misschien komt het omdat ik zelf vis van sterrenbeeld ben....geen idee, maar ik ben gek op visjes. Dus deze set kon ik niet laten liggen. Ik heb hem alweer even, maar nog niet heel veel mee gedaan. Totdat ik het stencil sneedt die ik voor de achtergrond gebruikte. Ploing! Ken je dat? Ideetje!


Ik snijd met mijn Silhouette zelf stencils. Ideaal en lukt perfect. Zelfs deze best wel fijne structuur.
Onwijs mooi vind ik het!
Dus lekker smeren met mijn inktjes en de achtergrond was klaar. Door de cirkelvorm kwam ik op het idee van een patrijspoort en dus ook deze visjes, 'Gill Friends' van MFT.


Kleuren met mijn potloden en shakermateriaal van 'Lilac lane'. De prachtigste mixjes in een doosje. Deze kwam ik tegen bij 't Scrap-Ateljeetje en kon ik natuurlijk niet laten liggen ;-)


De patrijspoort heb ik gemaakt van die-namics van My Favorite Things. Ik geloof dat ze Circle-line heten, maar ik kon het niet meer vinden. Door er plakpareltjes op te plakken leek het net op schroefjes o.i.d.
Ik vond het strakke wel erg mooi, dus wilde er niet teveel meer bij. Dus weinig tekst, van Lawn Fawn, waterplantjes en nog een strookje aan de onderkant.
Binnenkant ook niet vergeten...

Lekker mee bezig geweest ;-)

Fijne dag nog!
Groetjes Cornelie

15 opmerkingen

Jantine zei

Wat een gave vissenkaart, Cornelie. En die achtergrond is prachtig, wat leuk dat je dat stencil zelf hebt gesneden.
Groetjes
Jantine

Irene zei

Tof dat he zelf stencils maakt, deze is prachtig en er zijn leuke visjes te zien door de patrijspoort!
XxIrene

Rhodé zei

Oh, leuk, leuk! Die visjes zijn echt leukerds. En een toffe binnenkant erbij: dat maakt het echt af. De plakpareltjes vielen me direct op. Een leuk alternatief voor gaatjes of schroefjes. Fijne avond nog!

Colien zei

Heel gaaf kaartje! En wat een mooi stencil heb je gemaakt, dat geeft precies het juiste effect!
grtz Colien

Marjolein zei

Hij is hartstikke leuk! En gaaf dat je je eigen stencils snijdt; dan kun je alle kanten op, handig. Groetjes Marjolein

GerJanne zei

Voor ik het kerstgeweld van deze donderdag ga bekijken kom ik eerst bij jou. Zo gaaf deze shaker! EN de patrijspoort, goed bedacht met de pareltjes als spijkers. En wat een prachtige stencil heb je gesneden. Ik weet niet hoe het werkt, maar jij kunt er goed mee overweg. EN ik dacht dat je ook van vogels hield...Grappig, vissen en vogels...

Ellen zei

Heel erg mooi gedaan...superfijntjes!
Groetjes Ellen

Je@net zei

Super mooie kaart, Cornelie!

Daphne zei

Wat vind ik dit mooi zeg.
Het is goed gelukt allemaal en dat het een shaker card is vind is extra leuk.

femke zei

Heey Cornelie,

het is een prachtige vissen shaker kaart geworden. Hihi mijn eigen sterrenbeeld is toevallig ook vissen. Leuk dat je zelf je eigen stencil hebt gesneden. Je zat trouwens half goed met de naam voor je patrijspoort. Het is de single stitched line circle frames wat je ervoor gebruikt heb.

groetjes Femke

Stampin with Liz Design zei

Wat een gaaf kaartje Cornelie! Heel leuk de achtergrond die je voor de visjes hebt gemaakt! Fijn weekeind alvast, groetjes Linda

Cornelie zei

O dank je wel femke!

Nicole Parmentier zei

Ik ben een ram maar toch ook dol op visjes!! Je stencil is super! Ik wist niet dat dat ook kon met de silhouette. Handig apparaatje.
Je kaart is helemaal mijn ding, ik vind hem super!! Ik heb ooit ook een kaart gemaakt met een ronde patrijspoort als shaker maar dan met een walvis erin. Tja gebeurd wel vaker hè dat wij soortgelijke ideeën hebben...

Martha zei

wat een leuke visjeskaart heb je gemaakt, Cornelie!
Knap zoals je zelf het stencil hebt gesneden!
Alles past weer zo mooi bij elkaar!
Liefs Martha

Marjan zei

Ja, dat gaat best goed met de Silhouette, ik heb er ook een paar liggen. Zag deze op IG, heel gaaf Cornelie! Schudkaart, vosjes. Ik hou ervan.

Back to Top