Liftchallenge #141!


Hoi,

Op ons Liftblog staat weer een nieuwe cHallenge klaar. Een idee wat ik op Pinterest vond, in een cirkel stempelen, met een duidelijk filmpje 'How to'.
Ik vond het leuk om te doen en heb stempels gebruikt van Clearly Besotted en Hero Arts.


Het voorbeeld komt van Therese Calvird.


Zelf voor allemaal dezelfde tintjes gekozen.


De uitvoering van de tekst en de cirkel net even anders gedaan, voor een eigen 'touch'.

Kon ik het niet laten nog een andere variant te maken...met toch een beetje kleur!


Dit keer de stempels in gekleurd. Het principe blijft hetzelfde.
De set die ik hiervoor heb gebruikt is van Paper Smooches.  Alleen de pennetjes en de naald zijn van een set van MFT.De challenge duurt tot vrijdag 08 juli 08.00 uur!

Op het liftblog nog meer voorbeelden.
Veel plezier met meedoen!

Groetjes Cornelie

10 opmerkingen

Je@net zei

Erg leuke uitdaging en twee mooie kaarten ermee gemaakt, Cornelie.
Maar die eerste vind toch wel súper mooi!

Marfien zei

Mooie kaarten heb je gemaakt met deze uitdaging, zie je gelijk hoe verschillend het kan zijn

Scraptastisch zei

Heel gaaf gedaan Cornelie de jouwe vind ik mooier als die van Therese en super er een filmpje van te zien als je nog nooit zoiets hebt gedaan! Je tweede kaartje is ook tof met de craft tools! Ook heel leuk dat je gast DT was op het blog waar je eerst teamlid van was en zo ook 10 jaar even kan mee vieren! Nou we hebben weer genoeg te doen met deze uitdagingen voor mij niet de makkelijkste maar ga het wel proberen!
xx Gerie

Nicole Parmentier zei

Wat een superleuke liftkaart weer Cornelie! Ik volg Therese al jaren en ben groot fan van haar kaarten, net als van die van jou! Je voorbeelden zijn beide weer geweldig, je laat goed zien dat je alle kanten uit kunt met dit techniekje. Moet ook nog voor onze swap aan de gang maar hoop dat er nog wat tijd over blijft om mee te doen ;-)

GerJanne zei

Supergave lift! Allebei je kaartjes zijn heel mooi. EN veel mogelijkheden dus!
Ik dacht eerst dat je echt die cirkel in het midden gemaskeerd moest hebben, maar er mag een cirkelstans overheen... dat biedt weer perspectieven!

Ellen zei

Twee heel verschillende kaarten heb je gemaakt. Leuk om te zien dat je met deze lift dus veel kanten op kunt. Jouw voorbeelden zijn prachtig.

Cornelie zei

Dank je wel! De kaarten zijn wel beide gemaakt met een mask in het midden. Alleen met stans afgewerkt.

Angelique zei

Leuke liftchallenge, jouw versie vind ik vele malen mooier als het origineel, prachtig in de zachte tinten. De tweede versie is echt super gevonden en zo leuk met de krabbels erbij.
lieve groetjes Angelique

Sarah zei

Heel mooi! Toffe opdracht! X

Danielle zei

Je kaartjes eens even goed bekeken en ik vind ze allebei erg mooi!! Zal eens gaan bekijken wat ik heb aan geschikte stempeltjes, want ik vind het idee wel erg leuk! En zo’n kaartje maken kan eventueel best in etappes ;-)

Back to Top