Liftchallenge #134

Hoi,

Een nieuwe Liftchallenge gaat weer van start op ons liftblog. Geen kaart dit keer, maar eens iets anders als anders. Marjan koos ervoor om luciferdoosjes te gaan pimpen.


De volgende foto dient ter inspiratie. Genoeg ideetjes dacht ik zo. Je kunt echt alle kanten op en ook helemaal in je eigen stijl iets maken.
Oftewel...leef je uit!!


Ik heb voor het thema 'foto' gekozen. Het maatje van het lucifer doosje leent zich goed voor kleine maten fotootjes. Leuk om op die manier weg te geven!


Ik heb de 'Bromberen' in het doosje gestopt. De 'Bromberen', zo noemt de vriendengroep van Tim zich. Ze zijn deze zomer met elkaar wezen kamperen in Friesland en daar zijn ze allemaal 'en profil' op de foto gegaan. Mooie koppies verzameld in een doosje ;-)Vastgemaakt aan een lint met hun namen op de achterkant.
Het Instagram fototoestelletje heb ik met de Silhouette gesneden. De teksten zijn van een stempelset van My Favorite Thing. Het tekstballonnetje met de hand uitgeknipt.


Op de achterkant heb ik nog 'Click' gestempeld.
Het dessinpapier is van Simple Stories, ook met fototoestelletjes.

Laatst nog een ander doosje gemaakt...in het kader van de doosjes.
Deze is met de Silhouette gesneden hoor en een stuk groter als een lucifer doosje...


Maar ik vond het wel leuk om deze ook te laten zien. 

Nu jullie! ;-)

De challenge loopt tot vrijdag 19 oktober 18.00 uur.
Kijk zeker even op het liftblog, want de uitwerking van Marjan is echt een waar kunstwerkje!!

Veel plezier met pimpen!

Groetjes Cornelie

9 opmerkingen

bolletjelucky.blogspot.com zei

Maar jouw uitwerking is ook superleuk Cornelie. Wat grappig die naam de "bromberen" en dan zo samen in een doosje passen..LOL Gave cadeautjes zijn dit inderdaad en zeker als de voorzijde ook zo toepasselijk is versiert.
Lieve groetjes Miranda

Irene zei

Een heel leuke uitdaging en jouw doosjes zijn superrr leuk Cornelie, coole bromberen..hebben ze ieder zo'n doosje van je gekregen??!!!

xx Irene

Marjan zei

Het doosje had ik al gezien en het is echt onwijs leuk!! De fotoslinger nog niet, wat een gaaf idee en leuke uitwerking!! Haha .. de bromberen, hoe komen ze erop!

Marjan zei

Oh, en je grote doosje is ook erg mooi, wat een leuk papier en lief dat molentje erop!

Nicole Parmentier zei

Hi hi, gezellig met zijn allen in een doosje die "bromberen"! Wat superleuk is dit. Ik heb nu wel de hele avond dat liedje in mijn hoofd.. "ik zou je zo graag in een doosje willen doen, en je bewaren..";-)

Je@net zei

Ooooh...dit ziet er ook al zo gaaf uit. Super leuk geworden, Cornelie!

Alina zei

zo leuk bedacht en gemaakt, Cornelie!

GerJanne zei

Hihihi, een doosje vol bromberen, wat geinig! En wat heb je het mooi gemaakt. Echt wel in jouw stijl en die van Marjan is helemaal Marjan. Erg leuke chalelnge. Ik schreef het al bij Marjan: ik kreeg een flashback: op de basisschool heb ik een keer zo'n doosje moeten pimpen met en borduurwerkje, ik zie hem nog zo voor me en mijn moeder heeft het heel lang bewaard! En nu mag ik weer ;-)
Je andere doosje is ook erg leuk. Zoveel mogelijkheden!

Scraptastische hobby zei

Heel creatief en cool je doosje met de bromberen foto's in je camara, keigaaf Cornelie en ik ga brainstormen voor deze hele leuke challenge!
xx Gerie

Back to Top